Happy kwam ik in april 2026 buiten bij 'mooi by Emmy'.Na lang onderzoek en bekijken van reviews had ik uiteindelijk de juiste locatie uitgekozen. Topservice! Heel vriendelijke dame die mijn powderbrow... Leggi di più
Ik ben zó tevreden over mijn behandeling bij Mooi by Emmy 🤍 Heel professioneel, rustig en perfectionistisch gewerkt. Emmy en Kelly nemen echt hun tijd, leggen alles goed uit en kijken wat het mo... Leggi di più
Emmy is gewoon een fantastische vrouw met een eerlijke mening om je mooi te maken en de permanente make-up niet al te opvallend te laten gebeuren. De permanentie is heel natuurlijk, maar erg mooi ge... Leggi di più
sinds 2024 ben ik klant. ik ben zeer tevreden over hoe er uitleg gegeven is , voorbeelden getoond en alles is vooraf besproken. vandaag ben ik geweest voor de opfrissing van mijn eerder geplaatste we... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
“Permanente make-up is een vak, mijn ervaring jouw voordeel!” Fijn dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Emmy Mattan, dol op make-up & schoonheid in al zijn vormen. Ik ben inmiddels heel wat jaren terug met dit fantastische beroep gestart en gaandeweg is mijn fascinatie voor visagie geëvolueerd naar permanente make-up. Wij zijn geen klassiek schoonheidssalon en doen uitsluitend PERMANENTE MAKE-UP (Wenkbrauwen, ogen, lippen en medisch) en prikken van oorgaatjes aanbieden!
Ovenhoek 41, 8800, Roeselare, Belgio
- +32 496 37 27 23
- info@mooi-by-emmy.be
- mooi-by-emmy.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Prima service en resultaat
Ik liet voor de derde keer permanente make-up aanbrengen (eyeliner bovenaan) en was andermaal tevreden. Emmy neemt duidelijk hoogst professionele mensen aan. Kim zette met vaste hand, aan een leuk tempo (want een pretje is het natuurlijk niet) én met het nodige begrip voor mijn kleine angst voor die pen zo dichtbij mijn oog, een prachtige lijn. Ik ging opnieuw naar buiten met een heel tevreden gevoel over zowel de service als het resultaat!

Risposta di Mooi by Emmy
Heel tevreden van het mooie resultaat
Heel tevreden van het mooie resultaat ! 🙏 Hilde

Risposta di Mooi by Emmy
Eindelijk weer mooie wenkbrauwen!
Na lang twijfelen heb ik eindelijk de stap gezet om powderbrows te laten zetten bij Kim van Mooi by Emmy. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Mijn wenkbrauwen hadden hun mooie vorm verloren en er zaten kale plekjes in. Kim nam uitgebreid de tijd om alles rustig uit te leggen en tekende zorgvuldig voorbeelden op beide wenkbrauwen. Zo wist ik precies wat ik kon verwachten en kon ik zelf kiezen wat ik het mooist vond.
Het resultaat is echt perfect. Eindelijk weer mooie wenkbrauwen zonder dat ik ze elke ochtend hoef uit te tekenen. Alleen nog wat bijhouden met epileren. Na 5 weken ben ik terug geweest voor een kleine bijwerking en nu zijn ze helemaal perfect.
Ik voelde me van begin tot eind op mijn gemak en werd super professioneel en vriendelijk geholpen. Ik kom zeker terug. De volgende stap is permanente eyeliner!

Risposta di Mooi by Emmy
het onthaal was heel warm en een…
het onthaal was heel warm en een gezellige omgeving. ik was met mijn wenkbrauwen al getekend naar daar gegaan om te tonen hoe ik het al jaren doe en hoe ik ook mijn resultaat wou hebben. het resultaat was helemaal niet hoe ik het wou en hoe ik het getoond had. ik kwam aan met heel donkere wenkbrauwen, bijna zwart. het eindresultaat was heel licht en bruin en totaal niet mijn ding. ik voel me momenteel niet mooi ermee, maar gelukkig is er na 5 weken wel nog een terugkom moment. hopelijk kan dit dan nog helemaal anders.

De naam zegt het zelf
De naam zegt het zelf: mooi resultaat.
Er wordt naar je wensen geluisterd en je voelt je volledig op je gemak.
De verdovende crème werkt ook super wat een bonus is 😅

Risposta di Mooi by Emmy
Powder brows voor de eerste keer
Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen bij Emmy in Roeselare. Vanaf het eerste moment voelde ik me heel goed ontvangen. alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd echt op mijn gemak gesteld. Wat ik enorm apprecieerde, want het was mijn eerste keer.
Emmy en haar collega's stralen zelfvertrouwen uit en dat gaf mij ook het vertrouwen dat alles goed zou komen. Het genezingsproces moet nog beginnen, maar ik ben nu al super tevreden met het resultaat!
Een echte aanrader voor wie op zoek is naar iemand die professioneel en geruststellend te werk gaat.

Risposta di Mooi by Emmy
Het was een heel fijne aangename…
Het was een heel fijne aangename ontvangst, ik was onmiddellijk op mijn gemak. Goeie info en advies over wat ik wou van eyeliner. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Risposta di Mooi by Emmy
Heel vriendelijk en professioneel…
Heel vriendelijk en professioneel geholpen

Super tevreden!
Heel vriendelijke mensen!
Goede uitleg voor alles word uitgevoerd.
Zeer tevreden met het resultaat!
Echt een aanrader voor iemand die PMU zou willen zetten!

Risposta di Mooi by Emmy
Heel content met mijn powderbrows
Heel content met mijn powderbrows, zeer natuurlijk,vriendelijk en goede uitleg bij het plaatsen.

Risposta di Mooi by Emmy
Ze luisteren in eerste instantie naar…
Ze luisteren in eerste instantie naar wat de klant belangrijk vindt. Daarnaast informeren ze je op een respectvolle manier over wat de beste keuze kan zijn, waarbij jouw eigen keuze steeds gerespecteerd wordt. Tijdens de behandeling word je goed begeleid, met voldoende tijd en ruimte. Het team is bovendien erg vriendelijk.

Een aanrader!
Een warme ontvangst, professionele begeleiding met eigen inspraak, plaatsen van pmu met steeds aandacht voor de klant, goede info betreffende nazorg en een mooi resultaat! Wat wil je nog meer?
Ik ben zeer tevreden!

Zeer tevreden
Zeer tevreden! Communicatie was super! Ik heb enkele jaren geleden een slechte ervaring gehad waardoor ik wat bang was geworden. Maar deze dame had echt geduld, begreep wat ik verwachtte en ze had het echt super gedaan. Vandaag mijn touch up gehad, en behalve wat extra kleur aanbrengen (want ik heb ze persoonlijk graag donker) was de vorm perfect. Een echte aanrader!

Exciting
Dit was wel heel spannend, wenkbrauwen en Full lips na elkaar. Weinig pijn gehad. Wenkbrauwen praktisch niets. Lippen af en toe pittig, maar werd al snel verdoving bij gedaan. Dan voelde ik niets meer. Ik viel net niet in slaap. Goede begeleiding. Echt top. Dank je wel Emmy en Kim

super tevreden van
Lang getwijfeld maar super tevreden dat ik het gedaan heb! Eyeliner boven en onder werd met veel zorg door Emmy aangebracht, een lieve dame die je gelijk op je gemak stelt en overduidelijk kennis van zaken heeft. Had ik dit maar eerder gedaan, wat een gemak👌

Risposta di Mooi by Emmy
Eyeliner behandeling laten doen.
Eyeliner behandeling laten doen.
Eerste keer wat meer last dan de tweede keer. Zeer tevreden.

Risposta di Mooi by Emmy
Permanente makeup wenkbrauwen …
Was de tweede keer dat ik mijn wenkbrauwen liet doen , prachtig resultaat en oogt heel naturel

Supertevreden
Supertevreden ! Heel professioneel en vriendelijk. Een echte aanrader.

Risposta di Mooi by Emmy
MOOI maakt haar naam waar!
MOOI maakt haar naam waar!
Een echt aanrader!❤️

Risposta di Mooi by Emmy
Zeer content met mijn behandelingen…
Zeer content met mijn behandelingen zowel ogen als lippen

Risposta di Mooi by Emmy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.