Kjøpte grade A iPhone 14 Pro max.
Telefonen kom innen en uke, trodde telefonen ville ha bruksmerker, men kom i perfekt stand, bokstavelig talt som en helt ny telefon. 100 % batterikapasitet også. 10/10
Kjøpte grade A iPhone 14 Pro max.
They do not answer phone calls at all. They take weeks to answer emails. The phone They sent me was under 80% battery despite their online promise. The replacement phone they sent couldnt charge. It's been 2 months without a resolution or a phone... I am so upset with their horrible service.
Først bruker de ukesvis på å levere tlf.
Når jeg først får den så har den problemer med lading. Sender de Mail som de bruker evigheter på å svare på. De vil jeg skal sende tilbake tlf for rens av ladeport. De sender da en returlapp uten sporing og vil jeg skal sende en tlf til 10.000 uten sporing! Sender de Mail ang at deg ikke er greit. Får da ikke svar.
Billige brukt mobiler som er i fin stand og helt vanlig leveringstid:)
Suveren service! ⭐️
Dette er første gang jeg skriver en anmeldelse på trustpilot.
Og følte jeg måtte ta meg bryet til å gjøre det etter opplevelsen jeg hadde.
Jeg var litt skeptisk til å bestille fra de etter å ha lest ett par dårlige tilbakemeldinger.
Jeg var redd for at det var litt for godt til å være sant siden de lå lavere i pris enn konkurrentene.
Men jeg er veldig glad jeg gjorde det. Telefonen kom rask frem, og når jeg trengte å kontakte kundeservice, svarte de raskt, og ga en av de beste kundeservicen jeg noen gang har opplevd.
Absolutt å anbefale! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kjempefornøyd!! Fantastisk god kundeservive, gode priser og rask levering. Måtte bytte telefonen på garantien, da det oppsto et problem med den, og de var veldig hjelpsomme og fikset en ny med null stress! Digger mobilmarked.no🥰
Hadde en kjempe hyggelig tlf samtale med de, gode tips å råd fikk jeg å 🥰. Helt suverent altså. De reddet dagen min kan man trygt si. Så tusen hjertelig takk for hjelpen💐💕. Kommer garantert tilbake for en handel ja. De er å anbefale 👍👍👍.
Bestilte telefon som viste seg å sprekk i skjermen når jeg åpnet pakken. De hevdet skaden måtte ha oppstått hos meg og ville ikke ha produktet i retur. Når jeg påpeker at de som selger har bevisbyrden for dette ville de at jeg skulle sende tlf på min bekostning for å undersøke den
Etter 9 dager ringte jeg og etterlyste min kjøpte iPhone, i annonsene tilbyr de alle modeller, i alle varianter av tilstand, farge og lagringskapasitet, svar; de hadde fire (4) stk iPhoner.. og selvsagt ikke den jeg skulle ha. Svar; "leverandøren var midlertidig tom" på lager. Kanskje om to uker fikk jeg høre, eller tidligere hvis de skulle få inn akkurat den jeg ville ha, det virker ikke særlig sannsynlig. Om to uker, om ikke før, kansellerer jeg ordren og kjøper av en seriøs tilbyder. Får jeg mobilen i det hele tatt så lover jeg å skrive en ny anmeldelse av foretaket her. I dag er det den 9.6.22.
Rask levering og veldig god service! Varene stod til forventningene. Kan absolutt anbefales.
Mye bedre enn foventet. Trodde mobilen skulle komme på 1 måned men det tok kun 5 dager. Mobilen var helt lik som beskrevet. Trodde dette var en nettside som ikke sendte produktene sine og bare var ute etter penger og å «scamme». Perfekt nettside hvis du vil kjøpe en bruktmobil for en bra pris!
Veldig fornøyd med alt. Mobilen kom fort og den var i god stand. Var redd for at dette var et selskap som bare var ute etter raske penger og så forsvinner de. Men nei, dette er et selskap som faktisk prøver å bygge seg opp. Dekslene som man får med i pakken er kanskje ikke det beste men skjermbeskyttelsen er av god kvalitet. Kundeservicen er god og svarer samme dag. Kann anbefales