Valutata 5 stelle su 5

Trevligt utbud, bra priser. Köpte en klänning till vuxen och upplever att storleken var som förväntat, varken stor eller liten. Trevligt med en personlig hälsning i leveransen!

Valutata 5 stelle su 5

Min nya favorit butik på nätet. Finns allt och lite till av fantastiska saker fullkomligt älskar Mumin och här finns massor😍 Jag kan med varmaste rekommendationer rekommendera denna butik då Jessica... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Smidig beställning och smidig frakt. Fick precis det som jag beställde. Det finns helt enkelt absolut inget negativt att säga. Det enda som förbryllade var att jag valde Postnord som fraktsätt m... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di borse
  4. Negozio di abbigliamento per bambini
  5. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Moomin & Pippi Långstrump Outlet för alla åldrar, fynda kläder, väskor, köksprodukter och massa annat roligt.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Personlig hälsning!

Trevligt med en personlig hälsning i leveransen!

11 aprile 2026

Så bra

Så bra. Beställde en till idag.

10 marzo 2026

Risposta di Mumini

Tusen Tack och din andra beställning borde vara framme idag🙏💖

Valutata 5 stelle su 5

Smidig beställning och smidig frakt

Smidig beställning och smidig frakt.
Fick precis det som jag beställde.
Det finns helt enkelt absolut inget negativt att säga.

Det enda som förbryllade var att jag valde Postnord som fraktsätt men fick mitt paket via DHL. Men det gick ju bra det också :)

29 gennaio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra service.

Snabb leverans och bra service.
Gjorde två beställningar tätt inpå och trots att Mumini inte behövde göra något åt detta slogs ändå beställningarna ihop för att spara mig fraktade. Kommer att handla igen och har redan rekommenderat Mumini för vänner ❤️

27 gennaio 2026

Superfina och kvalitativa produkter

Superfina och kvalitativa produkter! Bra personlig service! Angagemang! Fick personlig kontakt då en produkt hittades inte på lagret och de skulle leda till ett litet fördröjning. Ingetbsom påverkat mig och min upplevelse. Fick en superfin present och välpackad produkt!

15 gennaio 2026

Risposta di Mumini

Tusen tack för att du va så tålmodig med mig🙏💖

Valutata 5 stelle su 5

Underbar butik med fina saker.

Underbar butik med fina saker.
I synnerhet om man som jag, fullkomligt älskar Mumin. Bra kvalitet på kläder också.
Personlig och trevlig service
Och blixtsnabb leverans 😃

21 gennaio 2026

Toppen sida för Mumin älskaren

Toppen sida med mycket fint till bra priser. Är supernöjd med produkterna jag beställde och dom kom relativt snabbt med tanke på att jag beställde i mellandagarna 😀 här kommer jag handla igen

2 gennaio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Min nya favorit butik på nätet.

Min nya favorit butik på nätet.
Finns allt och lite till av fantastiska saker fullkomligt älskar Mumin och här finns massor😍 Jag kan med varmaste rekommendationer rekommendera denna butik då Jessica är helt fantastiska att ha kontakt med. Snabb service,snabb leverans och super snabb återkoppling. ❤️🙏🏼

11 dicembre 2025

Risposta di Mumini

Tusen Tack för dessa ord, gör mig otroligt tacksam att ha en så fin kund!🙏💖

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più