Happy kwam ik in april 2026 buiten bij 'mooi by Emmy'.Na lang onderzoek en bekijken van reviews had ik uiteindelijk de juiste locatie uitgekozen. Topservice! Heel vriendelijke dame die mijn powderbrow... Leggi di più
Ik ben zó tevreden over mijn behandeling bij Mooi by Emmy 🤍 Heel professioneel, rustig en perfectionistisch gewerkt. Emmy en Kelly nemen echt hun tijd, leggen alles goed uit en kijken wat het mo... Leggi di più
Emmy is gewoon een fantastische vrouw met een eerlijke mening om je mooi te maken en de permanente make-up niet al te opvallend te laten gebeuren. De permanentie is heel natuurlijk, maar erg mooi ge... Leggi di più
sinds 2024 ben ik klant. ik ben zeer tevreden over hoe er uitleg gegeven is , voorbeelden getoond en alles is vooraf besproken. vandaag ben ik geweest voor de opfrissing van mijn eerder geplaatste we... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
“Permanente make-up is een vak, mijn ervaring jouw voordeel!” Fijn dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Emmy Mattan, dol op make-up & schoonheid in al zijn vormen. Ik ben inmiddels heel wat jaren terug met dit fantastische beroep gestart en gaandeweg is mijn fascinatie voor visagie geëvolueerd naar permanente make-up. Wij zijn geen klassiek schoonheidssalon en doen uitsluitend PERMANENTE MAKE-UP (Wenkbrauwen, ogen, lippen en medisch) en prikken van oorgaatjes aanbieden!
Ovenhoek 41, 8800, Roeselare, Belgio
- +32 496 37 27 23
- info@mooi-by-emmy.be
- mooi-by-emmy.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Very disappointing experience at MOOI…
Very disappointing experience at MOOI Málaga.
Before booking, I sent a photo of my hair and the color I wanted. I clearly said I did not want bleaching. They suggested a citrus-based depigment treatment and assured me it would gradually remove the dark pigment and slightly lighten the base to achieve the desired shade.
After almost four hours, my hair is still dark and now uneven — lighter at the roots and darker at the ends. The promised pigment removal did not happen.
The stylist did not appear confident or professional, and even the blow-dry was poorly done. Nice decoration does not replace real expertise.
I would not recommend this salon.
Nadia
Super ontvangen geweest
Super ontvangen geweest , prachtig werk door Emmy .
Ik kan het alleen iedereen aanraden

Risposta di Mooi by Emmy
Zeer tevreden van de service van Mooi by Emmy!
Zeer vriendelijk ontvangen geweest. Emmy heeft mij gerustgesteld en alles zeer precies voorbereid en uitgevoerd. Ik kom nog terug voor een lijntje bovenaan mijn ogen!

Risposta di Mooi by Emmy
Aangename ontvangst en interessant…
Aangename ontvangst en interessant gesprek met Emmy. Zij is vol van haar job.

Superblij met het resultaat
Superblij met het resultaat! Vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg. Hygiene top!
Zeker een aanrader!

Risposta di Mooi by Emmy
Super tevreden...heel mooi resultaat.
Super tevreden...heel mooi resultaat.
Een krak in je vak !!

Risposta di Mooi by Emmy
Super lieve dame en goed in wat ze…
Super lieve dame en goed in wat ze doet! Mijn
Eyeliners blijven lang mooi!

Eyeliner met wing nabehandeling
Ik ben bij MooibyEmmy geweest voor een eyeliner met kleine wing.
Het werd eerst uitgetekend, tijd gemaakt om te bespreken en beslissen om daarna eraan te beginnen.
Emmy zorgt ervoor dat je op je gemak bent.

Risposta di Mooi by Emmy
Super tevreden over het resultaat
Super tevreden over het resultaat - nazorg heel professioneel uitgevoerd door Linde en rekening houdend met de kleine aanpassingen die ik heb gevraagd .
Een aanrader !

Risposta di Mooi by Emmy
Dank je voor de warme vriendelijke…
Dank je voor de warme vriendelijke service. Een eerste ervaring maar perfect verlopen! Emmy stelt gerust en is top in haar vak. Super tevreden!

Aanrader
Top. Fijne ontvangst , professionele werking en mooi resultaat .

Permanente make-up
Emmy ontvangt je op een professionele wijze en plaatste mijn eyeliner en lijntje perfect ! 😍

Risposta di Mooi by Emmy
Ik heb een mini smokey eyes laten…
Ik heb een mini smokey eyes laten zetten. Ik had wat schrik maar dat was totaal niet nodig. Alles werd eerst mooi uitgetekend en tijdens het plaatsen werd het regelmatig bij verdoofd. Linde is een heel vriendelijke. Ik ben zeer tevreden!!

Risposta di Mooi by Emmy
Hartelijke ontvangst en een super mooi
Hartelijke ontvangst en een super mooi, natural resultaat!

bijwerking
Ik ben langs geweest voor een bijwerking. Zoals steeds vriendelijke ontvangst, goede uitleg en mooi resultaat :-)

Heel dankbaar
Doordat mijn huid niet zo goed shmink meer kan verdragen, koos ik voor permanente make up. Ik werd er heel warm onthaald en kreeg vooraf en tijdens de behandeling alle antwoorden op mijn vragen. Er werd heel intens samen gekeken naar de best passende vorm en kleur van wenkbrauwen. Heel dankbaar voor het resultaat 🙏🍀

Risposta di Mooi by Emmy
Bijwerking in één keer gehad op 19/11.
Bijwerking in één keer gehad op 19/11.
Wenkbrauwen - ogen - full lips. Best pittig, maar achteraf toch wel haalbaar om in één keer alles te laten bijwerken. Tegen het weekend is alles al terug in good shape.
Super tevreden, leuke babbel erbij om de lichte pijnpuntjes te verzachten. Super aanrader

Risposta di Mooi by Emmy
Heel professioneel en vriendelijk…
Heel professioneel en vriendelijk ontvangen door Emmy. Goed advies gekregen, absoluut niet opdringerig, ik kreeg verschillende mogelijkheden aangeboden en Emmy laat je de vrije keuze. Zeer aangenaam! Je bent er absoluut in goede handen! Ik koos voor Mooi by Emmy omdat ze gespecialiseerd zijn in PMU en ben enorm blij met mijn keuze. Ik kan het iedereen aanraden!
Sylvia

Risposta di Mooi by Emmy
Vandaag een eyeliner boven en onder…
Vandaag een eyeliner boven en onder laten doen door Emmy. Zij stelde me erg op mijn gemak (slechtere ervaring enkele jaren geleden bij iemand anders). Heel mooi gedaan en nergens last van gehad. Bedankt!! Liefs, Daphne

Vriendelijk en warm onthaal
Ik werd er warm en vriendelijk ontvangen.
Super content met het resultaat. Linde zorgde voor hele mooie wenkbrauwen.
Ze straalt rust uit, waardoor je direct op jou gemak voelt. Er wordt enorm geluisterd naar welk resultaat je graag wil bekomen. Met haar ervaring en tips die ze gaf kwamen we tot een heel mooi resultaat.
Zeker een aanrader!!
Groetjes,
Romina

Risposta di Mooi by Emmy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.