Afschuwelijk webshop. Meerdere mails gestuurd 0 reactie. Er staat voor 22:00 besteld volgende dag geleverd. Dit heeft 6 WEKEN geduurd… bizar. Bestel hier niet!!!
Vaatwasser ontvangen, helaas waren de afmetingen iets anders dan verwacht en moest deze helaas retour. Door een fout bij postnl is het pakket niet goed retour gegaan, Momos hebben het direct geregel... Leggi di più
Momos winkel is waardeloos je hebt garantie op een vaatwasser.vaatwasser is stuk maar ze doen niks om het op te lossen bestel dus niks bij deze winkel zijn oplichters .snap niet dat bol.com met deze o... Leggi di più
Waren problemen met de bezorging.Heel irritant. Paar keer met Jeffrey hierover gebeld. Hij bleef beleefd en verontschuldigde zich.Het probleem lag bij de bezorgdienst. Maar Momoswinkel blijft ver... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Momoswinkel.nl! Wij bieden een breed scala aan non-food producten aan, waaronder Speelgoed, stijlvolle accessoires en unieke huisdecoratie. Ontdek onze uitgelezen selectie van hoogwaardige producten, profiteer van onze snelle verzending en geniet van een uitstekende klantenservice. Shop nu bij Momoswinkel.nl en geef jouw leven een vleugje stijl en comfort!
Nijverheidstraat 14 A, 4143HM, Leerdam, Paesi Bassi
- info@momoswinkel.nl
- momoswinkel.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ik heb iets 3 weken geleden besteld en…
Ik heb iets 3 weken geleden besteld en ik heb geprobeerd contact te krijgen met de winkel met het email adress wat gegeven is. Ik heb ook nooit shipping confirmation of track en trace gehad. Maar ze nemen wel je geld. Echt goede zaken zo. Ik zal ze vermijden.
Het bedrijf en afgeleverd product is…Bankpasjeshouder
Het bedrijf en afgeleverd product is goed maar was wel traag met email versturen en product afleveren.
Bestelling gemakkelijk en de levering…Bestelling gemakkelijk en de levering was correct
Bestelling gemakkelijk en de levering was correct.
Ik heb een aantal keer al geprobeerd…
Ik heb een aantal keer al geprobeerd contact te krijgen maar er wordt niet gereageerd op mijn mail. Mijn pakket is kwijt ik heb het niet ontvangen.
Subwoofer kabel pakket is troep
Subwoofer aansluitkabel pakket besteld, de kabel die vanaf de accu moet lopen is amper 2 meter lang en veel te dun, op de kabel zelf staat ‘high performance GROUNDING wire’… no way dat ik daar een subwoofer op ga aansluiten
Dacht dat pakketje niet meer binnen zou…
Dacht dat pakketje niet meer binnen zou komen! Maar niets was minder waar! Savonds om 9 uur was tie er gewoon... goeie service!!
Snelle verzending correct
Stellar X Proskill Oplossingsgericht
Stellar X Proskill Drone aangeschaft via Momoswinkel.nl
Tijdens het testen van de drone heb ik gebruikt gemaakt van de RTH knop, echter maakte de drone niet de juiste move om het weer op z'n plaats te krijgen maar in plaats daarvan week het af en crashte helaas.
Gevolg, enkele propellers kapot en de camera defect.
Klantenservice gesproken en zelfs langs gegaan in Leerdam aangezien ik de drone nodig heb voor een opdracht, eigenaar zelf gesproken en gaf aan een mail te sturen met de foto's van de defecte camera en een filmpje daarvan.
Binnen twee dagen respons gehad met de mededeling dat ik een nieuwe drone opgestuurd krijg om mijn opdracht te voltooien.
Kortom wat ik wil zeggen is dat dit bedrijf niet in de discussie stand gaat maar oplossingsgericht aan het denken is. Goede service vriendelijke mensen zeker een aanrader om bij Momoswinkel te bestellen.
Goede nette snelle levering product is…
Goede nette snelle levering product is goed na verwachting
Jammer dat er geen losse onderdelen…
Jammer dat er geen losse onderdelen voor mijn drone leverbaar zijn moest hiervoor naar een andere leverancier, minpuntje
We moesten een nieuwe kattenbak voor…
We moesten een nieuwe kattenbak voor onze maine coon 7kg dus deze automatische kattenbak gekocht omdat er stond voor alle katten. Dat is dus niet het geval onze kat heeft er alleen in gezeten, maar niks gedaan. Hij bleef steeds op de oude kattenbak die boven stond gaan. Helaas moet het retour gestuurd.
Diydash puzzeltafel XXL
De puzzeltafel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Hij is inmiddels teruggestuurd en ik heb een nieuwe besteld. Wel ben ik hiermee door Diydash uitstekend geholpen.
Trage respons en twijfelachtige kwaliteit
Jammer dat sommige webwinkels onbereikbaar zijn. Twee maal een mail gestuurd, maar geen antwoord.
De 30 dgn geld terug garantie is een lachertje. Alleen wanneer de de doos niet hebt geopend geld dit! Hoe kan je dan je product zien ?????
En het gekochte product: zoals van vele webshops van Chinese makelaardij.
Deze webwinkel zou ik dus niet zo maar aanraden.
Het artikel was kapot bij aankomst
Het artikel was kapot bij aankomst. Na contact opgenomen te hebben via een formulier niks terug gehoord. De winkel is slecht bereikbaar bij onenigheden