We hebben de grote ovale zwarte spiegel besteld en zijn enorm blij met het resultaat. Het staat top in ons interieur, vergroot de ruimte en is tevens een eyecatcher. De levering verliep vlot en snel... Leggi di più
Qualité et rapidité incroyable!! Service client au top, présent en cas de problème. Les tables basses gigognes en céramique sont magnifiques, n’hésitez pas c’est un site très fiable!!
Een bank, kast, tafel , 6 x stoel en een gave boogspiegel en dat allemaal in 1 bestelling! Alles van hoogwaardige kwaliteit en ontzettend mooie en trending producten. Alles werd op 1 dag gelev... Leggi di più
Ik had geen mail ontvangen maar na contact met de winkel werd alles direct opgepakt en netjes afgehandeld. De tafel kwam zeer snel, zat goed en stevig ingepakt en ziet er gaaf uit! Blij met mijn beste... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
MyDesign Depot is toegewijd om u te voorzien van unieke, betaalbare en duurzame interieur-design artikelen met als doel om een positieve bijdrage te leveren aan de interieur-design industrie. De brede selectie van interieur-design artikelen binnen onze collectie heeft iets voor elke smaak en ieder budget. Van meubels tot decor en verlichting tot vloerkleden, de brede reeks met opties zullen uw volgende ontwerp project zeker inspireren.
De Dynamo 83, 3821CJ , Amersfoort, Paesi Bassi
- 31(0) 85-5001022
- contact@mydesign-depot.com
- mydesign-depot.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super vriendelijke medewerker.
Super vriendelijke medewerker.
We kwamen er niet uit en met dank aan Julian hebben we samen de tafel in elkaar gezet. ( wat helemaal niet moeilijk was , maar onze vrouwen logica werkt anders dan mannen logica) haha.
Ik heb een tafel besteld bij Julian en…
Ik heb een eettafel besteld bij Julian en ben erg tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen, Julian is goed bereikbaar en de kwaliteit van de tafel is uitstekend. Alles verliep prettig en professioneel. Absoluut een topbedrijf! Ik kom zeker terug!
Organische eettafel
Super service, goede kwaliteit voor een lage prijs!
Mooi product
Mooi product, goede communicatie en snel antwoord.
Top service
Vriendelijke mensen, goede kwaliteit en mooie spullen! Service was snel, echt een aanrader!
Nog niet uitgepakt
Nog niet uitgepakt, maar goed verpakt ontvangen. Met bon en garantie. Goede eerste indruk!
Fijn contact en snelle levering
Fijn contact en snelle levering ! Mooie meubels, zeer content met onze fraaie eettafel!
Top service!
Top service!
Wij hebben een tafel besteld bij MyDesign Depot en de klantenservice is top. Een persoonlijke benadering en goed advies.
Grote boogspiegel
Plezierige, efficiënte en snelle communicatie met Julian, goede afspraken kunnen maken en geleverd zoals overeengekomen voor een prima prijs, scherper dan elders voor een vergelijkbaar item. Aanrader!!
Chapeau voor dit bedrijf
Ik heb een geweldige organische eettafel besteld bij dit bedrijf. Julian is iemand waar je graag zaken mee doet, hij staat je meteen te woord en loopt alles met je door. Hij snapt wat service is en hoe het hoort. Prijs en kwaliteitverhouding is ook top. Ik ga hier vaker bestellen, dank je wel!
Topservice
Ben blij met het product , werd snel geleverd en ik ben prima geholpen door Julian!aanrader!
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Mee nadenkend over hoe we het bestelde artikel toch op tijd konden thuis krijgen. En dat is ook gelukt! Waarvoor dank Julian!!
Opvolging perfect.
Na een probleempje met de levering…
Na een probleempje met de levering hebben ze het prima opgelost en daar was ik erg blij mee. De fout lag niet bij hun maar bij de vervoerder maar wel fijn dat ze het niet afschuiven maar oplossen
Super fast and equally superb quality