Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over My Moments! Ze kwamen supersnel in actie en alles was vlot geregeld. Ook konden we fijne en duidelijke afspraken maken. Absoluut een aanrader!

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Juist voor verre adressen is deze webwinkel een geweldige oplossing. Erg leuke keuzes met zeer schappelijke prijzen. Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Zeker een aanrader! Er zijn heerlijke diverse theesmaken, zeer ruime keuze. Thee zit in handige en mooie opbergblikken, staat leuk in huis een echte eye catcher. Snelle bezorging en een persoonlijk ka... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken. Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Fornitore di regali aziendali
  3. Negozio di tè

Scritti dall'azienda

Maak van kleine dingen iets bijzonder! Ons assortiment is bedacht om de alledaagse momentjes om te toveren tot iets bijzonders. Geluk zit in kleine dingen en een klein gebaar kan daarin een groot verschil maken. Elk cadeau is een uitnodiging om even stil te staan. Om te genieten van het hier en nu. En een speciaal moment te delen met de mensen om wie je geeft.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,7

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Mooie luxe producten voor een zacht prijsje

Mooie luxe producten voor een zacht prijsje. Zeer persoonlijke service en hele snelle levering.

Verhaaltje;
Ik was op zoek naar een glazen of metalen theefles en wat losse thee. Via google vond ik veel internationale bedrijven en al wat grotere theehuizen. Mijn oog viel op 'my moments', omdat zij een klein Nederlands bedrijfje zijn met focus op onthaasten en tijd voor jezelf. Dingen waar ik ook veel waarde aan hecht.

De producten zijn luxe vormgegeven en de site heeft een menselijk tintje.

En uiteraard hebben ze de spulletjes die ik zocht; proefverpakkingen van speciale theetjes voor een zacht prijsje en de glazen theefles. De thee is trouwens extra speciaal, omdat zij zelf de thee mengen. Daarnaast worden de proefverpakkingen verzonden in een tasje, dus gelijk een leuke herbruikbare cadeauverpakking. Puike producten!

20 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

Prachtige producten qua look and feel én smaak!

Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken.
Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste pakketten en drinkfles, eveneens mooie producten!

Bij het proef-pakket waren een paar gewenste smaken niet als proef verpakking beschikbaar, maar deze werden vervangen door andere smaken. Maar de gewenste smaken werden alsnog als losse verpakkingen toegevoegd! Topservice.

16 marzo 2021

Aanrader

Al verschillende smaken thee geprobeerd en tot nu toe erg enthousiast. De tastebox is een aanrader, hierdoor wist ik mijn favoriete smaken te ontdekken. Fijn dat je ook thee accessoires kan kopen zoals een theezeefje. Snelle verzending en goede service!

9 marzo 2021

Groot fan van Moments!

Breed aanbod aan assortiment van thee.
Super leuke acties!
Snelle bezorging. En atijd een feestje om uit te pakken, de heerlijke geur van de thee komt je al tegemoet zodra je de doos opdoet en het handgeschreven berichtje erbij van de eigenaresse maakt het extra uniek.
Ik ben groot fan!

6 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

De smaken van Moments zijn écht anders

Als echte theeleut durf ik te zeggen dat ik heel veel soorten thee al geproefd heb, maar de smaken van Moments zijn écht anders. Heel leuk om weer eens nieuwe smaken te ontdekken. Een fijne aanvulling en afwisseling op de voor de hand liggende theesmaken. Eternal Youth en Fooocus zijn mijn favoriet. Mooie en luxueuze verpakkingen. Daarom ook leuk om als cadeautje te geven!

5 marzo 2021
Non scritta su invito

Mooie producten

Mooie producten! Het bestellen via de, top uitziende, website gaat makkelijk en snel. Bij vragen krijg je vrijwel direct en netjes antwoord. De verzending gaat snel. De producten worden netjes geleverd, bij openen al een feestje. Smaken van de thee zijn heerlijk verrassend.

4 marzo 2021

Lekkere thee soorten

Lekkere thee soorten! Wanneer ik iemand op visite heb is het gewoon leuk dat ze kunnen kiezen uit zoveel soorten. Allemaal lekker te drinken!

4 marzo 2021

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più