Hvis man gerne vil blive hørt og set i forhold sine udfordringer om det er kost, træning eller en skade. Så skal man 110% vælge Patrick, han er top motiveret for hjælpe og er altid lyttende for hv... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale Patrick fra Myfysio. Han har virkelig styr på sine ting. Om det er dårlig skulder eller overbelastning af diverse muskler. den er stensikker hver gang. allerede e... Leggi di più

Kan uden tøven anbefale Patrick til alle, der har et ønske om at ændre sine daglige vaner, omend det er kost, træning eller noget helt tredje. Mit forløb på 3 måneder hos Dsouzaperformance er 3 m... Leggi di più

Kan helt klart anbefale MyFysio. Jeg fik behandlet en meget øm achillescene af Patrick og har allerede oplevet stor forbedring. Patrick var meget god til at forklare om anatomien og til at give råd... Leggi di più

1. Fisioterapista
  2. Agopuntore
  3. Life Coach
  4. Personal trainer
  5. Clinica di fisioterapia

MyFysio er en fysioterapeutisk klinik beliggende i Aalborg, med højt fagligt niveau. Vi holder os konstant opdateret på den nyeste viden og evidens indenfor manuel behandling af smerter, så vi altid kan yde en service af højeste kvalitet. Hos os er det vigtigt at du bliver aktivt involveret i behandlingen af din problematik, så du bedre kan få en forståelse af, hvordan det hele hænger sammen. Alle vores fysioterapeuter holder sig altid opdateret på nyeste viden indenfor fysioterapi via videreuddannelse og kurser. Dette kommer dig som patient tilgode, da vi kan tilpasse behandlingensforløbet 110% efter din problematik med dens nyeste viden.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kompetent og imødekommende.

Patrick er super flink, imødekommende, lyttende og samtidigt følte jeg mig mødt i øjenhøjde.
Han har sans for detaljerne når det kommer til at at skulle finde frem til problemets ophav.

Jeg kunne mærke hans passion for det erhverv han har specialiseret sig i, samtidigt med han uden tvivl er en meget kompetent herre.

Jeg vender tilbage ✌️

9 novembre 2023

Komplet symptomlindring allerede efter første behandling!

Hurtig respons på henvendelse. Imødekommende, professionel, kompetent, venlig og dygtigt personale. Gode forklaringer og brugbare øvelser. Oplevede at blive set og hørt, og vigtigst af alt, i høj grad hjulpet med mine langvarige ryg/nakkegener allerede efter første behandling. Har ingen symtomer eller gener haft efter første behandling og har ydermere ikke haft behov for smertestillende overhovedet siden, så kan kun anbefale MyFysio!

24 ottobre 2023

Det rigtigt valg 👌🏽

Jeg opsøgt Patrick i januar, hvor jeg gerne ville have bygget mere muskelmasse på og ned i fedtprocent, det må man også sige lykkes på under 5 måneder.
Kan varmt anbefale Patrick, han tilpasser ens behold i kosten og det samme med træning.

1 agosto 2023

Yderst kompetent behandling 😅

Patrick er yderst kompetent og man føler sig altid i trygge hænder under en behandling ☺️ Jeg har gået ved Patrick de sidste 2 år, hvor han har hjulpet, når der har været opstået overbelastninger/skavanker eller små skader … Patrick har min varmeste anbefalinger🙏🏼☺️

1 giugno 2023

Patrick er en af de mest kompetente jeg længe har mødt!

Patrick er en af de mest kompetente jeg længe har mødt! Han har et utroligt højt fagligt niveau som er kombineret med hans meget udadvendte sind som gør, at han møder en i øjenhøjde og tilpasser både kost og træning efter netop dit behov! Et forløb ved Patrick kan derfor varmt anbefales! ⭐️ Derudover er han en troldmand når det kommer til skader og skavanker - han får tryllet selv de værste smerter væk! Alt i alt den bedste oplevelse til den bedste pris!

23 marzo 2023

Vanvittig oplevelse

Vanvittig oplevelse, kom ind med en ryg hvor lenden var så låst jeg ikke kunne stå lige oprejst men gik derfra helt rettet op, havde ærligt talt ikke selv troet det kunne løses med en behandling , men det blev det .. Patrick er meget professionel og er altid godt og få behandling derude ..

7 marzo 2023

Muskelspændinger ved min kæbe

Jeg havde i et par uger døjet med muskelspændinger ved min kæbe, som gjorde at jeg ikke kunne åben min mund optimalt.

Jeg fik en henvisning til en specialist indenfor området, som har 20 års erfaring. Hans fremgangsmåde var ikke noget for mig...

Så jeg kontaktet Patrick i håb om at han kunne hjælpe mig.
Efter den første behandling kunne jeg åben munden helt.
Patrick viser at han kan sit kram og man bliver altid mødt med et smil på læben!

En kæmpe anbefaling herfra!

1 marzo 2023

10/10 behandling

Jeg har haft problemer med min skulder gennem en længere periode, men allerede efter 2 behandlinger ved Patrick kunne jeg mærke en markant forbedring.

Jeg har følt mig i gode hænder gennem hele processen og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

1 febbraio 2023

Patrick er 100% den bedste coach jeg…

Patrick er 100% den bedste coach jeg nogen sinde har haft!
Jeg startede mig først forløb hos Patrick tilbage i februar 2020 og var hos ham i 10 måneder, hvor det samme lykkes os at smide omkring 15kg!!
Jeg har før Patrick haft 2 andre coach, men det lykkes aldrig for mig fordi jeg ikke blev hørt og fik bare er slag i hovedet hvis man ikke havde holdt sig 100% til planen.
Men hos Patrick er alt noget helt andet!
Han lytter til ens behov og går alt ikke som man drømmer om er han mega god til at få en op på hesten igen og huske en på at det skal være sjovt! Rom blev ikke bygget på en dag.
Jeg er så småt ved at afslutte mit andet forløb hos ham nu.
Et lille et på 2 måneder, da han har hjulpet mig med at træne op til værnepligt.
Hvis jeg ikke skulle der ind var vi forsat fordi alt går så godt!
Vi forsætter heldigvis når jeg er færdig der inde 🤩

Kan ikke andet end at anbefalede Patrick til alle jeg kender!
Ikke kun med pt og online coach men også til behandlinger.
Var det ikke for ham, var min krop helt ødelagt af i dag🙏🏽

27 gennaio 2023

…han er det bedste heppekor

Patrick er helt sikkert et af de mest motiverende personer, jeg har mødt. Det er tydeligt at Patrick har anden uddannelse end “kun” personlig træner, da han virkelig forstår at sætte sig ind i ens personlige situation - hvor det mentale er mindst ligeså vigtigt som den fysiske udvikling.

En træning med Patrick er altid ULIDELIGT hård, men der er masser af opbakning og udfordring, og så er han det bedste heppekor, man kan tænke sig.

Han er hurtigt til at ændre på planen i samråd med mig, hvis der er noget, der ikke fungerer - Han lytter og involvere mig i både kost- og træningsplan, så det passer til mine behov, og det er enormt trygt at være i.

Jeg vil anbefale Patrick til dig som har lyst til at få struktur på kost, træning og ikke mindst få et mentalt overskud.

Du får hårde, men SJOVE, timer med Patrick i et træningscenter - Og helt generelt har han altid et smil på, som jeg har oplevet det.

12 dicembre 2022

Kompetent og venlig behandling

Kompetent og venlig behandling!

Han var der altid for mig døgnet rundt, med råd og jeg var en umulig klient(TRO MIG). Jeg kan klart anbefale Patrick! Du får en imødekommende træner der kun vil dig det bedste!

11 agosto 2022

10/10

Patrick er vanvittig dygtig og ved hvad han laver! Altid god behandling og altid højt humør! 10/10 anbefaling herfra 🤌🏼

4 dicembre 2022

Høj kvalitet!

Hvis jeg kunne give flere stjerner, så fortjente han det. Jeg har været igennem omkring 10 behandlinger, hvor hver og en har været til 5 stjerner + personlig træning, har siddet i skabet hver gang. Jeg vil kun anbefale folk ham her, hvis man vil udvikle sig men og kende sig selv / sin krop bedre!

11 dicembre 2022

Du finder sjældent bedre.

Jeg er aldrig blevet imødekommet på bedre vis, end hos Patrick.
Total professionel og behagelig oplevelse hele vejen igennem, uanset om det har været diverse behandlinger, eller personlige træninger.
Jeg startede hos Patrick i Marts, med opstart på et længere forløb for, at komme i mål med ønsket om vægttab og stabile trænings og spisevaner. Og jeg er blevet imødekommet til perfektion.
Og hvis det er til nogens præference, at vide er jeg diagnosticeret Autist, men har aldrig følt mig forkert behandlet på nogen som helst måde, hvilket falder mig meget naturligt at føle.
Kort sagt, Patrick er manden uanset, hvem du er og hvor du kommer fra. Han tager imod alle med åbne arme og ønsker kun det bedste for hans klienter.

6 dicembre 2022