MostEssential  Recensioni

TrustScore 5 su 5

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Bij MostEssential streven we ernaar de norm te zetten voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in meetinstrumenten, met een focus op producten die de gezondheid bevorderen. We bieden een breed scala aan innovatieve meetapparatuur die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van gezondheid. Onze passie voor precisie drijft ons om voortdurend onze producten te innoveren en te verfijnen, zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om de beste meetapparatuur te verkopen, rekening houdend met zowel prijs als kwaliteit, zodat het voor iedereen toegankelijk is!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

61 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over de snelle respons

Heel tevreden over de snelle respons na een vraag mbt de app ToGrill.
De uitleg was per kerende en accuraat.
Dus, 5 sterren service.
Thx, Hans

22 luglio 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk bedankt voor je review, Hans! We zijn erg blij om te horen dat je snel en goed bent geholpen. We waarderen je steun enorm! 😊

Goeie service

Goeie service. Had een probleem met het scherm van een weerstation. Kreeg heel snel heldere uitleg en het probleem was verholpen. Via de mail nette uitleg. Ook werd veel hulp aangeboden. Netjes.

20 luglio 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk bedankt voor je vriendelijke review! We zijn erg blij om te horen dat ons team het probleem met je weerstation snel heeft kunnen oplossen en je tijdens het hele proces duidelijke ondersteuning heeft geboden. We waarderen je aanbeveling enorm en staan altijd klaar om je te helpen wanneer je ons nodig hebt. 😊

kledingstomer Flowsteam

Op vrijdag 10 juli ll. hebben wij bij de firma Flowsteam (NL) een kledingstomer besteld. De levering van deze bestelling werd door ons verwacht in de loop van de daaropvolgende week, maar tot onze grote verbazing werd het product reeds 's anderdaags, zaterdag dus, geleverd. Wij bestellen regelmatig zaken online, maar zulke snelle levering hadden wij nog nooit meegemaakt, zelfs niet voor bestellingen bij firma 's in onze eigen regio. Bovendien voldoet de kledingstomer volledig aan de verwachtingen van mijn echtgenote : compact te vervoeren (bv. op reis), makkelijk in gebruik en krachtig. Kortom, een prima ervaring, echt een aanrader.

11 luglio 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk bedankt voor je geweldige review! We zijn erg blij om te horen dat je aangenaam verrast was door de snelle levering en dat de kledingstomer aan de verwachtingen van je vrouw voldoet. Je aanbeveling betekent veel voor ons en we hopen dat jullie er allebei nog lang plezier van hebben! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Topservice en een geweldig product

Ik moest het artikel opnieuw koppelen en had hiervoor de klantenservice gecontacteerd. Ik kreeg binnen de 24u een ontzettend vriendelijk en duidelijk antwoord waardoor ik meteen weer aan de slag kon met m’n thermometer.
Het toestel zelf werkt perfect. Heel gemakkelijk te koppelen met de app en van daaruit heel goed te bedienen. Echt een aanrader

4 luglio 2026

Risposta di MostEssential

Wat fijn om te horen dat je weer snel aan de slag kon met je apparaat! 😊 Blij dat ons supportteam je snel en duidelijk heeft kunnen helpen. Bedankt voor je fijne review en je aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Valutata 5 stelle su 5

een bedrijf met goede service snelle…

een bedrijf met goede service snelle levering .
ik had een weerstation van hun gekocht en later een sensor er bij
deze kreeg ik niet aan de praat bleek de verkeerde te zijn kon hem zo omruilen binnen een dag alles geregeld
top

29 giugno 2026

Risposta di MostEssential

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat vervelend dat de sensor niet klopte, maar fijn dat we alles snel hebben kunnen regelen. Geniet van je weerstation!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over weerstation èn over support!

Gebruik al bijna twee jaar het MostEssential weerstation met drie externe sensors. Ook op app met verschillende telefoons uitleesbaar. Prima apparaat, zeer tevreden. Verloor wifi netwerk en kwam niet terug. Het apparaat vereist een 2,4 GHz netwerk en ik heb een combinatie 2,4 GHz + 5 GHz met dezelfde naam en password. Daar is het apparaat van in de war geraakt. Supportvraag via het contactformulier - binnen een uur een gedetailleerde instructie. Perfect! Werkt weer als vanouds (apart 2,4 GHz netwerk gemaakt).

16 giugno 2026

Risposta di MostEssential

Wat fijn om te horen dat je al bijna twee jaar zo tevreden bent! 😊 Blij dat ons supportteam je snel heeft kunnen helpen met de wifi-verbinding. Bedankt voor je fijne review!

Super service!

Uitstekend geholpen bij defect product

24 giugno 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk bedankt voor je fijne beoordeling! We zijn blij dat we het probleem hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen dat je nog lang plezier hebt van je product! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Er waren wat verbindingsproblemen met…

Er waren wat verbindingsproblemen met het weerstation maar met de deskundige hulp van MostEssential werk alles weer 100%.Top bedrijf.

15 giugno 2026

Risposta di MostEssential

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat het probleem met het weerstation goed is opgelost met onze hulp. We waarderen je feedback!

Fantastisch service

Het apparaat dat ik gekocht had maakte een raar geluid. De klantenservice heeft er alles aan gedaan om het probleem te verhelpen. Eerst met aanwijzingen. Milieuvriendelijke oplossing vind ik. Omdat de klacht bleef bestaan ontving ik een nieuw apparaat. De klantenservice reageert snel, vriendelijke en uitgebreid. Top opgelost.

12 giugno 2026

Risposta di MostEssential

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat onze klantenservice het probleem goed en snel heeft opgelost. We waarderen je feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekend weerstation met 2 externe…

Uitstekend weerstation met 2 externe voelers voor buiten.
Het lukte mij in eerste instantie nietom de 2e te connecten. Mailtje naar bedrijf en binnen 10 minuten een uitleg. En ja het lukte. Bedankt. Top bedrijf

3 giugno 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is gelukt na onze snelle hulp. We waarderen je vertrouwen en staan altijd voor je klaar! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlangs een stoomapparaat…

Ik heb onlangs een stoomapparaat gekocht bij MostEssential (viaBol). Na enige tijd liep ik tegen kalkaanslag aan die in niet weg kreeg. Ik ben geholpen door erg geduldig en behulpzaam personeel die snel hebben gehandeld. Inmiddels zijn zij tot een oplossing gekomen om een vervangend product toe te sturen, zodat ik geen problemen ervaar door lang zonder te zitten wegens het onderzoek wat wordt gevoerd. Erg blij met deze oplossing.

1 giugno 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent en dat er een passende oplossing is gevonden zodat je niet zonder apparaat zit. We waarderen je vertrouwen in onze service! 😊

zeer vriendelijke service

Jaren geleden een weerstation gekocht, had geen wifi-verbinding meer en met een eenvoudige vraag kreeg ik een uitgebreid stappenplan. Stapjes gevolgd en alles doet het weer. Top!!! Goede, snelle en zeer vriendelijke service!!

20 maggio 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je snel en duidelijk geholpen bent en dat alles weer goed werkt. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! 😊

FANTASTISCHE SERVICE!!

HIER EEN REVIEW VAN EEN ZEER GELUKKIGE JONGE HEER (73)!! DE GEWELDIGE HULP VAN DE FIRMA HEEFT MIJ NOG VEEL GELUKKIGER GEMAAKT!! HET MAIL VERKEER VERLIEP SUPER SNEL!! NOG SNELLER ALS HET LICHT!! DE OPLOSSING VAN HET PROBLEEM WAS MIRACULEUS!! EEN NIEUWE SENSOR WORDT OPGESTUURD!! IK BEN DE FIRMA DANKBAAR VOOR DE SUPERSNELLE OPLOSSING!! IK ZOU ZEGGEN GA ZO DOOR!! IK ZEG HET VOORT!!
EEN HARTELIJKE GROET VAN,
RM.

29 aprile 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn echt verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze service en ondersteuning. Het betekent veel voor ons dat we je snel konden helpen en een goede oplossing konden bieden. Je vriendelijke woorden en enthousiasme hebben echt onze dag gemaakt, dank je wel dat je het verder vertelt!

Top service

Top service, thermometer met 6 sondes besteld en werkelijk top alle 6 100 graden in kokend water. Na een half jaar regelmatg gebruik ging er een meet pen defect en binnen een mum van een tijd een nieuwe vervangende in huis.

24 aprile 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn echt blij om te horen dat de thermometer perfect voor je heeft gewerkt en dat de vervangende sonde je snel heeft bereikt. We waarderen je steun en je review enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs de MostEssential weerstation…

Onlangs de MostEssential weerstation aangeschaft. De installatie is een fluitje van een cent, inderdaad plug & play. Leuk om eea ten aanzien van de luchtvochtigheid, temperatuur, voorspelling etc. vanuit de huiskamer te kunnen monitoren.
Ik had nog een vraag tav het plaatsen van de buitensensor, even een berichtje naar support gestuurd, snel en adequaat antwoord ontvangen. Top geregeld.

2 aprile 2026

Risposta di MostEssential

Hartelijk dank voor je vriendelijke review! We zijn blij om te horen dat de installatie soepel is verlopen en dat je geniet van het gebruik van je weerstation. Het is ook fijn om te weten dat ons supportteam je snel kon helpen. Dat is waar we naar streven 😊

Zeer tevreden over Mostessential

Onlangs heb ik bij MostEssential een weerstation besteld. Tijdens het gebruik had ik nog wat vragen en daarvoor contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben daarbij uitstekend geholpen: duidelijke uitleg, snelle reactie en echt de moeite genomen om alles goed toe te lichten.
De combinatie van een goed product en een betrokken klantenservice maakt dat ik Mostessential zeker kan aanbevelen.

16 marzo 2026

Risposta di MostEssential

Hoi Mathieu, bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het weerstation en dat je goed bent geholpen door onze klantenservice :)

Valutata 4 stelle su 5

Problemen met wifi weerstation

Onlangs bestelde ik een wifi-weerstation via BOL.COM. Omdat de wifi-configuratie niet lukte, heb ik contact opgenomen met de support van MostEssential. Ik ben zeer te spreken over hun hulp; de technische dienst heeft uitgebreid meegezocht naar een oplossing. Omdat het probleem waarschijnlijk in de hardware zit, wordt er nu een vervangend exemplaar opgestuurd.Topservice!

6 febbraio 2026

Risposta di MostEssential

Hoi Paul, dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ondersteuning bij je Wi-Fi configuratie. Goed dat we samen tot een oplossing zijn gekomen en dat het vervangende exemplaar inmiddels voor je is verwerkt 😊

Valutata 5 stelle su 5

MostEssential klantenservice is echt goed.

Een hele fijne en kordate aanpak bij de klantenservice. Dit kom ik niet vaak meer tegen. Zelfs in t weekend een reactie ( van Charlotte).
Echt een aftersales zoals het hoort te zijn. Bravo👍

3 gennaio 2026

Risposta di MostEssential

Hoi Jan, dank je wel voor je prachtige review! Wat fijn dat je onze service als prettig en daadkrachtig hebt ervaren. We zijn blij dat je tevreden bent over de manier waarop Charlotte je heeft geholpen, zelfs in het weekend 😊

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf met top klantenservice!

Erg fijn bedrijf met een meer dan hele goeie klantenservice! Heb daar 2 weerstations gekocht 1 voor mezelf en 1 als cadeau. Het zijn erg mooie weerstations en kwalitatief erg goed en ook eenvoudig in gebruik maar met mooie functies. Nu had ik een ongelukje door eigen schuld en heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Ik kreeg hier erg snel een reactie op en ze zijn met een zeer passende oplossing gekomen. Hier zouden veel bedrijven nog van kunnen leren! Al bij al een erg prettige ervaring bij dit bedrijf en dit artikel maar ze hebben mij er als klant bij.

23 gennaio 2026

Risposta di MostEssential

Hoi Peer, wauw dank je wel voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de weerstations én onze service. Mooi dat we je snel konden helpen met een passende oplossing. Geweldig dat we je als klant mogen verwelkomen! :)

Valutata 5 stelle su 5

Goed apparaat!Het apparaatje werkt prima en bovendien…

Het apparaatje werkt prima en bovendien ben ik heel tevreden over de klantenservice: zij hebben mij geweldig geholpen toen ik nieuwe mesjes nodig had.

16 dicembre 2025

Risposta di MostEssential

Hoi Karin, dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn dat het apparaat goed werkt en dat we je konden helpen met de nieuwe mesjes. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service 😊

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più