I had to return a jacket. Several defaults. They offered no solution and they kept the logistics fee even though I was not responsible of the return. Won't come back
Har købt to par bukser og har fået præcis hvad jeg havde brug for. Betalt 100 kr. for at få dem leveret til døren, men huskede selv at fortælle post nord at varerne kan lægges ved hoveddør, så missi... Leggi di più
Jeg har handlet rigtig mange gange hos Motley Denim, og det er uden tvivl min favorit webshop til tøj. Priserne er gode, leveringstiden er hurtig og kundeservice er helt fantastisk. Jeg har kun o... Leggi di più
INGEN KUNDESERVICE Du kan hverken ringe eller skrive mail til dem, du har INGEN kontaktmulighed.! Returnerede en pakke den 14/3, og status i dag, er at jeg stadig intet har hørt, om den er... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Fjernede varer fra min ordre uden at sige noget
Jeg har betalt for varer som er trukket fra min konto, som så ikke kommer med på faktura eller forsendelse. Der står jeg har betalt ca 1200 når jeg har betalt ca 1500+
De har intet sagt og har ingen telefon man kan ringe til?? Har nu sendt en mail som jeg venter på svar på men forstår ikke hvordan de kan være bekendt ikke at spørge mig eller forklare hvordan jeg kan få penge tilbage eller noget som helst.
Ændring: De har returneret forskellen men hvorfor man intet får at vide uden at kontakte dem er stadig ret ringe. Dog er det min første erfaring med dem som ikke gik perfekt.
Langsom med alt.
En net butik som så mange andre. ikke specielt billige men skal man bruge store størrelser er den ok.
desværre har de valgt at bruge verdens langsomste fragt firma og da de selv også skal bruge et par dage for at finde dine ting, skal man forvente min 1 uges leveringstid.
Det gøres både bedre og billigere af andre firmaer, så nej det gider jeg ikke igen.
Ja supermeget godt at sige.fedt tøj.så super
Ja meget godt at sige.fedt tøj.så super
I reklamerer højt og larmende med…
I reklamerer højt og larmende med GRATIS RETURNERING. Da det kom til stykket, skulle jeg alligevel selv betale 65 kr for at returnere varen.
Nemt og bekvemt.
Nemt og bekvemt.. eneste minus er at pris og kvalitet ikke altid følges af..
Fedt tøj, gode priser, hurtig levering og fantastisk service
Jeg har kun oplevet fejl på en vare, to gange - og begge gange har jeg med det samme fået tilsendt en ny, uden de ville have den fejlbehæftede vare retur.
Keep up the good work, guys - de 5 stjerne er fuldt ud fortjent!
De sender varene til det forkerte…
De sender varene til det forkerte posthus, og så er det umuligt at komme i kontakt med dem, for at få varene leveret til det rigtige sted, så nu må jeg selv betale portoen ekstra gang for at få varene. Spændt på om deres produkter at af samme ringe kvalitet.
En virksomhed uden kundeservis man kan ringe til er fuldstændig uacceptabel :-(
Det hele var som det skulle
Det hele var som det skulle, hurtig service og lækkert tøj.
Kvik levering og god kvalitet
Super hurtig levering, fik nærmest min pakke næste dag og også rigtig god kvalitet i varerne. De har et stort udvalg af smart tøj også i de store størrelser, hvilket er en fornøjelse, når man skal have i 5xl, at det også er moderigtigt. Deres webside er let at finde rundt på. Det er bestemt en virksomhed som jeg vil anbefale og vil klart handle her igen.
Super hurtig levering og der er rigtigt …
Super hurtig levering og der er rigtigt mange fede ting.
Altid hurtig levering og god kvalitet ☺
God hurtig ekspedition
God hurtig ekspedition, god kvalitet samt pasform, gode mærkevare.
Super
Har benyttet mig af butikken flere …
Har benyttet mig af butikken flere gange helt uden problemer.
Jeg kan købt adskille gange hos Motley Denim
Jeg kan købt adskille gange hos Motley Denim, og alt er gået lige efter bogen.
Hurtig levering, ordrene har indeholdt det aftalte, og jeg har ikke haft behov for reklamation for nogen af produkter.
Jeg er meget glad for at de findes, så os, der fylder lidt mere i landskabet kan få lækkert tøj.
kvalitet til god pris
har handlet med dem et par gange og det er god kvalitet til rimelige priser... jeg er godt tilfreds
Hold dig væk!
Bestilte et par trøjer søndag, men ombestemte mig et par timer senere. Jeg skrev så til dem samme dag at jeg havde ombestemt mig.
Jeg får så svaret i dag (mandag) at ordren er sendt videre til lageret, så der er ikke noget at gøre - på trods af, at den ikke er sendt endnu.
Jeg svarer at det ikke er noget problem, og at jeg bare vil nægte modtagelsen. Dette koster åbenbart 399(!), som de vil debitere min faktura.
Altså bliver jeg tvunget til at modtage pakken, åbne den og bruge deres egen returlabel (og selvfølgelig betale for brugen af denne).
Det er absolut sidste gang jeg handler med Motleydenim.
Svindelfirma.
Hold jer væk, de lever af at opkræve returporto på varer de selv meddeler fortrudt.
Jeg har handlet meget på nettet, men Motley her, tager prisen som det største fuskerfirma.
Hvad er det her for noget???
Hvad er det for en forretning, der slår sig på på gratis returfragt og så eller forlanger et hav af gebyrer, hvis folk vil benytte sig af det?
Det er svindel og humbug og næppe lovligt i DK!
Man kan heller ikke ringe til butikken!
Hold jer langt væk!
urolig god hjælp
de er utrolig med medgørlig og kunde magnet
selvom jeg var lidt omstændig at gøre med
vis jeg kun vil jeg give dem 6 stjerne
super firma
Lever helt op til det lovede - produkter af fin kvalitet