Valutata 5 stelle su 5

Fantastiska handskar som min son spelat med de 2 senaste åren. Han har nog provat alla märken men inget kan jämföras med dessa. Spelar i regel bara på konstgräs vilket brukar vara riktigt dåligt för h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vi är nöjda med handskarna. Det som var lite trassligt var vid beställningen. De handskar jag valt ut visade sig vara slut en bit in på köpet. Så då fick jag göra om och balja en annan modell. Det som... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min son på 16 år som önskade dessa handskar igen. Han berömmer greppet och hur sköna de är att ha på sig vid match och träning. Ger trygghet i straffområdet och vid lägen när bollen ska bli hans. Stor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt nöjd med dessa handskar. Bra grepp och bra skydd vid räddning av tuffa skott. Håller hög standard och håller längre än andra handskar sonen testat. Rekommenderas varmt.

1. Negozio di articoli per il calcio

Scritti dall'azienda

Mv1.se - ALLTID NUMMER #1 Mv1 är mer än målvaktshandskar! Att erbjuda målvaktshandskar av hög kvalitet ingår som en del i vår idé om fotbollsmålvaktens utveckling. Att vakta målet är en utsatt position och en bra målvakt behöver, förutom bra handskar, väl utvecklad teknik och mental styrka. Både privatpersoner och föreningar anlitar oss, både för träningspass och föreläsningar. Träningspassen kan bokas individuellt eller i grupp. Med över 25 års erfarenhet av målvaktsspel på hög nivå vågar vi säga att vi ÄR 100% målvaktsfokus!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

100%

100% superbra

3 giugno 2021
Logo di Mv1.se

Risposta di Mv1.se

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Ken!:-)

Bästa handskar sonen haft

Snabb leverans.
Enligt min son de bästa målvaktshandskar han haft.

1 dicembre 2020
Logo di Mv1.se

Risposta di Mv1.se

Stort tack för ditt omdöme Cecilia.
Det gör oss extra glada att din son tycker så! ;-)
Hoppas han kommer få stor användning för dem på fotbollsplanen.

Vänligen
/Freddie
Mv1.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più