Op vrijdag 10 juli ll. hebben wij bij de firma Flowsteam (NL) een kledingstomer besteld. De levering van deze bestelling werd door ons verwacht in de loop van de daaropvolgende week, maar tot onze gr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik moest het artikel opnieuw koppelen en had hiervoor de klantenservice gecontacteerd. Ik kreeg binnen de 24u een ontzettend vriendelijk en duidelijk antwoord waardoor ik meteen weer aan de slag kon... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gebruik al bijna twee jaar het MostEssential weerstation met drie externe sensors. Ook op app met verschillende telefoons uitleesbaar. Prima apparaat, zeer tevreden. Verloor wifi netwerk en kwam niet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb onlangs een stoomapparaat gekocht bij MostEssential (viaBol). Na enige tijd liep ik tegen kalkaanslag aan die in niet weg kreeg. Ik ben geholpen door erg geduldig en behulpzaam personeel die sn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij MostEssential streven we ernaar de norm te zetten voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in meetinstrumenten, met een focus op producten die de gezondheid bevorderen. We bieden een breed scala aan innovatieve meetapparatuur die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van gezondheid. Onze passie voor precisie drijft ons om voortdurend onze producten te innoveren en te verfijnen, zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om de beste meetapparatuur te verkopen, rekening houdend met zowel prijs als kwaliteit, zodat het voor iedereen toegankelijk is!
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Wat een service ! Toen ik verbindingsproblemen had met mijn buitensensor omdat die ongeveer dezelfde OUT temperatuur gaf als de IN temperatuur van de buitensensor nam ik contact op met mostessential en nog dezelfde dag werd mijn probleem door deskundig advies verholpen. Hartelijk dank daarvoor...

Risposta di MostEssential
De temperatuurmeter besteld en deze werd keurig op tijd bezorgd. Helaas was één van de temperatuurmeters defect. Dus s'avonds nog een mail gestuurd met mijn bevinding. Werkelijk een uur later al een reactie van MostEssential met wat tips om te proberen. Jammer maar helaas, hij was echt defect. De volgende dag weer contact opgenomen en na overleg werd er een nieuwe verzonden die ook weer de volgende dag binnen was. Deze was helemaal top. En de firma MostEssential is voor mij ook helemaal top want kopen kun je overal maar een service als dit is zeldzaam!! Dus van mij 100 punten voor MostEssential !!

Risposta di MostEssential
Wederom mijn bestelling voor een navulset voor de glucosemeter super snel in huis.
Her is erg fijn om op deze betrouwbaarheid te kunnen rekenen.

Top service.
Was de handleiding van mijn thermometer. Op mijn mailtje werd direct gereageerd met een pdf van de handleiding en een vriendelijke mail. Beloofde Sophie zes sterren review voor de service; dus bij deze ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di MostEssential
Op onverklaarbare wijze de sonde dop van onze digitale thermometer zoek geraakt. Contact opgenomen met leverancier of de sonde dop los geleverd kon worden. Dit was mogelijk en is vervolgens snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost.
RWABEUGELSDIJK

Risposta di MostEssential
Mooie thermometer. Makkelijk in gebruik. Gekocht via Bol. Helaas na een aantal maanden toch problemen met onjuiste metingen. Dit alles op correcte, en vriendelijke, wijze opgelost middels direct contact met de leverancier.

Risposta di MostEssential
Super klantenservice. Pluizenverwijderaar was na een tijdje defect en dit tijdens de garantieperiode. Video opgestuurd van het euvel en de firma heeft zonder problemen een nieuw toestel opgestuurd.
DAT IS SERVICE. En ook vriendelijke en hulpvaardige mensen die je te woord staan. SUPER

Risposta di MostEssential
Super klantenservice na melding van defecte pluizentondeuse. Ik had de dubbele pluizentondeuse gekocht, echter na een tijdje haperde een tondeuse en daarna deed deze niks meer. Na een heel prettig mailverkeer met Sophie heb ik zonder gedoe een nieuwe pluizentondeuse gekregen. Ik heb inmiddels weer 3 lange vesten als nieuw in de kast hangen. De klantenservice bij veel bedrijven is tegenwoordig zeer slecht. Maar bij Mostessential hebben ze klantenservice nog hoog in het vaandel staan. Ze krijgen van mij en ook Sophie een dikke tien.

Risposta di MostEssential
Bestellen was heel eenvoudig. De bestelling werd snel geleverd; keurig verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Risposta di MostEssential
The company will replace my thermometer with a new one without costs after it stopped working as promised. Thanks

Risposta di MostEssential
Ik heb in februari '24 een vleesthermometer gekocht via bol.com. Afgelopen weekend wilde ik deze gebruiken en bleek hij defect. Contact gezocht via bol.com met de partner en deze stelt voor een nieuwe te sturen na het schrijven van een review.

Risposta di MostEssential
+ Snelle verzending en thermometer werkt goed.
- Jammer dat er geen verlichting in zit

Risposta di MostEssential
They replied to my question same day on Sunday.I like that a lot.

Risposta di MostEssential
Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen door Sophie!