Banner for Muziker

3. Negozio di elettronica
  4. Studio di registrazione
  5. Negozio di spartiti
  6. Negozio di impianti audio domestici

Een betrouwbare Europese webshop met meer dan 25 jaar geschiedenis en showrooms in Tsjechië en Slowakije, gespecialiseerd in muziekinstrumenten, lp’s, audiotechniek, DJ-apparatuur en muziekaccessoires. Een maatschappelijk verantwoord bedrijf met respect voor de planeet en als doel om zijn diensten continu te verbeteren.

Ervaar muziek in al haar facetten

Gitaren, drums, keyboards, studio- en audiotechniek, lp’s & merchandise
Muziker levert topapparatuur voor muzikanten, producers, DJ’s en vinylfans, evenals audio-video liefhebbers.

Winkel met vertrouwen bij Muziker

Makkelijk retourneren, eigen servicecentrum en professionele ondersteuning

Makkelijk retourneren, eigen servicecentrum en professionele ondersteuning
Geniet van makkelijk retourneren, eigen servicediensten en professionele klantenservice.

Promotion box for Muziker

Muziker is een grote online retailer

Muziekinstrumenten en muziekaccessoires geleverd in 35 Europese landen

4,6

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Great service

Great service, very quick.

17 giugno 2024
Logo di Muziker

Risposta di Muziker

Dear Stefano,
We're always on the lookout for ways to elevate our game, and your feedback is like a roadmap to improvement. Thanks for sharing your thoughts and helping us become even better!

Kind regards
Zuzana- Muziker

Mostra le recensioni in tutte le lingue. (1.028 recensioni)