Munin Sports Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,8

Maybe these were quality rebounders at some point, but what a waste of money! I thought I was investing in a quality piece of equipment, but should have known from the start when it was missing piece... Leggi di più

Vi kjøpte m-station til vår datter, for at hun skulle bruke den til opptreninga etter en stor kneoperasjon. Den er et helt fantastisk hjelpemiddel både for opptrening og etterhvert teknikktrening. Hun... Leggi di più

Vi er meget fornøyd med rebounderen, den har utrolig mange muligheter for bruk til fotballtrening. Når du ønsker trening med venner og er alene så er det en perfekt medspiller som du kan få til å g... Leggi di più

Fra vi bestilte til vi fikk M-station levert tok det veldig kort tid. Når en del sprakk som kan skje med plast om vinteren så tok de rask affære og etter et par dager så var det nye deler på plass... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Munin sports m-talent rebounder

The M-station talent rebounder is an absolute must for any footballer looking to improve there touch, skill and technique. My son Blaze Gerrard Brown and I absolutely LOVE IT, Its my favourite piece of training equipment a real genius invention and everyone should own one it's very strong and sturdy and it's uses are endless it can be used by any age group and even after a couple of hours usage you can see a significant improvement straight away it improved your touch, skill, passing, headers, chest control, awareness and reflexes and can be used alone or with others, it has kept Blaze training for hours but with a smile on his face which is also important, we are also loving everything about the Munin Sports app especially because you can keep track of your progress, would definitely recommend from a very happy father and son. Its Epic (meaning best thing ever) as Blaze says.

11 ottobre 2015

M-station är fantastisk!

Våra barn och deras vänner använder M-station nästan dagligen och förutom att de har jättekul tillsammans så utvecklar de ständigt sin fotbollsteknik och bollkänsla. Vår M-station står ute i ur och skur och efter två års flitig användning är den fortfarande som ny! M-station är en kvalitetsprodukt som vi verkligen kan rekommendera till alla!

30 settembre 2015

Redskapet för både träning och lek

Muninsport har tagit fram den bästa reboundern någonsin och den hjälper dig att få en mycket bra one touch teknik. Den är rolig att använda både i lek och träning. Man kan göra hur många övningar som helst bara din fantasi sätter gränser. Med appen MuninPlay kan man utmana sina vänner och få inspiration.

30 settembre 2015

Super til sjov og træning

M-station fra Munin Sports er helt fantastisk og vi har stor glæde af den i hele familien. Nogle gange er vi mange, der bruger den på samme tid og andre gange bruges den af en. Vi bruger den ofte til sjov og konkurrencer, men også rigtig meget til træning. En genial opfindelse - ganske enkelt!

Muninsports

Den perfekta fotbollskompisen! Träna bollteknik, passningar och skott med M-trainer!
Ett riktigt bra köp som håller hög kvalité!
Våra barn är så nöjda med sin trainer.

kanonbra träningsredskap

Ett kanonbra träningsredskap när man ska förbättra sin teknik inom all fotboll. Den är även mycket bra att använda när man tränar ensam.

m-station og keepertrening

Jeg har to sønner, der den yngste på snart 9 er en like ivrig keeper som utespiller. Han har brukt m-station i kombinasjon med trampoline (og uten) de siste 12 mnd, og har gjort merkbare fremskritt i reaksjonsevne og grepsteknikk. Den eldste (snart 11) bruker m-station der han tidligere brukte husveggen. I tillegg til at bildene henger trygt på veggen inne, har han opparbeidet et klart bedre tilslag på ball og kroppsbeherskelse med ball ift demping med ulike kroppsdeler. Utvilsomt en god investering.

M-Station

Et solidt og meget robust produkt. Forventer det vil kunne holde i mange år. App'en giver endvidere en helt ny dimension til brugen og mulighed for at følge forbedring teknik og gennemførelse af øvelser.

M-station

Jag har nu haft min M-station i 1 år och är jättenöjd. Har tränat mycket skott och mottagning. Den har även varit en station i en hinder-/teknikbana jag har satt upp. Den har varit till hjälp med min målvakts teknik också. Ett tips till målvakts övning är att du kastar på den och sen försöker du fånga bollen. Pappa och jag använder ofta M-station tillsammans när vi kör målvakts fys.
PS. Mega jobbigt 😊
Adam 10 år

24 settembre 2015

Fantastiske M-station talent.

Jeg købte i foråret 2014 en M-station talent til mig 53 år og mine 2 drenge på 12 og 15 år, et par måneder senere sendte vi bud efter en mere som bare har været med til at gøre fornøjelsen endnu større. Hvad er det som gør Mstation så fantastisk ? De utallige indstillingsmuligheder, farten bolden kommer tibage med. Kvaliteten af træning både ved jorden og i luften du kan lave med Mstation, kan bringe dig på det højeste niveau. Ikke bare dine tekniske færdigheder med begge ben men også motorikken og konditionen, både udholdenhed og høj puls træning. Du vil hele tiden opdage nye muligheder for at dygtiggøre dig og det er kun din fantasi, lyst og vilje der sætter grænser for dine muligheder med træning og leg med en M-station talent. Mig og mine 2 drenge bruger vores 2 Mstations mindst 20 timer om ugen og det et det bedste legetøj og træningsredskab vi nogensinde har haft og har givet os mange aktive timer sammen. Jeg vil opfordre andre forældre til at give deres fodboldglade børn en M-station eller 2 og selv deltage i oplevelsen sammen med børnene. I må ikke gå på kompromis og købe billige efterligninger, for de kommer bare til at stå i vejen uden at blive brugt. Vores M-stations står ude hele året og de fungerer bare som de skal. De er nemme at samle, indstille og flytte rundt med og leveringen af dem var også iorden så topkarakter herfra.
Super hilsen fra Peter Hansen, Randersvej 194, Aarhus.

22 settembre 2015

M-station Talent - et veldig godt treningsverktøy

Vi har hatt en M-station Talent i litt over et år og er veldig godt fornøyd. Den brukes av fire barn i alderen 5-15 år, ute om sommeren og i kjelleren om vinteren.

M-station er robust og tåler mye bruk. Vi har ingen merkbar slitasje på strenger. Vi er også veldig fornøyd med at den gir en veldig god og jevn retur av ballen, uansett hvor på M-stationen den treffer.

Ypperlig til å trene touch fra ulike distanser, mottak og fotarbeid, enten som egen treningsøkt eller som oppvarming til andre økter.

Også veldig godt fornøyd med kundeservice. M-stationen ble levert til Oslo ila. noen dager. Kort tid etter fikk jeg beskjed om en fabrikasjonsfeil på én av delene. Alt jeg måtte gjøre for å få en ny del var å ta et bilde og sende det per mail. Reservedelen ble levert ila. et par dager.

15 settembre 2015

Seriøst nyttig M-Station

Et meget hensiktsmessig produkt for innøving av basis, særlig fotball, men også håndball. Mine to barn, nå 15 og 11 bruker denne flere ganger i uka, og har gjort det lenge. De får mange "ekstratimer" her. Solid konstruksjon (stått ute 3 vintre - like fin). Ballen returneres på realistisk vis, slik at repetisjoner og innøving av mottak, demping, touch, hodespill blir svært effektiv. Mange repetisjoner på kort tid. Trenger ikke mye plass, og kan håndteres greit av barna selv ved justering og flytting. Knall produkt. Seriøs forhandler. Kjøpt for ca 4 år siden.

15 settembre 2015

M-station talent

Riktigt bra kvalité, stått ute sen julen 2013, inge rost, inte en skråma. Min son på 14 år älskar denna, används varje dag, året om. Lite fyr i inköp, men i långs loppet billigt nöje/träning.
Riktigt bra respons i nätet, bra fart på bollen, stor variation på övningar.

14 settembre 2015

Muninsports leverer rask og god service.

Fra vi bestilte til vi fikk M-station levert tok det veldig kort tid.
Når en del sprakk som kan skje med plast om vinteren så tok de rask affære og etter et par dager så var det nye deler på plass uten kostnader. Og for å være sikre så sendte de med en ekstra del til den andre siden, på den måten så vi hadde en i tilfelle det skjedde noe med den også.

Kvalitet

Jeg købte en M-station til min søn på 9 år.

Min første tanke var at den er for dyr i pris, i forhold til hvad man ellers kan få af lignende modeller. Vi har en del i vores vennekreds som har købt en billig model i andre mærker - og til det kan man kun sige at der er en verden til forskel på de billige reboundere, og så en M-station. Pris og kvalitet hænger sammen, både i produktets kvalitet, men også i oplevelsen når M-station bruges.

En M-station er et super produkt som ikke bare forbedrer børns teknik og blik for bolden, men den giver også mange gode time på plænen - både far/søn men i særdeleshed også med børnenes venner.

Alt i alt et super produkt.

At Muninsport også har en super service tager man næsten som en selvfølge, men her er der heller ikke noget at sætte en finger på.

Kvalitetsprodukt och utmanande

En produkt med hög kvalite, flexibel och utmanande. Fotbollstokiga killar spelar och använder den i vår trädgård hela säsongen. I och med handbollssäsong så övergår användandet till bollträning med att fånga boll med mera under den andra delen av året. Slitstark!!!

12 settembre 2015