Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ubezpieczam poprzez MUBI dwa auta i jestem zadowolony z prowadzonych rozmów z osobami po drugiej stronie słuchawki telefonu, Kompetentni i bardzo miłe osoby. ubezpieczam już kolejny raz i zdecydowan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Miło jest pisać dobrą recenzję dla firmy lub osoby, która sprawiła Ci satysfakcję i zadowolenie przy obsłudze sprawy ważnej dla Ciebie w tym mom. A takie zadowolenie z kontaktu z firmą MUBI odniosłe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pierwszy raz korzystałem z usługi MUBI i jestem pod ogromnym wrażeniem, oczywiście na plus: raz - zaproponowali mi znalezienie najtańszej oferty OC i ...... znaleźli (sam wydzwaniałem do wszystkich ch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jestem wieloletnim klientem mubi. Najtańsze oferty ubezpieczeń, bardzo doświadczeni ,pomocni i sympatyczni doradcy. Rozmowa na temat polisy jest tak prowadzona ,że kupujący czuje się swobodnie i bardz... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi

Scritti dall'azienda

Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

4,6

Tutte le recensioni

413 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zrobilem kalkulacje a pozniej 14 teledonow

Zrobilem kalkulacje i noe dokonczylemmoperacji. Dzis otrzymalem 14 telefonu plus moja zona 3. To juz zachodzi o nekanie bylem bliski nie kupienie ubezpieczenia bo mialem serdecznie dosc.

18 maggio 2026

Risposta di Mubi.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zapewniamy, że takie działanie nie jest standardem działania naszej porównywarki. Dlatego chcemy zweryfikować na czym polegał błąd w Pana przypadku, jednak potrzebujemy do tego więcej informacji. W związku z tym prosimy o kontakt z nami pod adresem mailowym pomoc@mubi.pl. Przepraszamy za niedogodności spowodowane połączeniami z naszej strony.

Kolejny rok z Mubi.pl

Kolejny rok korzystam z Mubi.pl i jestem bardzo zadowolony. Szybko, łatwo i przyjemnie bez wychodzenia z domu. Inna sprawa nigdy więcej Ergo hestia OC+AC a nie chcieli zwrócić 700zl za pęknięta szybę.

18 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ludzie sprzedałem ten samochód trzy…

Ludzie sprzedałem ten samochód trzy lata temu, a co roku dostaje dziesiątki powiadomień i odliczanie do końca polisy…. Próbowałem to wyłączyć na wszystkie sposoby a tu non stop maile, smsy jest to niesamowicie irytujące. Tak samo jak telefony kiedy tylko chciałeś sprawdzić ubezpieczenie na potencjalny zakup (mimo nie wyrażenia zgody na kontakt) wasz marketing wywarł skutek odwrotny, ponieważ przestałem używać. Niemniej jednak atak trwa dalej….

16 maggio 2026

Risposta di Mubi.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Niestety, na podstawie Pana komentarza nie jesteśmy w stanie Panu pomóc, ponieważ brakuje nam dokładniejszych danych jak na przykład dane sprzedanego pojazdu. Niemniej jednak, staramy się zawsze na bieżąco aktualizować dane w naszej bazie, na przykład po zgłoszeniu faktu sprzedaży przez naszych klientów.

Liczba powiadomień, którą Pan zgłasza jest niepokojąca, ponieważ do klientów, którzy wyliczali składkę w ubiegłym roku wysyłamy maksymalnie 7 powiadomień w ciągu miesiąca.

Nasi agenci kontaktują się tylko i wyłącznie z klientami którzy decydują się dobrowolnie podać swój numer telefonu dodatkowo zaznaczając zgodę na kontakt. Zgodę na kontakt może Pan oczywiście odwołać w każdej chwili.

Chcemy pomóc Panu w tej sytuacji, dlatego proszę o kontakt z nami pod adresem pomoc@mubi.pl, gdzie będziemy mogli sprawdzić lub zaktualizować Pana zgody na kontakt, odznaczyć sprzedaż auta oraz zerknąć na liczbę wysyłanych do Pana powiadomień.

Valutata 2 stelle su 5

Don't understand: I called the company, but unable to speak with someone

RUDE : You call the company, who answer the call DROP THE CALL without a word !!

Called again (maybe an error?), but the reply is "I don't speak english" and another girl DROP AGAIN the call...immediately, without speaking !!

Incredibly RUDE !!...never seen...

Basic education...Fake call, schoolgirl 15yo ?? it's a game, or a real company??

What's the business scope?? To avoid clients ??

NOTE that after review, they called me again 2 times - 1 RING only !!

1 ring: seriously ??

12 maggio 2026

Risposta di Mubi.pl

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear about your bad experience. Providing excellent customer service, also in English is our top priority, so we would greatly appreciate it if you could contact us directly via mail at pomoc@mubi.pl, so we can look into your case.

drugi rok ubezpieczenia

drugi rok ubezpieczam za pośrednictwem Mubi i obsługa jest jak najbardziej profesjonalna, nie musze się znac na szczegółach wszystko wyjasniają na moim poziomie zrozumienia. A to istotne dla ludzi dojrzałych.
Poza tym ofera na bardzo dobrym poziomie, akcja bonusu za polecenie nowego klienta w pełni zakonczona tak jak obiecano. Polecam firmę

12 maggio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più