Coat & Shine Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne producten. Snelle levering en mooi verpakt. Kwaliteit is super! Ik kom zeker voor een volgende bestelling terug.

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik het flesje vorige maand open maakte was ik een beetje sceptisch, want het spulletje is roze (ik houd niet van roze :-)). Maar... en het is jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen, m'n zilve... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

We promise we will always protect, cherish, love, care for and comfort your precious jewelry

Molto buono

TrustScore 4 su 5

76 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hele fijne producten

7 novembre 2023

Dag Lindsay,
Wat zijn we blij om dat te horen. Geniet van je bestelling!

Onbekend produkt

Een onbekend product in onze ogen met een mega-resultaat !!

22 settembre 2023

Beste Guido,
Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat. Geniet van de glans!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goed product

Snel geleverd en goed product, ben er erg blij mee. Dankjewel!

9 settembre 2023

Beste Yoni,
Dankjewel voor je review. Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht horloge is verkleurd door…

Zeer slecht horloge is verkleurd door het spul terwijl er staat dat het geschikt is voor stalen horloges

3 settembre 2023

Beste Hanane Mouch,

We vinden het spijtig dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je horloge. De aantasting van metaal (ook corroderen genoemd) is een natuurlijke chemisch proces waarbij metaal verkleurd. Als je het metaal schoonmaakt met een speciaal middel (zoals o.a. Coat & Shine) omdat je de corrosie wilt verwijderen en het metaal weer wilt laten glanzen, dan verdwijnt de corrosie als mede de kleur die de corrosie aanbrengt.

Daarnaast wil ik opmerken dat je een horloge hebt die gegalvaniseerd is. Dit is een proces waarbij metaal (in jouw geval RVS) een extra gouden laagje heeft gekregen. Door gebruik sluit dit laagje af en wordt het onderliggende RV zichtbaar, waardoor deze lichter of zelfs zilverkleurig gaat ogen. Coat & Shine is een veilig en verzorgend sieradenpoetsmidel voor preventief onderhoud en hersteld geen al afgesleten laagjes. Mocht je sieraden al beschadigd zijn, bezoek dan je lokale juwelier en vraag om advies hoe zij dit voor je kunnen herstellen.

Mocht je meer willen weten over de garantie van je Michael Kors horloge dan raden wij je aan om contact op te nemen met de fabrikant. Mocht je het afgesleten laagje door gebruiksschade willen laten herstellen dan adviseren wij om een juwelier te bezoeken en te vragen of zij het horloge willen galvaniseren.

het Coat & Shine team

Valutata 5 stelle su 5

Het doet wat het belooft

Het doet wat het belooft. Sieraden zijn weer prachtig...

21 agosto 2023

Dag Didien,

Dat vinden wij fijn om te horen! Heel veel poetsplezier gewenst.

Valutata 2 stelle su 5

Nog niets ontvangen

8 luglio 2023

Geachte Jeannette van der Hulst,

Bedankt voor je review. Je hebt je bezorgadres te Kos (Griekenland) opgegeven. Zendingen naar het buitenland hebben bij PostNL momenteel extra vertraging. Meer informatie is te vinden op https://www.postnl.nl/klantenservice/actuele-vertragingen/buitenland

Bedankt voor uw begrip en geduld. Mocht u meer willen weten waarom PostNL vertraging heeft dan wil ik u adviseren om met PostNL contact op te nemen.

Valutata 1 stelle su 5

3 doekjes en 3 kleine flesjes coat en…

3 doekjes en 3 kleine flesjes coat en shine besteld. Achteraf gezien vind ik mezelf idioot dat ik dit heb besteld. Te duur voor wat je krijgt. Kan mijns inziens goedkoper.

1 luglio 2023

Beste M. van der Meer,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen alle feedback, zowel positief als negatief, omdat het ons helpt om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.

We begrijpen dat 3 flesjes in één keer bestellen als te veel kan worden ervaren. In de meeste gevallen is 1 flacon voldoende.

Bij Coat & Shine streven we naar kwaliteit en effectiviteit. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat ze veilig en effectief zijn bij het reinigen en beschermen van sieraden. Hoewel we begrijpen dat de prijs voor sommige klanten een belangrijke overweging kan zijn, willen we benadrukken dat Coat & Shine zich onderscheidt door de duurzaamheid en de langdurige glans die het biedt.

We willen je ook laten weten dat we ons best doen om onze prijzen zo eerlijk en concurrerend mogelijk te houden, rekening houdend met de kwaliteit en prestaties van onze producten. We bieden ook regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan, dus houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor eventuele toekomstige mogelijkheden om Coat & Shine tegen een voordeligere prijs aan te schaffen.

We willen graag de kans krijgen om je tevredenheid te herstellen. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@coat-shine.com zodat we je verder kunnen helpen en eventuele zorgen kunnen bespreken. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we streven ernaar om een positieve ervaring te bieden aan al onze klanten.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen dat je ons de kans wilt geven om je vertrouwen terug te winnen.

Coat & Shine®

==================

Update:

Geachte M. van der Meer,

We hebben u tevens geprobeerd per e-mail te bereiken maar krijgen geen gehoor. We willen graag de kans krijgen om je tevredenheid te herstellen. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@coat-shine.com zodat we je verder kunnen helpen en eventuele zorgen kunnen bespreken.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn sieraden zijn weer als nieuw

Na het poetsen van mijn zilveren Parte di me sieraden, zien ze er weer als nieuw uit! Ik ga zeker meer bestellen als dit flesje leeg is.

6 luglio 2023

Dag Naomi,
Wat fijn om te horen :) Heel veel poetsplezier gewenst!

Meer verwacht van product

Heb product op lapponia armband gebruikt ,flesje 30ml is bijna leeg ,maar armband voor de helft schoon zijn nog steeds doffe plekjes ,en doek is nog steeds zwart als ik de druppel even laat intrekken ,was dof toen ik begon te poetsen ,maar had meer verwacht ,moet nu tweede flesje bestellen om hele armband schoon te krijgen voor dit geld had ik het beter bij de juwelier kunnen laten schoonmaken ,jammer voor de tijd die ik gepoest heb en nog moet.

Graag reactie uwerzijds tweede flesje inmiddels ontvangen en ben weer flink aan het poetsen ,maar had toch zeker verwacht iets van jullie te horen ,spijtig.Mvg.berb 23-05-2023

10 maggio 2023

Risposta di Coat & Shine

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat het product in uw situatie niet naar tevredenheid werkt.

Zou u foto's kunnen sturen aan info@coat-shine.com? Dan kijken wij met u mee.

Valutata 2 stelle su 5

Coat & Shine voor boccia

Ik heb coat en shine gebruikt om het gouden laagje op mijn boccia creolen weer te laten glanzen.
Dit werkt wel iets voor het titanium deel. Dat lijkt echt wel mooier maar het goud blijft dof.

Nu heb ik de creolen al wel een paar jaar en gebruik ze best veel. Misschien is het vergulde laagje er gewoon afgesleten.
Wel jammer. Ik heb de oorbellen van mijn man gekregen.
Iemand een idee of ik ze toch nog wat kan herstellen?

10 marzo 2023

Dag Judith,
Bedankt voor je reactie. Het klinkt inderdaad alsof het vergulde gouden laagje er door verloop van tijd af is gesleten. Dit kan helaas (hoe graag wij ook zouden willen) niet zomaar worden hersteld. Mocht je opnieuw een goudlaagje aan willen laten brengen dan adviseren wij je om langs een juwelier te gaan en te vragen of zij het sieraad willen vergulden. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Valutata 3 stelle su 5

LapponiaIk heb het gekocht omdat er stond dat…

Ik heb het gekocht omdat er stond dat je Lapponia zilver er goed mee schoon kon maken en dat is niet het geval. Dus helaas

11 novembre 2022

Dag Annette,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je neit tevreden bent met het resultaat. Graag kijken we met je mee naar een oplossing. Zou je ons wat foto's kunnen toesturen van het sieraad bij welke jij niet het gewenste resultaat hebt bereikt?
Alvast bedankt.

Sorry maar het werkt HELEMAAL NIET

Sorry maar het werkt HELEMAAL NIET. Had er zo naar uit gekeken , want m’n pandorra ketting was helemaal zwart uitgeslagen ( heb geen idee waarvan ) en ik kan poetsen wat ik wil maar gaat niet blinken 😩

3 agosto 2022

Beste Maria,

sorry om te horen dat je niet tevreden bent. Het lijkt erop dat het al een behoorlijke tijd zwart is. Wellicht kan je proberen het er even op te laten zitten zodat het wat kan intrekken alvorens je het eraf poetst. Kan je anders een foto toesturen zodat we even met je mee kunnen kijken?

Valutata 3 stelle su 5

Snelle levering van 't sieraden…

Snelle levering van 't sieraden reingings potje, het maakte mijn pandora bedels mooi schoon.. echter na een dag zijn ze weer dof😔 of het aan mijn ligt geen idee maar had gehoopt met deze dat het wel wat langer zou blijven

18 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Besteld, betaald en toen nix meer…???

Ik heb week geleden besteld en betaald maar nog steeds geen bevestiging of levering :-( al 2x contactformulier ingevuld en tig keer gebeld, maar geen gehoor!!😳🤨

20 maggio 2022

Beste Ingrid,

Bedankt dat je via deze weg contact met ons zoekt. Vervelend om te horen dat je onze andere e-mails niet hebt ontvangen. Deze zijn op 16-5-2022 18:36 en 20-5-2022 09:59 aan je verstuurd. Wellicht zijn ze in je spambox terecht gekomen? We hebben je bestelling voor een tweede maal aan je toegezonden. Sorry voor het ongemak.

Mocht je nog vragen hebben kan je ons gewoon mailen zoals je reeds hebt gedaan, echter is wel aan te raden om info@coat-shine.com toe te voegen aan je whitelist zodat je onze mailtjes in je normale mailbox terecht komen :)

Valutata 4 stelle su 5

Goede service en toen ik nog niks…

Goede service en toen ik nog niks binnen had gekregen even een e-mail gestuurd en de volgende dag lag t in m’n brievenbus dus top! Net m’n buddah armbanden schoongemaakt ermee en ze glimmen weer gelukkig !

4 maggio 2022

Beste Jolande,

Wat fijn om te horen, dankejwel! :)

Juweeltjes op kuisen

Ik was al een tijdje op zoek om mijn juweeltjes mooi op te kuisen. Coat en Shine stuurde mij een heel goed product inclusief opkuisdoek. Direct uitgetest. Het werkt fantastisch. Ook heel vlugge en verzorgde levering. Bedankt !

2 maggio 2022

Beste Linda,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is.

Rob

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più