Fantastisk kundeservice. DAO har forlist min originale pakke, jeg kontaktede Modane fredag d 19.12, i dag 20.12 ligger en ny pakke til afhentning i min pakke shop. Stor ros til Patrick, med 1000 ta... Leggi di più
Har netop købt en 1 x HiMo pandelygte via Spotdeal 189 eksl. fragt og hvilken skuffelse. Magen til en gang defekt billigt kinesisk plastik til overpris skal man lede længe efter. Ingen overensstemmel... Leggi di più
Nu har jeg haft det ur i noget tid trods utilfredsheden med den usmageligt ringe kvalitet. Andre købere må lige advares: ingen målinger er tilnærmelsesvis bare lidt rigtige. Puls, blodtryk og iltmætni... Leggi di più
Det er vigtigt for os, at når du handler hos Modane, så siger du på gensyn med en god mavefornemmelse og smilet er garanteret når du åbner din pakke fra os. Og så sørger vi for, at du med på beatet, når det gælder tidens trends og moderne accessories.
Danimarca
- modane.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
FUPFIRMA!!!!!!!
FUPFIRMA!!!!!!!
Sørg for aldrig at handle ved dette firma...
Jeg bestilte gennem Spotdeal 4 stk. LED lysbånd ved Modane. 2 af dem gik i stykker efter første gangs brug.
Jeg skrev til Modane support og fik hurtigt svar om, at de ville sende to nye med det samme.
Det er snart halvanden måned siden og jeg har intet modtaget ligesom jeg ikke har fået svar på alle de efterfølgende mails jeg har sendt til support....
Kan overhovedet ikke anbefales...
TILFØJELSE 24-04-23:
Efter at have taget kontakt til Spotdeal support lykkedes det endelig at få forbindelse til Modane. Nu har jeg modtaget nye LED Lysbånd.
Penge retur
Jeg har købt nogle trusser igennem sweedeal, disse var for små, har haft sendt retur efter aftale men aldrig fået mine penge retur.
Personen jeg snakker med hed Patrick
Har prøvet at kontakt den via mail og telefon men sin respons tilbage.
LAD VÆRE MED AT HANDLE HOS DEM 🤬😡🤯
selve købsprocessen var til 5 stjerner
selve købsprocessen var til 5 stjerner, men selve produktet er kun til 1 stjerne. Det connecter ikke til Bluetooth på begge earplugs, og har MEGET svært ved at connecte i det hele taget, så......:-(
Alt var fint og dejligt at sende manual…
Alt var fint og dejligt at sende manual på dansk 👍
Hurtig levering
Hurtig levering af ear-buds
Hurtig levering af ear-buds. God lyd. Sidder godt i øret, men brugsanvisningen er ikke på dansk. Så man skal lige øve sig, for at få det fulde udbytte.
Jeg bestilte i går og har modtaget min…
Jeg bestilte i går og har modtaget min pakke idag, det kalder jeg service. Tilsyneladende svarer varen også til mine forventninger så i får mine bedste anbefalinger.
Ualmindelig dårlig kvalitet på de…
Ualmindelig dårlig kvalitet på de earbuds som jeg købte hos Modane.
Super fint elastikbælte
Købte 3 stk af disse elastikbælter til min far på 89 år, nu skal han ikke længere stå og finde huller i sine bælter, men bare spænde så han ikke taber bukserne,og selvom han er dement, kan han godt finde ud af dette, (endnu da).
Da han ef og til putter sine lange bukser i vaskekurven med bælte på, er disse læderbælter blevet ødelagt, håber at disse kan holde. (Min far bor på plejehjem)
Fin service og flotte produkter
Fin service og flotte produkter. Alt som aftalt.
Handskekøb
Købte et par handsker for ca. en måned siden. Forleden morgen gik den ene lynlås i stykker. Jeg skrev til dem, om de ville have det defekte par tilbage. Næste dag lå der en besked i min indbakke om, at de havde pakket min ordre til afsendelse med DAO. Dagen efter igen kunne jeg afhente et nyt par i min lokale pakkeshop. Ingen diskussion - hurtig og super service.
Jeg bestilte handsker i XL til 99,-
Jeg bestilte handsker i XL til 99,-
XL til min mand - de svarer nok til en M (jeg bruger M og de er lidt for store).
Så størrelsen kan man slet ikke regne med og det kan nærmest ikke betale sig at returnere dem, da man selv skal betale returomkostninger.
Pris: 99,00 kr.
Fragt: 29,00 kr.
Administrationsgebyr: 10,00 kr.
Samlet pris: 138,00 kr.
Så skal du købe dem, så overvej størrelsen en ekstra gang.
Super hurtig service
Varen hurtig afsendt og leveret…
Varen hurtig afsendt og leveret præcist. God kvalitet
Nemt og hurtigt
Dårlig service ved returnering
Købte handsker i julegave via deal.dk. Handskerne så rigtig fine ud. Første gang min datter har dem i brug går lynlåsen i stykker. Jeg skriver for at finde en løsning. Patrick fra kundeservice spørger om de er for små og jeg svarer nej. Derefter svarer de ikke på mine mails. Jeg har bedt om at få mine penge retur! Utrolig dårlig service!