Valutata 1 stelle su 5

Geleverd wat niet besteld was, waardeloos product ontvangen. Op mijn reactie belooft om het geld terug te storten. Wat inderdaad niet is gebeurd. Zij geven wel de datum op van terugstorting. Bij navra... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Slofschoenen besteld. Kwamen na 2 weken aan. Hartstikke leuk maar te klein. Had zelfs al maat groter besteld. Maar nog te klein. Terugsturen moet naar China en is bijna net zo duur als de schoenen d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Ook gekocht van 3/12/25 tot nu nog…

Ook gekocht van 3/12/25 tot nu nog niets ontvangen na meermaals gemaild te hebben ,dan krijgt ge een mail van
E.H WORKS dat ze dat gaan onderzoeken.Waar moet ik zijn voor een klacht in te dienen
Schandalig dat ze werkmensen zo moeten beetnemen
Voor mij zijn het vuilkappen

18 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn bestelling tot op heden…

Ik heb mijn bestelling tot op heden niet ontvangen !!!
OM een lang verhaal kort samen te vatten , Monsare beweerd dat ik mijn bestelling heb ontvangen, wat NIET het geval is. Nu zegt men dat IK het moet uitzoeken met de door hun gekozen vervoerder( beetje gek hoor ! ). Na meerdere ,zeg maar vele ,mails te hebben gestuurd naar Monsare nog geen oplossing van hen mogen ontvangen en die gaat er volgens mij ook niet komen , want er word gewoonweg NIET meer gereageerd. Wat een onprofessioneel gedrag en bedrijf. Helaas had ik gekozen om gelijk te betalen, waar ik achteraf natuurlijk spijt van heb. MENSEN MENSEN koop hier niet , bespaar je de ergernis. Er zijn meerdere bedrijven met vergelijkbare producten te vinden !!!

19 marzo 2025

Opgelicht

Bestelling betaald, nooit ontvangen. Monsare geeft aan mijn naam en mailadres niet te kennen. Heb betaalgegevens gemaild. Ongelooflijk. Ben dus opgelicht.

20 maggio 2025

Waardeloos

Waardeloos, 6 weken gebruikt en alleen maar verslechtering van de kalknagel gezien, werdt vies en geel en er was toename van de schimmel. Contact gezocht met Monsare, maar geen reactie mogen ontvangen na 3 weken. En ze weten dat je voor 30 euro voor 2 flesjes geen aangifte doet van oplichting. Maar dat is het wel.

15 maggio 2025

Ik hen 2 flesje nailshield gekocht

Ik hen 2 flesje nailshield gekocht. Nooit ontvangen. WS teruggestuurd nssr China. Komt een nieuw flrsje noppes, nads niets . Heb toen aangifte gedaan wegens diefstal en oplichting . Vanmorgen een berichtje dat ik binnen 7 werkdagen mijn geld terug krijg. Ok geloof er niets van

16 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Had ik dit alles maar eerder gelezen

Had ik dit alles maar eerder gelezen, dan had ik nooit die Nailshield tegen schimmelnagels besteld. Dat spul doet helemaal niks. Ze antwoorden wel op mijn klachtmails (dat ze daar nog energie in steken verbaast me, maar misschien is het gewoon chatGPT?) maar doen het steeds af met smoesjes. Ik ga er geen energie meer in steken.

18 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dit is een grote oplichtersbende

Dit is een grote oplichtersbende. Ik bestelde een flesje tegen nagelschimmel. Heb dit gekregen, leeg..Ik heb dit gemeld, mail en telefonisch
Moest een screenshot maken van een leeg flesje. Heb hen 4 maal foto,'s gestuurd. Nooit goed. Hoe maak je een foto van donkerbruin flesje waardoor je bijna zelf niks ziet. Elke keer weer. Oplichters. NAIL SHIELD

23 febbraio 2025

Niks bestellen

Product tegen schimmelnagels besteld met extra betaling voor garantie. Ik had vier flesjes besteld er zijn er drie op en je ziet gewoon niks gebeuren. Volgens hen moet je het vier maanden gebruiken voor je wat ziet terwijl iedereen zogenaamd binnen een week al verschil ziet. Heb mijn geld teruggevraagd, maar ze geven niet thuis. Heel flauw vind ik dat!

Het product zelf is niet revolutionair, het is gewoon tea tree oil, wat zeker wel schimmelwerend is, maar waarvan mijn pedicure zegt dat t geen kalknagels laat verdwijnen!
Niet bestellen, het zijn oplichters!

5 dicembre 2024

Heb 2 flessen besteld

Heb 2 flessen besteld, helaas geen resultaat. Op site wordt niet goed, geld terug gegarandeerd.
Allemaal nep!
Garantie geldt niet. Bij de vraag wanneer wel, geen reactie.
Boevenbende!

18 dicembre 2024

WAARSCHUWING Monsare Nailshield

WAARSCHUWING: Monsare maakt onder de naam Nailshield reclame voor een middeltje tegen kalknagels. Dit is pure oplichterij: je betaalt 25 euro voor een flesje waarin spul zit tegen nagelbijten. Diezelfde dag nog gemaild dat ik een beroep doe op het retourrecht. Na een week reactie: retourneren mag: als de verpakking niet beschadigd is…men vraagt naar een foto van de verpakking, na nog weer een week ook om een foto van het product zelf. Na nog weer een week kreeg ik het retourformulier: waarop staat dat binnen 2 weken na ontvangst het geretourneerd worden naar een adres in CHINA. Wel even via track and trace.
Door het uitblijven van reactie is de retourtermijn al lang verstreken….zo werken oplichters!
Lieve mensen TRAP hier NIET in! MONSARE, NAILSHIELD (Hana en Desiree) zijn oplichters.

15 dicembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più