monsterbilligt Recensioni 522

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Var rätt enkelt å skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstånd gällande format. Men med bra support så löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsda... Leggi di più

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. Tyvärr fanns det skador på kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... Leggi di più

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var beräknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... Leggi di più

Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjälpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.

1. Servizio di stampa digitale

Informazioni su monsterbilligt

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at købe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unødvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager løbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sælger og ideer til nye spændende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig via e-mail, telefon og chat på alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi stræber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS Designhjælp: Vi tror på, at tryksager skal være tilgængelige for alle, uanset ens designfærdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjælp til opsætning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere står til rådighed for at sikre, at dit budskab præsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid får den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Bemærk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandør. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

good and fast service

14 giugno 2024

Hej Simon,

Tack för din recension! :)

Det är alltid trevligt att höra om nöjda kunder.

Jag önskar dig en bra dag!

Bra kundmottagning och snabb leverans

Bra kundmottagning och snabb leverans

12 giugno 2024

Hej Krille,

Tack så mycket för din fina feedback :)

Det är alltid trevligt att höra att våra kunder är nöjda.

Vi önskar er en god sommar!

Bra leverans

Bra leverans, bra produkt, bra pris

11 giugno 2024

Hej Love,

Tack så mycket för din feedback :)

Det är alltid trevligt att höra att våra kunder är nöjda.

Vi ser mycket fram emot att hjälpa dig i framtiden.

Vi önskar er en god sommar!

Otroligt bra!! 💪🏻

Otroligt bra!!! 💪🏻

28 maggio 2024

Hej Patrik,

Tack så mycket för din feedback.

Det betyder mycket för oss :)

Vi hoppas kunna hjälpa dig snart igen.

Väldigt billigt

Väldigt billigt, väldigt bra kvalitet. Mycket bra kundservice, skulle rekommendera till alla.

6 maggio 2024

Hej Rasmus,

Tack för de mycket vänliga orden.

Vi är mycket glada att du hade en bra upplevelse när du handlar hos oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service :)

Rasmus, monsterbilligt

Blev glatt överraskad av kvalitén

Blev glatt överraskad av kvalitén! Så snyggt och ordentligt! Super nöjd

20 maggio 2024

Hej Sanna,

Tack så mycket för din feedback!

Vi är väldigt glada över det.

Det betyder mycket för oss att du hade en bra upplevelse. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler utskrifter i framtiden :)

Jag önskar dig en bra dag

Rasmus, monsterbilligt

Bra pris och bra resultat

Bra support och ordning och reda på vad jag önskade.

22 aprile 2024

Hej Martin,

Tack!

Det är roligt att höra att du hade en bra upplevelse.

Bra helg

Bra!

Seriöst. Bra kontakt o info och snabb kontakt över mail. Produkten lever upp till förväntningarna.

30 aprile 2024

Hej Joachim,

Tack så mycket för din feedback. Vi är otroligt glada över det.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med många fler utskrifter i framtiden.

Bra helg

Leverer ikke til tiden

Leverer ikke til tiden, ualmindelig dårlig service.

10 maggio 2024

Hej Per,

Tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse og ikke været tilfreds med leveringstiden. Vi forsøger altid at yde den absolut bedste service og sikre, at vores kunder altid har haft en god oplevelse så de har lyst til at komme igen.

Vi er dog alligvel enormt ærgerlige og uforstående over for denne anmeldelse, da jeg kan se, at vi har leveret inden for den produktion + leveringstid vi oplyser om på vores hjemmeside. Jeg vil derfor meget gerne give en uddybende forklaring her.

Produktionstiden på beachflag, som du har bestilt, er 5-8 hverdage efter godkendt design + levering med GLS på 1-2 hverdage, dvs. i alt 9-10 hverdage efter godkendelse af design. Din ordre på beachflag er sendt i produktion d. 26/4 og er forsøgt leveret af GLS på 10. dagen d. 10/5. Kristi Himmelfart er en helligdag og tæller derfor som oplyst ikke med. Du ringede til os d. 8/5 hvor vi fortalte dig, at din ordre ville blive leveret d. 10/5 inden kl: 12:00, hvilket du sagde var helt fint. Efter afsendelse d. 8. modtager du tracking på mail og GLS forsøger som nævnt at levere til jer på den aftalte dag kl: 10:33, men da de ikke traf nogen på den oplyste firmaadresse, så blev der sendt en avisering til jer, hvorefter GLS kørte den til deres nærmeste depot og opbevarede den over weekenden inden de fik leveret pakken om mandagen hvor der var en til at tage imod pakken.

Vi er bestemt ikke blege for at indrømme fejl og kreditere det fulde beløb, hvis vi er skyld i, at en ordre ikke er blevet leveret inden for det vi oplyser på hjemmesiden, men når vi har afsendt sendt ordren til tiden, har vi ikke mulighed for at tage ansvar for dette, da det skyldes, at I ikke har været på firmaadressen til at modtage ordren.

Det er GLS som står for leveringen af vores pakker. Hvis i er utilfredse med, at de først har leveret dagen efter, da I ikke var på adressen, så bedes i overveje at flytte denne anmeldelse til deres profil eller forsøge at gå i dialog med dem.

Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker en uddybning er du velkommen til at ringe til os på 70 66 67 68. Vi har åbent alle hverdage mellem 8:30-16:30.

Vi håber trods den ærgerlige oplevelse, at I vil overveje at give os en chance igen.

God weekend

Med venligs hilsen

Bra produkt

Bra produkt

8 aprile 2024

Hej Glenn,

Tack så mycket för din feedback :)

Vi är glada att du är nöjd med ditt köp hos oss!

Vi hoppas kunna hjälpa dig med många fler trycksaker i framtiden.

Rasmus, monsterbilligt

Bra support och snabb leverans

Väldigt bra och snabb hjälp för att få ordning på designen. Snabb leverans.

13 aprile 2024

Hej Monika,

Wow!, en bra recension.

Vi är verkligen glada över det.

Vi hoppas kunna hjälpa dig med fler trycksaker i framtiden :)

jag önskar dig en bra dag

Rasmus, monsterbilligt

Bra kommunikation och snabb leverans

Bra kommunikation och snabb leverans gör att jag rekommenderar Monsterbilligt.

26 marzo 2024

Hej Camilla,

Tack för din feedback.

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse :)

Hej Rabia,

Tack så mycket för din feedback.

Vi är måna om att våra kunder alltid är nöjda och nöjda, så det är roligt att höra att du är nöjd med vår service.

Vi hoppas kunna hjälpa dig i framtiden :)

Rasmus, monsterbilligt

Ytterligare en toppleverans från…

Ytterligare en toppleverans från Monsterbilligt!

11 marzo 2024

Hej Mikael.

Tack så mycket för din feedback.

Det gör oss glada att höra att du är nöjd med vår service :)

God dag

Snabb och smidig

Snabb och smidig personlig service, kommer återkomma som kund. Produkten håller förväntad kvalitet

10 marzo 2024

Hej Erik,

Tack så mycket för din feedback!

Vi är glada att du hade en riktigt bra upplevelse när du handlade hos oss :)

Jag önskar dig en bra dag

bästa stället för trycksaker

Hemsidan är lättnavigerad. Det är lätt att beställa och lätt att få hjälp

19 febbraio 2024

Hallå Richard,

Tack så mycket för din feedback :)

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd.

God dag

Fin hurtig service.

7 marzo 2024

Hej Ole,

Tak for din anmeldese :)

Vi håber at kunne hjælpe dig med flere tryksager i fremtiden.

Rigtig god dag

Med venlig hilsen

Bra och snabb återkoppling

Bra och snabb återkoppling, lätt att jobba med. Bra kvalitet. Supernöjd

9 febbraio 2024

Hej Magnus,

Tack så mycket för din feedback. Det betyder mycket :)

Vi hoppas kunna hjälpa dig med fler trycksaker i framtiden.

Rasmus, monsterbilligt

Som alltid snabbt och bra

Som alltid snabbt och bra, sen gäller det att man beställer rätt bara... ;-)

12 febbraio 2024

Hallå Micke,

Tack för din feedback :)

Du kan alltid skriva till oss innan du lägger beställningen på hej@monsterbilligt.se så hjälper vi gärna till att se till att du beställer rätt.

Snabbt och bra

4 febbraio 2024

Hallå,

Tack så mycket för din feedback.

Vi är glada att du blev nöjd :)