De geleverde bloes van Noor Amsterdam lijkt in de verste verte niet op de afbeelding op de site. Lelijke polyester stof zonder enig labeltje in de bloes. Daarnaast duurde de levering drie weken. Moest... Leggi di più
Zoals ook Dick, Carla, Sandrine, Julia en Lisette schrijven: men geeft je het idee dat je te maken hebt met een Nederlandse winkel, omdat er ook daadwerkelijk een winkel onder dezelfde naam in Amste... Leggi di più
Koop hier niets‼️‼️‼️De kwaliteit is vreselijk ; laagste niveau . Mocht je de shit spullen willen retourneren, dan moeten je aankopen naar China verstuurd worden ( verschillende adressen voor blouses... Leggi di più
De kwaliteit van mijn gekochte blouses is totaal anders dan de foto’s doen vermoeden, heel jammer . Daarnaast is de levertijd erg lang en ben ik teleurgesteld in de manier waarop ik geïnformeerd ben o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Modeatelier Noor draait alles om stijl, zelfvertrouwen en een vleugje flair! Wij zijn een kledingwinkel met liefde voor mode die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Of je nu op zoek bent naar dat ene perfecte jurkje voor een feestje of een comfy outfit voor een relaxte zondag – wij hebben het allemaal! We geloven dat iedereen er goed uit mag zien, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom selecteren we onze collecties met zorg, met aandacht voor pasvorm, kwaliteit én trends. Van basic essentials tot eyecatchers: bij Noor vind je kleding die bij je past. Wat ons anders maakt? Persoonlijke service, en we luisteren écht naar onze klanten. Mode hoeft niet ingewikkeld te zijn – gewoon leuk, betaalbaar en met een glimlach verpakt! Welkom bij Modeatelier Noor - waar mode leuk hoort te zijn 💛
Stati Uniti
- modeatelier-noor.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Horrible experience
The dress I ordered took a full month to arrive, and I'm disappointed with the quality. I truly regret this purchase. The website was misleading, as it didn't clarify that there are no stores in Europe and that everything is sourced from China.

Slechtste online shopervaring ooit – bestel hier niet! niet eens 1 ster waard
Ik heb een bestelling geplaatst bij Modeatelier-Noor (#9238) en daar heb ik grote spijt van.
Het blauwe pak dat ik ontving was van bedroevende kwaliteit: de broek leek maat XXXL terwijl het shirt juist te klein was. Retour sturen is vrijwel onmogelijk, omdat het naar een buitenlands magazijn moet en de verzendkosten hoger zijn dan de aankoopprijs.
Daarnaast heb ik meerdere keren om de factuur gevraagd voor mijn boekhouding. Ondanks herhaald contact en beloftes heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Ik voel me aan het lijntje gehouden en krijg sterk de indruk dat ze hopen dat je vanzelf opgeeft.
Klantvriendelijkheid en service zijn onbestaande. De producten zijn goedkoop en totaal niet zoals afgebeeld.
Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard. Ik bestel hier nooit meer en raad iedereen aan hun geld te besparen en te kiezen voor een betrouwbare winkel of webshop.
Ik moet erg lachen om het antwoord wat jullie nu sturen. Neem nogmaals contact op na 15x ben ik er wel klaar mee. De enige oplossing die jullie bieden is 15% korting op mijn volgende bestelling. Die er nooit meer gaat komen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Dit is dropshipping. En je krijgt steeds dezelfde antwoorden, zoek aub contact met ons via de mail.

SCAM!
Blijf hier zover mogelijk uit de buurt!!!!!
Zoals alle andere reviews verschrikkelijk! Echt een scam is dit bedrijf. Moeten betalen voor een retour naar China terwijl dit helemaal niet legaal is met een Nederlandse domeinnaam, ze accepteren het pakket gewoon niet eens in dat Chinese warehouse, en dan zeggen ze dat ze 15% terug zullen storten terwijl ik nu geen kleding heb en geen geld? Absolute schande!

Risposta di Modeatelier Noor
Minder dan 1 ster!! Trap er niet in!!!
Het liefst geef ik nog minder dan 1 ster want wat een belabberd bedrijf is dit zeg!!!! Retourneren wordt niet geaccepteerd, alleen als ik het pakket terugstuur naar China (op eigen kosten). Een Nederlandse webshop is bij wet verplicht een Nederlands retouradres op te geven!! Hoewel ik dit inmiddels al 6x heb gemeld, blijven ze volhouden. Ik wil gewoon mijn geld terug!!

Oplichterij!
Het is de 1 ster nog niet eens waard. Pak is volledig van polyester en maatverhouding klopt niet, waardoor ik het wilde retourneren. Retourneren blijkt echter zo goed als onmogelijk. De kosten zijn 30 euro (pak was 35) en een retourlabel ontbreekt, hoewel in hun retourinstructies staat dat deze aanwezig is bij het pakketje. Retourneren op zich is dus eigenlijk onmogelijk. Vervolgens komen ze met een excuus en willen ze eerst 15% van het bedrag vergoeden. Als je mailt dat je dat belachelijk vindt dan krijg je vervolgens 30% terug. Waardeloze oplichterij.

KOOP HIER NIET
Laat je niet misleiden door hun mooie praatjes over een eenvoudig retourbeleid. In werkelijkheid moet je het product op eigen kosten naar China terugsturen — á €30. Wanneer je hen aanspreekt op hun eigen belofte, komen ze niet met een oplossing, maar met zielige kortingvoorstellen in de hoop dat je het maar houdt.
De kwaliteit is schrikbarend slecht: het pak is volledig van polyester (een detail dat ze “vergeten” te vermelden) en de naden zijn slordig en slecht gestikt. Kortom: pure miskoop en weggegooid geld.

Risposta di Modeatelier Noor
Ik had een tasje( ik dacht leer)…
Ik had een tasje( ik dacht leer) besteld bij
Modeatelier-Noor.nl Maar het is nep leer
Ik heb er € 44,95 voor betaald.
Ik voel me bedonderd, ook om de advertentie die ( erg gezellig uit zag) er werd verteld dat het bedrijf er mee op zou houden en de laatste tassen met korting de deur uit zou gaan.
En ik heb ook voor de douane geld betaald € 8,18. Ik wil een leren tas terug.
Of mijn geld terug .
Vriendelijke groet,
Ellen Madelon.
Ps. Ik heb het tasje gekocht op 17 juli 2025 en vrijdag 8 augustus binnen gekomen.

Risposta di Modeatelier Noor
Kleuren komen niet overeen en retouren kost 22 euro!!
De kleding ziet er heel anders uit qua kleur. De roze kleur is heel licht en flets. De kleding schijnt heel erg door, het ziet er niet uit. Verzending duurde lang, niet erg. Wat ik vervelend vindt, retouren naar China kost 22 euro!!! Mijn setje kost 35 euro. Omdat de kleur tegenvalt wil ik retouren, baal ervan.
Ik ga hier niet meer iets kopen.

Let op; dropshipping!
Pakketje wordt direct uit China geleverd (ook nog eens later dan aangegeven) en kwaliteit van de items is vergelijkbaar met T*m*/Sh**n.. rare pasvorm, goedkope stof, en niets aan de levering of het product heeft met dit “modeatelier” te maken. Trap er niet in!

Risposta di Modeatelier Noor
Helaas in een dropship getrapt
Helaas in een dropship getrapt. Gaven aan dat er flinke korting op het product zat. Kans is aannemelijk dat dit gewoon de huidige prijs was.
Bij het openen komt de goedkope plastic lucht je al tegemoet. Schoenen waren voornamelijk van plastic en te klein.
Na een aantal mails te sturen om het te retourneren. Heb in een aanbieding gekregen om 15 procent van het totaal bedrag terug te krijgen. Al met al niet bestellen

Moeilijk retourneren
Ik heb 2 bikini's besteld, de bezorging ging volgens afspraak. Helaas waren de bikini's niet wat ik er van verwacht had. Gemaild naar de klantenservice dat ik een retourlabel wilde. Mail met optie om te ruilen. Geantwoord dat ik dit niet wil en dat ik een retourlabel wil. Mail met aanbod om 15% terug te krijgen en de producten mogen houden. Weer geen retourlabel. Opnieuw een mail verzonden dat ik wil retourneren. Nogmaals een mail ontvangen eindelijk met retourlabel en nogmaals een aanbod om 30% terug te krijgen. De voorwaarden om te retourneren zijn vreemd omschreven 'onbeschadigde verpakking' maar natuurlijk is de verpakking opengemaakt om te kunnen passen... Iig veel frustratie, onduidelijk waarom het zo moeilijk is om een retourlabel te krijgen en je betaald zelf de retourkosten. Hier koop ik iig nooit meer.

Niets ontvangen
2 jurken besteld, niet gekregen.
Contact zoeken niet mogelijk.
Mail gestuurd, wil mijn geld terug!
Geen reactie…..🤦🏻♀️

Nooit meer!
Ik wilde mijn pakket op een adres laten bezorgen waar ik 3 weken zou zijn. Ze gaven aan in 5 tot 7 werkdagen te bezorgen. Toen mijn pakket niet kwam begon het gezeik.
Met iedereen gemaild en gebeld van pakket punt, postnl, tot mailen met iedereen van NOOR.
Pakket onderweg, kwijt, gewijzigd.. terug gestuurd en meer onzin..
Ik word al vanaf 26 juni aan het lijntje gehouden, met elke keer een andere smoes hoe erg ze het vinden.
Het zijn oplichters!

Kijk uit
Kijk uit! Ordinaire dropshipping, je kleding duurt eeuwen en terugsturen kan maar kost je een fortuin, meer als wat het setje kost. Daarnaast echt hele slechte kwaliteit… leuke foto’s en filmpjes maar de realiteit is anders!!!

retour
retour
de producten wel ontvangen maar zijn niet naar wens, ik probeer te retourneren maar dat is erg lastig.
het e-mail contact is erg lastig, alsof ze het vertalen en dan niet snappen.

Frauduleus handelen
Ze leveren niet zelf maar het product wordt geleverd via China.
100% zorgeloos retourneren, 100% tevredenheidsgarantie en niet tevreden geld terug is een valse voorstelling van zaken. Terugsturen is VOOR EIGEN REKENING NAAR CHINA. Dat doet natuurlijk niemand. Het geleverde is van inferieure kwaliteit. Niet hoogwaardig zoals vermeld op de site, maar hele goedkope polyester voor een hoge prijs.

Risposta di Modeatelier Noor
Helaas ben ik er weer ingetrapt
Helaas ben ik er weer ingetrapt. Weer een dropshop die de waren uit China haalt die bij Temu minstens de helft van de prijs kosten. Helaas vergeten te kijken naar de reviews dat gaat me niet meer overkomen. 2 bikinis besteld, kwamen na 'ruim 10 dagen binnen. Slechte kwaliteit,doorschijnende stof, plastic rand en de maat klopte niet. Terugsturen is helaas bijna net zo duur als de bikini's. Nooit iets bestellen daar, bij Mode atelier Noor.

Overzeese rommel
Spijtig dat 1 ster het minste is..
Eerst en vooral werd dit veel later geleverd dat aangegeven op de website.. dit kan je enigszins nog aannemen aangezien je dat niet altijd in de hand hebt..
Vervolgens krijg je sh*in/t*mu - rommel geleverd wat je net wil vermijden door op een naar het schijnt Europese website te bestellen..
Dan krijg je ook nog eens een verkeerde kleur geleverd.
Wil je dit terug sturen en moet je dit op eigen kosten (die gigantisch zijn) naar China waarna ze beweren de kosten en het bedrag terug te storten.. dat risico neem ik niet en vraag herhaaldelijk de bedrijfsgegevens officiële bedrijfsnaam, KVK-nummer,…) om mij toch enigszins in te dekken.. dit ontvang ik nog steeds niet enkel telkens een chat-gpt achtige mail ‘s nachts waarin ik telkens meer korting krijg op nieuwe aankopen… straatje zonder einde
Hopelijk met mijn review nog niet meer slachtoffers met overprijsde rommel en een aftandse klantenservice.. weer bijgeleerd en had beter zelf eerst reviews gelezen.

Doe het niet!
Doe het niet!!
Slechte kwaliteit, retourneren naar China tegen een hogere prijs dan de bikini’s kosten die ik besteld had. Leek een Nederlands bedrijf, jammer dat ik me te laat in de reviews heb verdiept.

Liefst geen 1 ster
Liefst geen 1 ster, is dropshipping, product ziet er niet uit, kwaliteit onder t nulpunt en ze vragen je te retourneren naar China, is nog duurder san t artikel

Risposta di Modeatelier Noor
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.