Hurtig levering, jeg fik en sødt håndskrevet note med, og fordi jeg havde bestilt flere størrelser, havde de vedlagt en returlabel. Virkelig god service. Har beholdt både lange (graviditets) træning... Leggi di più
Hurtig og nem levering. Virkelig tilfreds med produktet! Dog er størrelserne lidt store - jeg fulgte hjemmesidens mål og købte først en XL, men da jeg testede den på en løbetur følte jeg ikke, at jeg... Leggi di più
Manglede en graviditetsbadedragt og gerne en med god støtte i barmen. Skrev til dem på instagram og fik vejledning og de sendte mig to størrelser så jeg kunne prøve begge og sende den ene retur selvom... Leggi di più
Jeg elsker konceptet! Tak for at ville skabe funktionelt og godt træningstøj til gravide og ammende. Jeg købte en amme-bh, den mørkeblå med brede stropper. Jeg elsker at stropperne er brede samt den e... Leggi di più
MyBellys opgave er at kere for mor, styrke hende og motiver hende til en sund livsstil. Alt dette vil vi gøre igennem motion. Træning som gravid er både sund for mor og baby. Den er med til at forbygge og mindske smerter og øger det psykiske velvære under graviditeten samtidig med får den gravide en lettere fødsel og kommer sig hurtigere efter fødslen. Ved at styrke mor fysisk og psykisk, give hende den rette guide til at holde sig aktiv, får vi en mor, som står stærkere og hun vil være mentalt klar til at takle de forhindringer, som opstår under graviditeten og når barnet melder sin ankomst. ”Sund mor sund baby - MyBelly "
Banegårdspladsen 12, 6000, Kolding, Danimarca
- +45 93409079
- Shop@mybelly.dk
- mybelly.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Mybelly sendte en ekstra størrelse med, da modellen er stor i størrelsen. Jeg kunne så prøve begge størrelser og sende det der ikke passede retur. Helt fantastisk 🤩🤩

Risposta di MyBelly
En superbehagelig badedragt, men design kan forbedres
En super behagelig badedragt, men syntes at den “graver sig ind” i siderne af ballerne, og det ser ikke særlig pænt ud! Det er rent visuelt og ikke noget der nager eller gør ondt. Men tænker at dragten kan forbedres designmæssigt lige på det punkt. Eller godt tilfreds👍🏼

Helt fantastiske produkter
Helt fantastiske produkter, meget behageligt at have på.
Helt vildt godt service - de varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di MyBelly
Hurtig levering og fint produkt
Hurtig levering og fint produkt. Jeg fik ovenikøbet en lille håndskrevet hilsen med

God og let hjemmeside
Rigtig god service og forholdsvis hurtig levering
Produktet lever op til kvaliteten