Mojocards.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

-Uitstekende servies -snelle verzending van je producten ( Bijv. Dinsdag voor 15:00 besteld Woensdag rond 2 a 3 uur binnen als PostNL snel is ) - Via Instagram en/of Tiktok nuttige Informatie van p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze kleinzoon was dolblij met zijn twee pakjes Pokemon kaarten, vooral met Pickacu. Hij stond te dansen van plezier. De eerste zending was door een verkeerde postcode niet op tijd aangekomen, maar M... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Assortiment online komt niet overeen met wat ze aanbieden. Veel overweer moeten mailen voor een andere invulling van m’n bestelling. Om vervolgens items te missen bij binnenkomst. Wel gewoon oké opgel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd leuk om een bezoekje te brengen aan de winkel. Veel variatie aan Pokemon producten. Van losse Pokemon kaarten, booster packs, booster boxen en ga zo maar door, er is zoveel keus! Zeker een... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gruppo di gioco

Scritti dall'azienda

Mojocards.nl is een Nederlandstalige webshop dat echte Pokémon en Yu-Gi-Oh! trading cards biedt. Snelle levering en klantenservice.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

371 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Oplossingsgericht en klantvriendelijk

Bestelling gedaan wat niet helemaal goed ging door een externe partij. Dit is heel netjes en snel opgepakt door Mojocards. Ze reageren snel per mail met hierin een passende oplossing.
Een blij kind thuis met mooie kaarten. Ik zal hier zeker weer bestellen.

16 novembre 2022

Pokemon

Bestel al een tijd bij hun en blijf het doen.
Is gewoon een goed en betrouwbaar shop.
Zeker een aanrader deze shop.

17 ottobre 2022
Valutata 3 stelle su 5

Legit

Kaarten werden door PostNL in een anderwijk gepost, ondanks adres goed was,. Dus post NL is slecht. uit reviews merken we dit al.

kaarten waren in een Blanco doos verstuurt zonder logos gelukkig, want post is niet meer beeeidigt, en jonge gasten pikken vaak. Dus goede zet van Mojo Blanco doos te verzenden 10+

Na deze kaarten zijn na gekeken door een kenner.
Die Twijfelde ook al over de kleuren. Bleek deze 5 kaarten uit japan toch Legit echt te zijn.
Dus kunt ze beter hier kopen mojecrads.nl

dan bij amazon - 77% fake en open gemaakt.
Geld ook voor shops als alliexpres, wish ect handen weg. die zijn 1000% fake.

Voordeel b ij Nederlandse shops, kun je ze aanspreken als iets Niet echt zou zijn. Dat is niet zo mee boven genoemde shops uit China en amzon.

U kunt gerust bij Mojocards in kopen.
- alle zijn in chetz orginaal verpakt niet open gemaakt.

10 settembre 2022

Hi Natasja,

Jammer dat je een slecht review plaatst zonder contact op te nemen.

Wij werken jarenlang met PostNL, en meestal gaat het goed met de bezorging. Spijtig om te horen dat de levering niet vlekkeloos ging.

We hebben meerdere Japanse Pokemonkaarten verkocht aan streamers, pokemonverzamelaars en -kenners. We staan jaren bekend om onze originele Pokemonkaarten. Daarnaast halen deze we ook jarenlang bij onze officiele Pokemon distribiteurs.

Jammer dat je ons uitmaakt voor neppe Pokemon handel.

Graag vragen we je om de review aan te passen.

Alvast vriendelijk bedankt.

Valutata 5 stelle su 5

Goed verpakt en op tijd!

Ik ha een pre order gedaan. Pakket kwam op de release dag. Alles goed ingepakt met bubbelplastic! Erg tevreden! Ook goede pokemon kaarten gepulled 👍

9 settembre 2022

Risposta di Mojocards.nl

Dankjewel Leonoor voor je leuke reviews!

Goed en betrouwbaar thnx

Snel en als afgesproken geleverd. Net als eerder. Goed verpakt en goede info mbt verzending.

2 luglio 2022

Risposta di Mojocards.nl

Dankjewel Rob voor je leuke review!

Valutata 5 stelle su 5

Grote bestelling goed afgehandeld / fijne persoonlijke touch.

Ik schrijf deze review omdat ik vind dat de eigenaar/team van deze webshop gewoon top werk levert en er een stukje persoonlijkheid aan mee geeft wat een goede indruk achterlaat.

Onlangs heb ik een grote bestelling geplaatst van 250+ euro en deze is zorgvuldig verpakt, met een leuk aantal stickers en een goodluck kaartje. Dit was 1 dag later allemaal binnen!

Zojuist heb ik weer een bestelling geplaatst met een 2 tal boosterbox en een 3 tal bundels waaronder hopelijk een paar goede eX kaarten! Ook ben ik zeer benieuwd wat er gepulled kan worden uit de godpack die is meebesteld.

Dit is een van de 'completere' pokemon webshops. Zo lang Mojocards deze werkwijze blijft hanteren zal ik in de toekomst zeer zeker meerdere bestellingen plaatsen want hier gaat mijn pokemon hartje sneller van kloppen ;).

Groetjes!

1 luglio 2022

Risposta di Mojocards.nl

Hi Sam! Super leuk dat je een review hebt gelaten. Niet zomaar een review, maar een review dat ons dagje wel heeft gemaakt. Nogmaals super bedankt voor je bestellingen, we hopen dat je dit keer net zo blij mee gaat zijn als de vorige keer! :)

Chantal van Mojocards.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più