4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Høj standard

Handlede et LV bælte. Der var hurtig svar på mit spørgsmål fra Cannan, og da jeg bestilte var der lynhurtig levering. Alt i den fineste stand, indpakning, kvitteringer osv 👌 trygt og godt sted at handle.

19 febbraio 2026

De fortjener uden tvivl 5 stjerner herfra

Jeg har aldrig oplevet så forstående kundeservice. De svarer hurtigt og finder en løsning med det samme. Meget professionelle og respektfulde. Jeg kan varmt anbefale Myluxuryside.dk til alle, der søger kvalitet, god service og en tryg oplevelse.❤️

25 gennaio 2026

Jeg har købt de smukkeste Chanel…

Jeg har købt de smukkeste Chanel øreringe på myluxuryside.dk, som jeg varmt kan anbefale.

Det var en virkelig god kundeoplevelse, med super god hjælp, hurtigst svar på PM på messenger, hurtig forsendelse, virkelig god pris og de fineste øreringe - en gave til mig selv.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos myluxuryside.dk :-)

25 ottobre 2025

Kan varmt anbefales..

Jeg er utroligt tilfreds med min oplevelse hos Myluxuryside.dk. Jeg har både solgt og købt igennem her, og begge dele har været en fornøjelse.
Selve salgsprocessen var utrolig nem og effektiv. Altid hjælpsom, retfærdige og meget fair.
De har et stort udvalg, og deres viden om ægthed er imponerende.
Jeg vil især fremhæve den professionelle og venlige måde, jeg er blevet behandlet på, og den tillid, jeg føler, når jeg handler her. Jeg kan varmt anbefale Myluxuryside.dk til alle, der søger kvalitet, god service og en tryg oplevelse med både køb og salg af secondhand luksus items.

28 agosto 2025

Bedste anbefaling herfra

Jeg har købt 2 tasker hos Myluxuryside og vil helt sikkert handle der igen.
Jeg har kommunikeret over Instagram og fået hurtig og detaljeret svar.
God service, hurtig levering og tryghed.

30 luglio 2025

Super fin service

Super fin service
Jeg var interesseret i at købe en Gucci-taske. Jeg oplevede en hurtig og fin kontakt, hvor jeg fik lov til at besigtige tasken selv. Tasken var i super fin stand men ikke lige mig. Sælger var sød og forstående og jeg vil ikke tøve med at handle med hende en anden gang.

16 gennaio 2025

Meget prof og serviceminded forretning. Vidunderlige tasker.

Jeg har handlet en meget fin taske til min datter i gave. Jeg kan kun sende de bedste anbefalinger hertil. Personlig og meget serviceminded indehaver. Hun svarer på sms (i tide og utide, fordi jeg var presset på tid, så TAK for det) Endvidere blev tasken fragtet hjem til mig personligt. Tasken var så fint pakket ind og i så god stand, at min datter troede den var ny. I flot silkepapir, fin æske og alle certifikater. Det er ikke sidste gang jeg handler her og vil til hver en tid vælge luxury2hand. 1000 tak for en fantastisk oplevelse og taske🙏🏼👌🏼

17 giugno 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito