Enkelt att beställa, snabb och tydlig kvittens på att beställningen inkommit, önskade bli uppringd för en fråga vilket skedde samma dag (även en mailrespons samma dag) kunde följa orderns leveransväg,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Vi alla jobbar, därför när ni ringer då bättre säga att ni skriva e-mail medelande eller skriva sms. Annars efter försök att ringa försvinner ni utan någon meddelande vidare. De är inte bra. Jag v... Leggi di più
Jag tänker på det bemötande jag fick när jag övertygades om att köpa den unika "sedeln" Sedan kan man ha åsikter om själva "Objektet" Inte mycket för värden men med tanke på från vilken tid sedeln... Leggi di più
6e maj: Extrem försening på beställning. Lovat datum hit&dit. Jag kan ej ge omdöme på varans kvalitet då dem ej levererat något ännu. Edit: nu är det 21a Maj och jag har inte fått min vara sam... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Tre olika beställnigar och inte mottagit en enda av dom
Jag kan vara säker på att det jag köper är rätt, alltså ingen fusk.
Jag känner till ägarföretaget sedan många år tillbaka.
Det är gediget.
Jag ville beställa ny mynt om 250 jubuleijum av USA. Dock beställning app accepterade inte min postnummer. Jag vet inte varför?
Fick ett annat material än silver som det skulle vara enligt annonsen
Önskar att all information som ni skickar ut ska vara översatt till svenska.Alla kan inte läsa och förstå engelska.
Lätt att komma fram, lät att beställa och trevlig personal är väl sånt som drar upp mitt betyg. Det som gör att det inte blir 5 är att det tog väl lång tid att få minnesmyntet och 5-kronorssedeln. Annars som sagt bra och positivt!
I bought many coins and collections. High quality items with a value for money, great historical moments with nice learnings on those coined persons and events.
Bra trevlig personal bra produkter allt bra jättenöjd
Jag har alltid varit mycket nöjd med allt som jag har köpt hos er
Missvisande bild
Smycken var betydligt mindre än vad bilden visade. Jag tycker om dem.
Fina erbjudanden,lätt att sortera ut vad som är vad,alltid trevligt med att kunna beställa ett mynt Gratis,därefter kan man bestämma om man vill fortsätta att få hemskickat div.mynt,det är inte tvunget att beställa utan man kan Endast behålla det mynt som är Gratis!!
Bra produkter snabbt och säker leverans. Lite dyrt men fina saker.