Tilføjelse: Efter at have rykket et par gange mere har jeg fået alle penge retur. Ændret fra 1 til 3 stjerner. Jeg har købt 8 vandfiltre til vores Sage kaffemaskine. De passer fysisk i maskinen,... Leggi di più
Pakkeshoppen udleverede pakke til den gale kunde, men Mokkaland er erstattede min pake med en ny på nær en enkelt pose med 1000 g arabicakaffe der var blevet udsolgt i mellemtiden. Den fik jeg til gen... Leggi di più
Havde købt en stor pakke vandfiltre til Brita-systemet meget billigt. Modtog pakken dagen efter, men jeg kunne ikke få det til at virke, så jeg skrev til kundeservice. De svarede indenfor en time, og... Leggi di più
Absolutely star service,with fast delivery of coffee pods the next day :)
Mokkaland.dk er en online butik, der tilbyder alt indenfor kaffe. Vi har et stort udvalg af kaffekapsler, kaffebønner og generelt tilbehør. Her finder du kaffe til alle lejligheder, både morgen, middag og aften. Samtidig finder du altid et relevant udbud af afkalkning og rengøringsprodukter så du kan vedligholde din maskine.
Balshøje 1, 8530, Hjortshøj, Danimarca
- info@mokkaland.dk
- mokkaland.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering og produkter som…
Hurtig levering og produkter som forventet.
Altid hurtig betjening og stort udvalg
Hurtigt levering og godt produkt
Hurtigt levering og godt produkt
Dårlig service
Jeg købte en Britta on tap pro vandfilter fra Mokaland og var meget skuffet over servicen. Da adapteren ikke passede til min vask, har jeg pakket den tilbage og kontaktet kundervice( Tobias). Her var jeg meget skuffet. Han begyndte at forklare, først helt ærligt det passer ikke. Han forstår slet ikke min besked, at han konstant krævede nye krav, for at sende mig retur label, at dette ikke var acceptabelt, at den passer til alle vaske i Danmark, så han accepterede det ikke som sandt, at dette ikke kunne være nok til at sende retur label til mig. For mig det var tydeligt at mine penge er bare spilt og han aldrig finder god grund til at få min vare returnet. Selvom man har 14 dage returnering. Værer opmærksom på, når I bestiller vare i den butik! De kan ikke returneres!

Risposta di Mokkaland.dk
Fantastisk priser og udvalg
Fantastisk priser, hurtigt levering, og en af de eneste sælger af Vertuzzi kaffe brand som er en af de bedste brands indenfor Pour over coffee til en fornuftig pris ☕
Altid hurtig ekspedition og hurtig…
Altid hurtig ekspedition og hurtig forsendelse
Godt udvalg som også udvides løbende
God service og hurtig svar på mail
God service og hurtig svar på mail. Da postnord mistede min pakke erstattede mokkaland med ny pakke med det samme
De bedste priser og hurtig forsendelse
De bedste priser og hurtig forsendelse
Love this site
Love this site. Fast and without troubles. Highly recommend
Meget glad for produkterne og hurtig…
Meget glad for produkterne og hurtig levering
Det kvalitet s kaffe til en rimelig pris
Det kvalitet s kaffe til en rimelig pris
Rigtige dejlige handle og meget hurtige…
Rigtige dejlige handle og meget hurtige service Tak
Hurtig og korrekt levering
Har handlet flere gange hos Mokkaland
Har handlet flere gange hos Mokkaland. Fint kaffeudbud og hurtig levering.
God kaffe og hurtig levering
I har bare de bedste bønner til fair…
I har bare de bedste bønner til fair pris.