MrFluffyFriend™ Polska Recensioni 29

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

MrFluffyFriend™ istnieje od 2020 roku z inicjatywy zespołu oddanych miłośników zwierząt. Towarzyszy nam prosta misja: chcemy oferować wysokiej jakości i niedrogie produkty dla zwierząt domowych, które pomagają im się uspokoić, a jednocześnie dbają o ich zdrowie, szczęście i dobre samopoczucie. Twój futrzasty przyjaciel jest dla nas najważniejszy: jeśli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, większość artykułów można zwrócić w ciągu 30 dni. Nasz kochający zwierzęta zespół obsługi klienta jest dostępny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu i stara się odpowiadać na wszystkie pytania jak najszybciej. Skontaktuj się z nami pod adresem info@mrfluffyfriend.pl. Nasz zespół jest zaangażowany w poszukiwanie nowych i ekscytujących sposobów na poprawę jakości życia zarówno zwierząt, jak i ich właścicieli każdego dnia. Dzięki naszej nieustannie rosnącej rodzinie MrFluffyFriend™ zapewniamy wszystkim zwierzętom miłość i opiekę, na które zasługują!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Moja Daisy nie tolerowała do tej pory…

Moja Daisy nie tolerowała do tej pory żadnego innego legowiska, oprócz tego, które było pierwsze na jej powitanie w naszym domu. Spała albo na nim albo na poduszkach sofy. Zaryzykowałam kupno legowiska Me Fluffy Friend i tu zaskoczenie. Daisy już kolejny raz smacznie w nim śpi. Bardzo mnie to cieszy. Jest ładne i piesek zadowolony.

11 giugno 2026

Psy są szczęśliwe

Psy są szczęśliwe, chyba muszę dokupić jeszcze jedno:)

5 giugno 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za opinię, Beato! 😊🐾 Skoro pieski są szczęśliwe, to dla nas największa radość. A jeśli już zaczyna się walka o legowisko, to faktycznie może przydać się jeszcze jedno! 😄 Życzymy Waszym czworonogom wielu wygodnych i spokojnych drzemek.

Puchatek

Zamówienie przyszło i spełniło nasze oczekiwania. Krzyś się wtula w puchate posłanko i śpi jak zabity.

28 maggio 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za wspaniałą opinię, Ewa! 🐾 Bardzo się cieszymy, że zamówienie spełniło Państwa oczekiwania, a Krzyś tak chętnie wtula się w swoje puchate posłanko. Nic nie cieszy nas bardziej niż widok szczęśliwego i wygodnie śpiącego pupila! 😊

Fantastyczne posłanie

Fantastyczne posłanie. Moj pies zaakceptował je od pierwszej minuty. Miękkie, idealne rozmiarowo.

28 maggio 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za wspaniałą opinię, Katarzyna! 🐾 Bardzo się cieszymy, że Pani pies od razu zaakceptował nowe posłanie i że jest ono miękkie oraz idealnie dopasowane. Takie wiadomości są dla nas ogromną radością w MrFluffyFriend™. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Stefka od razu polubiła swoje nowe legowisko

Bardzo dobry zakup, pies od razu polubił swoje nowe legowisko,
Zamawiam właśnie ten sam produkt dla drugiego psa, bo naprawdę warto.

20 maggio 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię, Maciek! 🩵 To wspaniale słyszeć, że Stefka od razu polubiła swoje nowe legowisko i że zdecydował się Pan na kolejny zakup dla drugiego pieska. To dla nas najlepsze potwierdzenie jakości.

Valutata 4 stelle su 5

Doświadczenia z obsługi zamówienia.

Firma dobrze przedstawiła sprzedawany produkt. Stosunkowo łatwy sposób wybrania i dokonania płatności. Jedyna niespodzianka, to fakt dłuższego oczekiwania na przesyłkę (wcześniej, zanim nie dokonałem płatności, nie wiedziałem że towar jest wysyłany z Chin, co wyjaśniało czas oczekiwania). Mimo wszystko, skoro to było dostarczane z Chin - to GRATULACJE! Jak na tak odległy transport, to bardzo szybka przesyłka :-) (7 dni roboczych)
Co do samego legowiska dla psa - tutaj wypowiedzieć się będę mógł za parę tygodni. Obecnie Mój pies przyzwyczaja się do tego legowiska. Wcześniej miał ortopedyczny materac ale się już zużył...

20 maggio 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za tak szczegółową opinię, Roman! 🐾 Bardzo cieszy nas, że proces zamówienia i płatności przebiegł sprawnie, a czas dostawy mimo dalekiej wysyłki został przez Pana pozytywnie oceniony.

Rozumiemy również Pana uwagę dotyczącą czasu oczekiwania i doceniamy, że mimo tego przesyłka spełniła oczekiwania. Mamy nadzieję, że Pana pies szybko przyzwyczai się do nowego legowiska i że zapewni mu ono taki komfort, jakiego potrzebuje po wcześniejszym materacu ortopedycznym.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu wygodnych chwil! 😊

Pies jest zadowolony

Pies jest zadowolony

23 maggio 2026

Cześć Alladyn,

Dziękujemy za opinię! 🐾 Bardzo się cieszymy, że piesek jest zadowolony z nowego legowiska. To dla nas najważniejsze w MrFluffyFriend™. Życzymy wielu wygodnych i spokojnych chwil! 😊

Posłanie w rozmiarze S

Posłanie w rozmiarze S, wygląda solidnie, piesek zadowolony 🙂 dostawa chwilę trwała ale się nie przypominałem

7 maggio 2026

Dziękujemy Marcin 😊

Cieszymy się bardzo, że piesek jest zadowolony z posłania w rozmiarze S 🐾 Dziękujemy również za cierpliwość w czasie dostawy — to dla nas ważne, że wszystko dotarło w porządku.

Sprawnie, szybko, puchato

Świetne odpowiedzi na pytania; widać, że znają się na tym co sprzedają. Odpowiedzi błyskawiczne, a legowisko? No cóż, malutka Lusia zabrana z interwencji najbardziej kocha moje łóżko, a zaraz po tym mięciutkie legowisko gdzie sobie odpoczywa w dzień.

27 aprile 2026

Dziękujemy Kamila 😊

Bardzo miło czytać Twoją opinię — cieszymy się, że szybkie odpowiedzi i obsługa spełniły oczekiwania 🐾 Jeszcze bardziej cieszy nas, że mała Lusia znalazła swoje ulubione miejsce do odpoczynku w ciągu dnia 🩵

Valutata 5 stelle su 5

Szybka przesyłka i niewielka paczka.Aż…

Szybka przesyłka i niewielka paczka.Aż trudno uwierzyć, że w środku jest posłanie 2XL dla psa.
Po rozpakowaniu wszystko jak w opisie.
Moja labradorka już je kocha i chętnie w nim odpoczywa.

28 aprile 2026

Dziękujemy Aleksandra 😊

Cieszymy się bardzo, że szybka wysyłka i niewielkie opakowanie zrobiły dobre wrażenie, a Twoja labradorka już pokochała swoje nowe posłanie 🐾

Dziękujemy za zaufanie!

Szybka dostawa

Szybka dostawa! Mój pies zachwycony i ja też!!! Produkt zgodny z opisem!

20 aprile 2026

Dziękujemy Aleksandra 😊

Bardzo się cieszymy, że dostawa była szybka i że zarówno Ty, jak i Twój pies jesteście zadowoleni 🐾

Dziękujemy za opinię i polecenie!

Valutata 5 stelle su 5

Doskonała komunikacja ze sprzedawcą i…

Doskonała komunikacja ze sprzedawcą i zachwycony pies :)

19 aprile 2026

Dziękujemy Sylwia 😊

Bardzo się cieszymy, że komunikacja była na wysokim poziomie i że piesek jest zachwycony! 🐾

No chwilę trzeba czekać

No chwilę trzeba czekać, ale towar przychodzi spakowany i bezpieczny

20 aprile 2026

Dziękujemy Tomasz za opinię 😊

Cieszymy się, że paczka dotarła bezpiecznie i dobrze zapakowana. Doceniamy również Twoją cierpliwość w oczekiwaniu na dostawę.

Moje doświadczenie

Moje doświadczenie we współpracy z Firma jest niewielkie.

22 aprile 2026

Dziękujemy za wiadomość, Bogdan 😊

Rozumiemy, że Twoje doświadczenie z naszą firmą jest na razie ograniczone. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, chętnie Ci pomożemy — możesz skontaktować się z nami w każdej chwili 🐾

Legowisko jest mega super

Legowisko jest mega super. Mój piesek od razu je zaakceptował i uwielbia na nim leżakować. Polecam to legowisko.
Obsługa też bardzo dobra.

24 marzo 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy, Anna! Cudownie słyszeć, że Twój piesek od razu pokochał swoje nowe legowisko. Cieszymy się również, że obsługa była na najwyższym poziomie. 🐶🩵

Super legowisko

Super legowisko. Zgodne w 100% z opisem. Polecam, pise jest niezadowolony.

1 aprile 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za opinię, Iza! Fajnie, że legowisko spełniło oczekiwania i Twój pies jest zadowolony. Polecenia takich klientów bardzo nas motywują!

Valutata 5 stelle su 5

Sunia chetnie korzysta z nowego…

Sunia chetnie korzysta z nowego poslania drugie ma w samochodzie

19 marzo 2026

Risposta di MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za miłą opinię, Bożena! 🐾 Cieszymy się, że Sunia chętnie korzysta z nowego posłania, a drugie sprawdza się w samochodzie. To wspaniale, gdy nasze pupile czują się komfortowo i bezpiecznie w każdym miejscu!

Valutata 5 stelle su 5

Kiedy Twój pies rozszarpuje każde legowisko-pomyśl o MrFluffy!

Moja bokserka Zara przerabiała kilka legowisk.Rozszarpywała je,jak tylko zostawała w domu sama.Mimo,że wcześniej znosiła tam zabawki,gryzła twarde smaczki,później wyciągała poduszki,wkład z nich leżał po całym pokoju..MrFluffy wybrałam w rozmiarze o jeden większy jak na jej długość ciała-by było miejsce na zabawki,pluszaki.Zara je uwielbia,śpi w nim,kiedy nas nie ma w domu,kiedy idziemy do sypialni-nie idzie za nami jak dawniej,idzie do swojego legowiska.Śpi w nim dłużej niż zwykle,bawi sie.Polecam bardzo serdecznie.Nie wahajcie się już dłużej!

14 settembre 2025

Cześć Olga,

Co za wspaniała wiadomość! 🐾 Cieszymy się, że Zara pokochała swoje nowe legowisko i że daje jej komfort, bezpieczeństwo oraz miejsce na zabawki i pluszaki. Dziękujemy za tak szczegółową i serdeczną opinię – jesteśmy pewni, że pomoże innym właścicielom podjąć decyzję!

Mnie nic

Mnie nic, ale przyjaciel czworonożny nie chce wychodzić z posłania. Chyba go uwielbia!!!

19 marzo 2026

Cześć Mateusz,

Fantastycznie słyszeć, że Twój czworonożny przyjaciel tak bardzo polubił swoje nowe legowisko! 🐶🩵 Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più