Momoswinkel Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Afschuwelijk webshop. Meerdere mails gestuurd 0 reactie. Er staat voor 22:00 besteld volgende dag geleverd. Dit heeft 6 WEKEN geduurd… bizar. Bestel hier niet!!!

Valutata 5 stelle su 5

Vaatwasser ontvangen, helaas waren de afmetingen iets anders dan verwacht en moest deze helaas retour. Door een fout bij postnl is het pakket niet goed retour gegaan, Momos hebben het direct geregel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Momos winkel is waardeloos je hebt garantie op een vaatwasser.vaatwasser is stuk maar ze doen niks om het op te lossen bestel dus niks bij deze winkel zijn oplichters .snap niet dat bol.com met deze o... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Waren problemen met de bezorging.Heel irritant. Paar keer met Jeffrey hierover gebeld. Hij bleef beleefd en verontschuldigde zich.Het probleem lag bij de bezorgdienst. Maar Momoswinkel blijft ver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grande magazzino

Scritti dall'azienda

Welkom bij Momoswinkel.nl! Wij bieden een breed scala aan non-food producten aan, waaronder Speelgoed, stijlvolle accessoires en unieke huisdecoratie. Ontdek onze uitgelezen selectie van hoogwaardige producten, profiteer van onze snelle verzending en geniet van een uitstekende klantenservice. Shop nu bij Momoswinkel.nl en geef jouw leven een vleugje stijl en comfort!

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

69 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb iets 3 weken geleden besteld en…

Ik heb iets 3 weken geleden besteld en ik heb geprobeerd contact te krijgen met de winkel met het email adress wat gegeven is. Ik heb ook nooit shipping confirmation of track en trace gehad. Maar ze nemen wel je geld. Echt goede zaken zo. Ik zal ze vermijden.

9 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Subwoofer kabel pakket is troep

Subwoofer aansluitkabel pakket besteld, de kabel die vanaf de accu moet lopen is amper 2 meter lang en veel te dun, op de kabel zelf staat ‘high performance GROUNDING wire’… no way dat ik daar een subwoofer op ga aansluiten

17 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Stellar X Proskill Oplossingsgericht

Stellar X Proskill Drone aangeschaft via Momoswinkel.nl

Tijdens het testen van de drone heb ik gebruikt gemaakt van de RTH knop, echter maakte de drone niet de juiste move om het weer op z'n plaats te krijgen maar in plaats daarvan week het af en crashte helaas.
Gevolg, enkele propellers kapot en de camera defect.

Klantenservice gesproken en zelfs langs gegaan in Leerdam aangezien ik de drone nodig heb voor een opdracht, eigenaar zelf gesproken en gaf aan een mail te sturen met de foto's van de defecte camera en een filmpje daarvan.
Binnen twee dagen respons gehad met de mededeling dat ik een nieuwe drone opgestuurd krijg om mijn opdracht te voltooien.
Kortom wat ik wil zeggen is dat dit bedrijf niet in de discussie stand gaat maar oplossingsgericht aan het denken is. Goede service vriendelijke mensen zeker een aanrader om bij Momoswinkel te bestellen.

24 marzo 2025
Valutata 2 stelle su 5

We moesten een nieuwe kattenbak voor…

We moesten een nieuwe kattenbak voor onze maine coon 7kg dus deze automatische kattenbak gekocht omdat er stond voor alle katten. Dat is dus niet het geval onze kat heeft er alleen in gezeten, maar niks gedaan. Hij bleef steeds op de oude kattenbak die boven stond gaan. Helaas moet het retour gestuurd.

10 febbraio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Diydash puzzeltafel XXL

De puzzeltafel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Hij is inmiddels teruggestuurd en ik heb een nieuwe besteld. Wel ben ik hiermee door Diydash uitstekend geholpen.

15 febbraio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Trage respons en twijfelachtige kwaliteit

Jammer dat sommige webwinkels onbereikbaar zijn. Twee maal een mail gestuurd, maar geen antwoord.
De 30 dgn geld terug garantie is een lachertje. Alleen wanneer de de doos niet hebt geopend geld dit! Hoe kan je dan je product zien ?????
En het gekochte product: zoals van vele webshops van Chinese makelaardij.
Deze webwinkel zou ik dus niet zo maar aanraden.

3 gennaio 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più