Morningstar Sleeps  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Lang moeten zoeken naar kussen dat voldoet aan mijn eisen: door rugklachten zijslaper, altijd op dezelfde kant, geen draaier. Kussen moet dus voldoende steun geven, zacht genoeg om geen oorpijn t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Matras wat we in de eerste instantie hadden besteld (200x200 refurbished) was helaas niet leverbaar. Als oplossing kwam Morningstar met een aanbod voor een kleine bijbetaling en dan zou hetzelfde matr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een spierziekte jammer genoeg Progressief met veel pijn. Meerdere matrassen van andere bekende merken gehad maar deze matras van Morningstar bevalt mij uitstekend vanaf de eerste moment. D... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materassi
  2. Negozio di letti
  3. Negozio di biancheria da letto
  4. Negozio di mobili per camere da letto
  5. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Een jong bedrijf binnen de slaapindustrie die het verschil maakt met een prijs/kwaliteit verhouding die ongeëvenaard is. De allesomvattende kwaliteit van onze matrassen en bedden zijn het resultaat van alle beschikbare data en jarenlange innovatie uit de slaapbranche in combinatie met de beste materialen die daarvoor beschikbaar zijn. Daarmee hebben we naar eigen zeggen het beste matras op de markt weten te produceren, waarbij aan ieder detail is gedacht. Ook hebben we deze kwaliteit betaalbaar weten te houden door middel van geautomatiseerde productie, het compact opslaan en transporteren van de matrassen en het elimineren van fysieke winkels. Alles gaat via de webshop. Wij zijn overtuigd dat we het verschil kunnen maken. Probeer daarom onze matrassen 100 nachten gratis. Bevalt het niet? Dan halen we het matras gewoon weer bij je op. Daarnaast bieden wij razendsnelle service met gratis bezorging en retour. Tot slot krijg je 10 jaar garantie! Overtuig jezelf en word elke dag stralend wakker!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

476 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima matras

Voor mij is dit het tweede matras dat ik bij Morningstar Sleeps heb gekocht. Het matras zelf is erg fijn. Het bestelproces in combinatie met bezorgen verliep voor de tweede keer niet vlekkeloos waardoor ik er zelf achteraan moest mailen en het langer duurde dan nodig voor ik het matras ontving. Dat is geen groot probleem maar wel jammer.

12 ottobre 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je positieve review! We waarderen het enorm dat je voor de tweede keer een matras bij ons hebt besteld, dat is een goed teken :). Dat het bestelproces echter niet helemaal soepel verliep is inderdaad jammer en iets waar wij zeker even naar gaan kijken, onze excuses hiervoor. Fijn dat je dit aankaart!

Hartelijke groet,

Valutata 3 stelle su 5

Kussen lag niet lekker

31 ottobre 2025

Beste Martijn,

We waarderen het dat je je eerdere review hebt aangepast! Iedereen is anders, dus ondanks de aanpasbaarheid van ons kussen kan het altijd voorkomen dat een kussen toch niet helemaal bij je past. We bieden niet voor niets een 30 nachten proefslaapperiode.

Hopelijk vind je snel een kussen dat wel perfect bij je past.

Dik tevreden

Snelle levering en goede klantenservice. Er ontbrak een kussen aan de levering. Na prettig contact met Morningstar is dit twee dagen later alsnog geleverd.
Matrassen en kussens van uitstekende kwaliteit, ik heb weer een prima nachtrust.

2 ottobre 2025

Beste Angelique,

Bedankt voor je positieve review! Heel fijn dat de levering goed is opgelost en dat je de kwaliteit van het matras en de kussens kunt waarderen. Maar het allerbelangrijkste: dat je weer lekker slaapt natuurlijk!

Prima matras, matige service

Nu het matras eenmaal geleverd is ligt het lekker. De service liet te wensen over. Er kan natuurlijk een keer iets mis gaan bij transport, maar dan verwacht ik eigenlijk (zeker bij iets dat honderden euros kost) een actieve houding vanuit de klantenservice, ipv zelf meermaals achter dingen aan moeten mailen en bellen om te ontdekken waarom er geen enkel teken van het matras is. En ik hoop dat ze met een andere transportdienst gaan werken, want deze communiceert echt te summier en onduidelijk.
Maargoed, uiteindelijk is het toch nog relatief snel goed gekomen, nu proefslapen!

21 settembre 2025

Beste Elisa,

Bedankt voor je eerlijke feedback en onze excuses dat we niet proactief genoeg hebben gehandeld toen er ook met de levering wat dingen misgingen. We hebben recent veranderingen doorgevoerd om onze klantenservice te verbeteren; daarbij zijn er helaas mogelijk wat haperingen geweest en dat had niet mogen gebeuren.

Wat fijn dat het goed is gekomen en dat je ons alsnog 4 mooie sterren geeft. Hopelijk maakt het slapen op je nieuwe matras heel veel goed. We wensen je dan ook heerlijke nachten toe.

Slaapmasker :-)

Ik heb alleen maar 2 slaapmaskers gekocht en ga deze gebruiken op de eerstvolgende intercontinentale vlucht over en paar weken. :-) De bestelling en de levering waren gebruiksvriendelijk en vlot!

1 settembre 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je review en je bestelling van twee zijden slaapmaskers! Fijn dat het bestellen en leveren soepel verliep :)

We wensen je alvast veel rust op je intercontinentale vlucht!

Valutata 5 stelle su 5

Na de hel genaamd Emma Sleep was dit…

Na de hel genaamd Emma Sleep was dit echt een verademing. Emma sleep lag als een blok beton en het retourproces was een grote onklantvriendelijke horror. Dan toch maar even 100 euro meer neerleggen… en het ging niet helemaal lekker met leveren (maar daar hebben ze super vriendelijk op gereageerd en gewoon toegegeven +excuus , het hoeft niet zo moeilijk te zijn) Ik heb mijn morningstar matras nu een tijdje en wauw. Gewoon wauw.

5 ottobre 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

Jammer van je eerdere ervaring, maar des te fijner dat je bij ons wel het juiste matras hebt gevonden.

Bedankt voor je enthousiaste review en je geduld en begrip rondom de levering.

Dat elke nacht maar 'wauw' mag zijn!

Valutata 5 stelle su 5

Waarschijnlijk de goede matras gevonden

Matras werd snel geleverd. Hoe het matras precies moest worden ingesteld voor mijn lichaam dat moest ik zelf even uitvinden. Had wel screenshots gemaakt van de matras wijzer op de website dus zodoende kon ik aan de hand daarvan kijken hoe ik het moest aanpassen voor mij. Ik slaap nog iets tekort om er een oordeel over te vellen. Tot nog toe veel draaien maar mijn rug protesteert wel minder overdag. Dus.....

15 settembre 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn dat de levering vlot was en dat je met onze Slaapwijzer aan de slag bent gegaan. We zijn bezig met het opstellen van duidelijker instructies, zodat je nog beter én sneller weet hoe je het matras naar jouw wensen kunt aanpassen. Mocht je verder nog vragen hebben over het afstellen kun je altijd contact opnemen met support@morningstarsleeps.nl

Hopelijk ga je snel over van draaien naar dromen ;)

Hernia in onderrug…

Wegens aanhoudende hernia in onderrug had ik deze tegen gekomen.
Onze vorige matras was met pocketveren maar na 2jaar voel je de veren er gewoon door.
Deze matras heeft koudschuim en traagschuim en het ligt heerlijk.

Ook ideaal om apart de matrassen aan te passen van hard of zacht bij de partner.
We hebben nog de topper bij besteld en het is super gewoon.

13 settembre 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je mooie review!

We vinden het altijd extra mooi om te lezen dat mensen met pijnklachten baat hebben bij ons matras, daar doen we het voor. En fijn dat de verstelbaarheid én de topper voor jullie het verschil maken.

Nog heel veel comfortabele en vooral pijnvrije nachten gewenst!

Erg tevreden; heerlijk matras

Erg tevreden. Na een goed en duidelijk advies van de klantenservice een matras, hoes en kussen gekocht.

26 agosto 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat het advies van onze klantenservice je goed heeft geholpen.

Bedankt voor je positieve review en nog veel heerlijke nachten gewenst op je nieuwe matras.

Fijn matras & goede service

We hebben een heel fijn matras aangeschaft.

Er was goed - persoonlijk - contact rondom de levering. Het matras werd netjes geleverd en was goed verpakt.

Wij zijn heel tevreden.

25 agosto 2025

Beste Carmen,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat jullie tevreden zijn over het matras en dat ook het contact en de levering goed is bevallen.

Nog heel veel fijne nachten gewenst op jullie nieuwe (refurbished) matras!

Valutata 4 stelle su 5

Uiteindelijk blij, maar zeer warm matras

Bestelling ging makkelijk en snel. Het bestelde matras was niet op voorraad en werd daar netjes over gebeld. Levering kwam uiteindelijk later dan verteld en in 2 delen. Dat laatste was niet gecommuniceerd, en was de track and trace hiervan niet duidelijk. Uiteindelijk geleverd en blij met het matras: ligt lekker, maar is wel heel erg warm (zweterig) tijdens de nacht. En ik ben een koukleum..

21 agosto 2025

Beste Joanna,

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je ondanks de hobbels onderweg het matras lekker vindt liggen. We snappen dat de communicatie rondom de levering duidelijker had gekund, dat nemen we zeker mee om te verbeteren.

Ons matras is uitgerust met verkoelende eigenschappen, maar de ervaring kan inderdaad per persoon verschillen. Vervelend dat jij warme nachten ervaart. Naast het matras speelt ook je dekbed een grote rol in hoe warm je het ’s nachts hebt (tot wel 80%). Misschien valt daar nog winst te behalen om net wat meer verkoeling te krijgen.

Mocht je dit verder willen bespreken of nog vragen hebben, ons team staat altijd voor je klaar.

Nog veel fijne nachten gewenst,

Valutata 5 stelle su 5

Ohw wauw wat een verschil met mijn oude…

Ohw wauw wat een verschil met mijn oude matras ik heb nu het gevoel of ik elke avond in een luxe hotel slaap. Elke nacht slaap ik door en word ik uitgerust wakker. Zo blij met mijn nieuwe stellar matras

1 settembre 2025

Beste Bo,

Dit zijn de reviews waar we heerlijk van slapen, dankjewel. We zijn heel blij te horen dat je dankzij het Stellar matras lekker slaapt en uitgerust wakker wordt.

Nu nog roomservice en het luxe hotelgevoel is compleet ;)

Hartelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reacties,bestelde matrashoes prima.

Snelle reactie op de vragen via de app. Bestelling (matrashoes) op tijd gestuurd en ontvangen. Matrashoes bevalt goed.

2 settembre 2025

Beste Maura,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de matrashoes goed bevalt. Hopelijk kun je hierdoor nog langer genieten van je matras en je goede nachtrust.

Valutata 5 stelle su 5

Het bedrijf denkt goed met je situatie…

Het bedrijf denkt goed met je situatie mee.

4 settembre 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

We zijn heel blij met je review, dankjewel! We vinden het belangrijk om persoonlijke hulp en professioneel advies te bieden, dus fijn om te horen dat je dat waardeert.

Vriendelijke groet,
Het Morningstar Sleeps team.

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf is goed benaderbaar voor…

Bedrijf is goed benaderbaar voor vragen. Afhandeling order is goed gegaan en zeer goed verpakt.

22 agosto 2025

Risposta di Morningstar Sleeps

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze bereikbaarheid en de afhandeling van je bestelling.

We hopen dat je er heerlijk op slaapt!

Duidelijke website, heerlijk matras

Duidelijke website, levering van matras duurde iets langer dan gepland, maar dan heb je ook wat: het matras ligt heerlijk (tot nu toe). Ook handig is het whatsapp contact (met Milan).

19 agosto 2025

Beste Jose,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het matras heerlijk ligt. Dank ook voor je geduld rondom de levering... gelukkig was het wachten de moeite waard :).

We wensen je nog heerlijke nachten toe,

Het Morningstar Sleeps team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più