Częste awarie. Długie przerwy. Rozumiał bym gdyby chodziło o małą miejscowość - mało klientów, brak w okolicy serwisanta na dyżurze. Ale ja mieszkam w wielkiej aglomeracji ... Rozumiem, że przez to ni... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Nieuczciwe zachowanie wobec klientów, bo wiem że to nie tylko mój przypadek. 13.03.26r /piatek/ ok godz 10, oglądając tv raptem ginie program i pojawia tablica z informacją nie masz tego program... Leggi di più
Problemy z instalacją, problemy z przeniesieniem na nowy adres, faktura z usługą naliczoną 3 razy, przedłużające się problemy mimo zapewnień na infolinii, że sprawa już załatwiona. Teraz powoli się t... Leggi di più
Porażka. Mam u nich telefon stacjonarny, służbowy. 10 września zgłaszałam awarię, serwisant miał przyjechać 15 września (co wg mnie i tak było długim terminem). Mamy 24 września, w międzyczasie moje t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Nie polecam. Internetu nie ma od kilku dni, pierw mowili ze w sobote do 13, pozniej, ze jednak w soboty nie pracuja, pozniej ze w poniedzialek do 13 internet wroci, a jeszcze pozniej ze do 18:30. Zdecydujcie sie i nie psujcie nerwow innym. Nawet nie mozna pracowac w domu bo co chwile macie jakies problemy i nie jestem pierwszą i ostatnią osobą, ktora zglasza jakis problem, ale widze, ze wam to na ręke, bo nawet nic nie próbujecie z tym zrobic. A dodzwonic sie na infolinie graniczy z cudem. N I E P O L E C A M!
Zenada
Biorą dodatkowe pieniadze za utrzymanie łącza dlatego że ich nie stać na utrzymanie firmy i mogą to zrobić tak mi powiedziała pani konsultantka internet tragedia wszystko zacina i drastycznie prędkość spada ogólnie żenada
ściek
Mój komputer znajduje się niecałe 6 może 7 metrów od rutera, a pobieranie oscyluje w 10/20 mbs przy dobrych wiatrach, nie da się w żaden tytuł online zagrać, żadnego filmu w większej rozdzielczości niż 144p. To jest ten wasz światłowód?
płacisz za brak Internetu i skaczącą…
płacisz za brak Internetu i skaczącą telewizje wielkie G nie warte złamanego kur grosza
Najgorszy dostawca tv i Internetu
Najgorszy dostawca tv i Internetu. Podpisują umowę na dostarczanie Internetu po czym jak tylko umowa się skończy podwyższają cenę bez konsultacji. Nigdy już nie podpisze z nimi umowy . !!!! Traktowanie wieloletniego klienta poniżej krytyki!!
Ciągle problemy
Ciągle problemy, zrywa internet, źle wystawiane faktury, infolinia masakra nit nic nie wie, ciągle przełączanie pomiędzy działami. Nie polecam.
Wiecznie niestabilne łącze
Wiecznie niestabilne łącze, prędkość kilkukrotnie mniejsza od tej deklarowanej, a w przypadku rozwiązania umowy doliczają dodatkowe faktury z du*y. Modem też możesz odnieść dopiero po miesiącu od wypowiedzenia umowy, bo larwa w salonie nie chce przyjąć sprzętu od razu - kuriozum. Oddział Ełk przy ul. Słowackiego dramat
To jest najgorsza firma, jaka istnieje.
Od zawsze problemy ze stabilnością łącza, aktualnie czekam już 2 tydzień na wymiane routera bo przez te 2 tygodnie nie mam całkowicie internetu ani telewizji. Dzwonie codziennie, wmawiają ze nie posiadaja numeru do technika ani zadnego kontaktu do niego. Codziennie ustalany jest nowy termin wizyty na dzień następny, co nic nie zmienia bo technika jak nie było tak nie ma.
To jest firma
To jest firma? Chyba jakiś żart i nieporozumienie. W/w firma czyli Multimedia obsługuje MediaMarkt w którym jest awaria internetu a nie chcą przysłać fachowca do naprawy bo jest sobota. A ja przez to nie mogę odebrać produktu który zamówiłem. Kpina kpina i jeszcze raz kpina!!! Lepiej żebyście się zamknęli i nie denerwowali klientów.;
tragedia najgorszy internet w polsce…
tragedia najgorszy internet w polsce nie polecam nikomu
Nie zawierajcie umów z tą firmą!
Zgadzam się z opiniami tutaj zamieszczonymi.Internet słabej jakości.Ponadto moim zdaniem bardzo nieuczciwa firma i więcej umowy nie przedłużę.Porażką w XXI wieku jest to , że serwisant dostępny raz na tydzień lub rzadziej czego w umowie nie wyczytałam...W dodatku w godzinach od 8.00 do 11.00.Żart z ich strony bo serwisant powinien być dostępny również w godzinach popołudniowych.Barak internetu nieraz dwu lub trzydniowe.Po moich pytaniach: co jeżeli ktoś pracuje zdalnie i nie ma łącza z internetem pan odpowiada że mu przykro...idiotyzm do potęgi!Kasę wiedzą jak brać!Koszmar a nie firma świadcząca usługi!
najgorszy internet na świecie
Internet + tv
Internet + tv - jako tako, kontakt słaby, umowa niejasna, wiele kruczków, wyłączeń, a umieszczenie zapisu o podniesieniu opłaty o wskaźnik inflacji to szczyt, uważam że jest to nadużycie w dodatku podane niejasno w gąszczu informacji. Nie polecam.
Najgorszy chłam na rynku
Najgorszy chłam na rynku, wieczne problemy z tv i internetem. Routery do niczego. Zasięg w dobie XXI wieku to jakiś kiepski żart. Szczerze nie polecam. Waloryzacja faktur przysyłają szybciutko, naprawy nie możliwe, umawiają techników, którzy się nie zjawiają. Czekaj tatka latka na internet i telewizję. Żenada. Nie polecam. Gó... jakich mało.
Przedłużałem umowę przez telefon
Przedłużałem umowę przez telefon, wciskano mi dodatkowe niechciane usługi, twierdząc, że bez nich cena będzie wyższa .... bez netflixa będzie pan płacił 130 zł a z netflixem 95 zł xDDD byłem zapewniany 3-krotnie o finalnej kwocie .... dostaję pierwszy rachunek 135 zł. Nie może pan zrezygnować z telefonu stacjonarnego bo rachunek będzie wyższy ... polityka firmy to jakaś patologia.
Multimedia w Kraśniku (lubelskie)
To jest już koniec. Po raz ostatni przedłużyłem umowę z Multimedia. Opłaty coraz wyższe, a w zamian coraz częstsze awarie - brak dostępu do Internetu, ciągle pogarszająca się jakość usług. Internet - częste chwilowe zacięcia, które niweczą kilkogodzinne pobieranie plików gdzie nie ma możliwości wznowienia ich pobierania. Telewizja podobnie jak internet. Tragiczna jakość nagrań catch up, które urywają się nagle.
Oszuści
Oszuści. Po cichu, podczas zdalnego zawierania umowy wpisali klauzulę o możliwości podwyżki co rok o wskaźnik inflacji. Żenada i jawne oszustwo. Tak ważny punkt powinien być wyraźnie zaznaczony. Ostatnie pół roku z tymi złodziejami. Firma z Gdyni więc idealnie wpisuje się w klimat jak w Urzędzie Miasta Gdynia. Tam też mają bajzel i wszystko w d...ie oby tylko skroić obywatela i nie dać nic w zamian. Pewnie właściciel ma w rodzinie prezydenta m. Gdynia.
Jak dla mnie to naciaganie ludzi
Tak jak przedmówczyni, też czuję się oszukana przez tę firmę. Kusza ludzi oferujac rzekomo stała cenę, a potem oznajmiaja, że robia podwyżkę o nazwie “waloryzacja” i nie mozna zerwac umowy bez kary. To już banki maja wiecej godności niż multimedia/vectra. Rzecznik praw konsumenta powinien się zajać takim naciaganiem ludzi. Pomijam już, że internet słabo działa. Może przemyślcie jaka stała cenę możecie w praktyce zaoferować i się tego trzymajcie, a nie te wasze “waloryzacje”. Jak oferowaliście stała cenę, to nie znaliście obecnej inflacji? Po to człowiek podpisuje umowę na stała cenę, żeby go skutki inflacji ominęły. Wszędzie tak jest, w Enei, w bankach, etc. Zachowanie firmy multimedia/vectra jest naganne i niedopuszczalne.
Oszuści
Oszuści, po 2 miesiącach od podpisania umowy przysłali informację o podwyżce abonamentu o procent inflacji czyli ok. 12%. Czekali na możliwość umieszczenia stosownych paragrafów w umowie. Nie można zerwać umowy. Już mi przesłali 2 podwyżki za marzec i maj.
To jest najgorszy internet jaki miałem…niefajne
To jest najgorszy internet jaki miałem w swoim życiu. Poprostu istna tragedia. Usuńcie to lepiej i zwróćcie ludziom pieniądze .
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.