Fantastisk kundeservice. DAO har forlist min originale pakke, jeg kontaktede Modane fredag d 19.12, i dag 20.12 ligger en ny pakke til afhentning i min pakke shop. Stor ros til Patrick, med 1000 ta... Leggi di più
Købte 3 stk af disse elastikbælter til min far på 89 år, nu skal han ikke længere stå og finde huller i sine bælter, men bare spænde så han ikke taber bukserne,og selvom han er dement, kan han godt f... Leggi di più
Har netop købt en 1 x HiMo pandelygte via Spotdeal 189 eksl. fragt og hvilken skuffelse. Magen til en gang defekt billigt kinesisk plastik til overpris skal man lede længe efter. Ingen overensstemmel... Leggi di più
Det er vigtigt for os, at når du handler hos Modane, så siger du på gensyn med en god mavefornemmelse og smilet er garanteret når du åbner din pakke fra os. Og så sørger vi for, at du med på beatet, når det gælder tidens trends og moderne accessories.
Danimarca
- modane.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
God kvalitet
Utroligt sløve Mac3 barberblade
Hej
Jeg har købt 12 stk Mac3 barberblade, nok de sløveste blade set til dato. Mine gamle kasserede blade er skarpere. Kan bestemt ikke anbefales 😟
OK lampe med ringe batterier
Købte LED Pandelampe 5000.
Lysstyrken er angivet til 5.000 Lumen. Det er nok sat i overkanten, men pyt, lyset er pænt kraftigt.
Annonceringen angav kun, at der var batterier med, så egentlig kan jeg jo ikke klage over deres ualmindeligt ringe kvalitet. De to LiIon-batterier har påskriften 4800mAh. Jeg måler dem til ca. 550mAh. Brug gode batterier, så får du snildt 3-4timers lys, og ikke kun omkring 1 time. Så har du en OK lampe.
PS: Lad helst batterierne i en lader, som lader dem særskilt, og ikke parallelt som den medfølgende gør.
Har købt bagepapir til airfryer pris…
Har købt bagepapir til airfryer pris 129 kr for 2 pakker a 100 stk .så er de da også godt betalt efter som det var en deal.fås rundt omkring til ca 30 kr pr pakke. Se jer for jeg siger det bare handler ikke med dem igen usmageligt😡
Fuld tilfredshed!!
Hurtig levering
Levering uden problemer
Levering uden problemer, elendigt produkt i forhold til lyden (burde selvfølgelig have vidst, det ikke var topkvalitet, men ringere end tilladt rent lydmæssigt), resten ok.
Kashmir tørklæder svarer helt til…
Kashmir tørklæder svarer helt til forventningen.
Update på uret
Nu har jeg haft det ur i noget tid trods utilfredsheden med den usmageligt ringe kvalitet. Andre købere må lige advares: ingen målinger er tilnærmelsesvis bare lidt rigtige. Puls, blodtryk og iltmætning målte så slemt at jeg måtte søge læge for at få bekræftet at uret var jammerligt og jeg intet fejlede. Søvnmåler er til grin og har intet hold i noget - forleden jeg hostede hele natten havde jeg haft en dyb søvn i 4 timer .... til grin!! Plat ur - køb et i BR det er mere pålideligt
fin betjening og hurtig levering
Alt gik som planlagt👍
Rigtig fine støttestrømper og jeg…
Rigtig fine støttestrømper og jeg modtog dem hurtigt
Bestilte (via Sweetdeal) fire fine…
Bestilte (via Sweetdeal) fire fine elastiske bælter... to til herren i huset - og to som en gave til til "sønnike".... de to sidste nævnte bælter var begge mærket 110 cm, men var bestemt ikke lige lange... der var nok 5 cm til forskel... vi glemte at måle, om de så var 105 og 110 cm eller 110 og 115 cm... vi syntes bare, at det var lidt pudsigt. :-)
Men pæne er bælterne i hvert fald!
Købt et læderbælte og er meget tilfreds…
Købt et læderbælte og er meget tilfreds med kvalitet, pris og levering.
Hurtig ekspedition😊
Super hurtig og god levering🤗
Alt gik fint
Alt gik fint. Da bæltet fra forsinket fra leverandøren, fik jeg besked og mulighed for at aflyse ordren. God service.
Den virker som den skal
Det er en smart lille højtaler som…
Det er en smart lille højtaler som spiller med god lyd nem at have med på farten.