Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ubezpieczam poprzez MUBI dwa auta i jestem zadowolony z prowadzonych rozmów z osobami po drugiej stronie słuchawki telefonu, Kompetentni i bardzo miłe osoby. ubezpieczam już kolejny raz i zdecydowan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Miło jest pisać dobrą recenzję dla firmy lub osoby, która sprawiła Ci satysfakcję i zadowolenie przy obsłudze sprawy ważnej dla Ciebie w tym mom. A takie zadowolenie z kontaktu z firmą MUBI odniosłe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pierwszy raz korzystałem z usługi MUBI i jestem pod ogromnym wrażeniem, oczywiście na plus: raz - zaproponowali mi znalezienie najtańszej oferty OC i ...... znaleźli (sam wydzwaniałem do wszystkich ch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jestem wieloletnim klientem mubi. Najtańsze oferty ubezpieczeń, bardzo doświadczeni ,pomocni i sympatyczni doradcy. Rozmowa na temat polisy jest tak prowadzona ,że kupujący czuje się swobodnie i bardz... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi

Scritti dall'azienda

Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

4,6

Tutte le recensioni

413 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Polecam serdecznie!!!

Otrzymałam ten adres od mojego zięcia. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko mi się podoba. Szybko, tanio po prostu super. Polecam serdecznie.

19 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wprowadzają w błąd co do wypłacenia…

Wprowadzają w błąd co do wypłacenia bonusu zasłaniając się nieczytelnym regulaminem

29 maggio 2026

Risposta di Mubi.pl

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że ma Pan takie odczucia.
Zależy nam na tym, aby zasady naszych promocji były jasne, dlatego warunki przyznania bonusu są szczegółowo opisane w regulaminie. Jeśli bonus nie został przyznany, oznacza to, że nie został spełniony co najmniej jeden z warunków promocji.
Jeśli ma Pan wątpliwości dotyczące swojej sprawy, prosimy o kontakt pod adresem pomoc@mubi.pl. Chętnie zweryfikujemy zgłoszenie i przedstawimy szczegółowe wyjaśnienia.

Valutata 4 stelle su 5

Jestem bardzo zadowolony z obsługi

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Rozmowa z agentem przebiegła na najwyższym poziomie – 10/10. Wszystko zostało wyjaśnione jasno, spokojnie i w sposób bardzo zrozumiały. Otrzymałem również dużą pomoc przy kompletowaniu dokumentacji, a cały proces został omówiony krok po kroku, dzięki czemu wszystko było czytelne i bezproblemowe. Jedyna sugestia na przyszłość to możliwość kontaktu z tym samym agentem i posiadania bezpośredniego numeru telefonu. Dzięki temu obsługa byłaby jeszcze wygodniejsza.

14 luglio 2026

natrętny spam

15 luglio 2026

Dziękujemy za opinię.
Nie wysyłamy wiadomości bez podstawy ani udzielonych zgód. Jeśli uważa Pan, że otrzymuje od nas komunikację omyłkowo lub chciałby zrezygnować z wiadomości marketingowych, prosimy o kontakt pod adresem pomoc@mubi.pl. Zweryfikujemy sprawę i pomożemy ją wyjaśnić.

Valutata 5 stelle su 5

pani Kamila bardzo profesjonalna i…

pani Kamila bardzo profesjonalna i rzeczowa, zaproponowała ofertę z której jestem zadowolona, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła, upewniła się czy zrozumiałam a do tego rozmowa poszła bardzo szybko. Polecam panią Kamile w MUBI. Profesjonalna i sympatyczna.

8 luglio 2026

Polecam mubi

W momencie kiedy skorzystałam z oferty mubi szybko wyszukano różne oferty w różnych cenach i zakresie które mi przedstawiono. Następnie wybrałam ofertę dopasowaną do moich potrzeb. Dokonałam zakupu polisy i po pewnym czasie otrzymałam również zwrot w kwocie 100 zł co jest bardzo miłe. Miła i kompetentna obsługa, polecam!

10 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Kupiłem u was polisę i konsultantka…

Kupiłem u was polisę i konsultantka zapewniała mnie że bonus będzie zwrocony. Oszukala mnie i napewno już nikogo nie polece ani sam nie wykupie żadnej polisy. Nawet osobiście wystawie publicznie negatywna ocene

28 maggio 2026

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się opinią.

Bardzo zaniepokoił nas Pana komentarz, jednak nie mamy żadnych danych aby dokładniej zweryfikować Pana sprawę.

Jeśli agentka podczas rozmowy potwierdziła, że otrzyma Pan bonus, to oczywiście jest on należny i powinien zostać wypłacony.

Bardzo prosimy o kontakt w tej sprawie na adres pomoc@mubi.pl, żebyśmy mogli pomóc w tej sytuacji.

Valutata 5 stelle su 5

Szybki dostęp do konsultantów

Szybki dostęp do konsultantów, nie trzeba czekać na połączenie. Sprawa jest załatwiana od ręki. Zaraz można opłacić polisę i z głowy. Dobre ceny ubezpieczeń.
Polecam.

6 luglio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più