Częste awarie. Długie przerwy. Rozumiał bym gdyby chodziło o małą miejscowość - mało klientów, brak w okolicy serwisanta na dyżurze. Ale ja mieszkam w wielkiej aglomeracji ... Rozumiem, że przez to ni... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Nieuczciwe zachowanie wobec klientów, bo wiem że to nie tylko mój przypadek. 13.03.26r /piatek/ ok godz 10, oglądając tv raptem ginie program i pojawia tablica z informacją nie masz tego program... Leggi di più
Problemy z instalacją, problemy z przeniesieniem na nowy adres, faktura z usługą naliczoną 3 razy, przedłużające się problemy mimo zapewnień na infolinii, że sprawa już załatwiona. Teraz powoli się t... Leggi di più
Porażka. Mam u nich telefon stacjonarny, służbowy. 10 września zgłaszałam awarię, serwisant miał przyjechać 15 września (co wg mnie i tak było długim terminem). Mamy 24 września, w międzyczasie moje t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Multimozół (obecnie Vectra)
Moje doświadczenia z tą firmą, to 20 lat. Kiedyś internet w umowie opiewał na 128, później 256, później 512, później 1Mbit/s, później bodajże 12 itd. Przepuszczony przez serwery pokazywał prędkość kilkukrotnie niższą download bo upload to wiadomo że jest 8x mniej. Historia z TV to już koszmar lub komedia. Dekodery raz w tygodniu wchodziły w test i się zawieszały, a przy tym rozgrzewały jak gofrownica. Wymieniane 3x - dalej to samo. TV podłączony do samego kabla śmiga bez problemu - jeśli nie liczyć tego, że mam 28 programów, a płacę za kilkadziesiąt więcej. Ale przynajmniej jest te 28 osiągalne bez problemu - tv jest tak podłączony już ponad 10 lat. Proponowano mi kartę tv zamiast dekodera - oficjalnie za nią płacę ale jej nawet nie mam bo technik z Multimedii (i użytkownicy tegoż wynalazku) nie polecają - gubi stacje, zawiesza się, traci sygnał... Ciągłe wizyty domowe bo tylko technik może to ustawiać. Obecnie jest zmiana formatu tv naziemnej - skutek? Mam tylko parę programów (TVP Kultura, ZOOM, Metro i inne badziewie - razem 6 sztuk). Dobrze że z internetem nie ma zbyt często problemów (kilka razy w roku) panie z biura wiedzą lepiej, że modem trzeba wymienić po podniesieniu prędkości - dwa lata upierały się, że trzeba wymienić bo stary modem nie pociągnie... Tymczasem jest to modem wymieniony kiedyś na nowy (stary zepsuł się) i daje radę - po podniesieniu prędkości działa nawet lepiej bo przestał się grzać. 5-cio gwiazdkową strukturę oceny interpretuję następująco : 2 gwiazdki za internet, 2 za tv, 1 za dostępność dla klienta. Tej firmie wystawiam 2 gwiazdki za internet czyli max w tej kategorii - firma nie dostane ani jednej gwiazdki za tv i nie dostanie gwiazdki za dostępność bo kontakt telefoniczny nie istnieje w tej firmie - trzeba dzwonić do biura ogólnopolskiego i tłumaczyć co dolega, a oni potem to tłumaczą technikom :)) Toć to parodia. Innym wyjściem jest wizyta osobista w biurze regionalnym. Opinia odnosi się do firmy Multimedia ale w rzeczywistości dotyczy firmy Vectra, która wykupiła Multimedię. Nie piszę więc o Vectrze bo przejęcie nastąpiło relatywnie niedawno ale Vectra działa na bazie Multimedii. Skanowanie i część programów wróciła. Po powtórzonym skanowaniu wróciły kolejne - może po trzecim będą wszystkie. Może muszą się ułożyć w tv albo dopłynąć kablem?
To jest dramat...
Więcej resetuje ten router niż go używam, ciągle się świeci czerwona lampka i jest napisane "połączone, brak internetu" współczuje każdemu kto jest skazany na ten syf. Problemy z multimedia są ogromne, wi fi po prostu nie działa, filmy na YouTube się nie ładują, twich tak samo nie działa, nawet jebana gra rise of kingdoms na telefon nie działa na tym pierdolonym gównie
Problemy z instalacją
Teraz powoli się te sprawy prostują, ale minęło duuuużo czasu i naprawdę sporo nerwów i stresów w pracy. Trochę nie tak to powinno wyglądać :(
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.