Valutata 1 stelle su 5

bestelling na 2 weken nog niet aangekomen, blijkt engels bedrijf te zijn, mail van post nl , of ik meer dan 8 euro inklaring wil betalen, case koste maar 15 euro, bestel hier maar niks, kost alleen ma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Half oktober Whitestone Dome Glass screen protector besteld; kreeg een week later een mailtje dat artikel is verzonden doch mocht dit nooit ontvangen. Reeds meerdere mails verstuurd naar klantendiens... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Pas op! Klant wordt gelokt met kortere levertijd dan concurrentie! Daarom op 3/3 bestelling geplaatst, vervolgens al 4 mails gehad dat levering is vertraagd, nu zitten we op bijna 8 weken i.p.v. de be... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling zou 4-8 werkdagen duren. Nu 13 werkdagen verder en nog steeds niks binnen Update: Verkeerd product ontvangen na 16 werkdagen. Nu mag ik hem retour sturen en de verzendkosten zijn voor m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per cellulari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Koop de beste reeks hoesjes voor smartphones en tablets, schermbeschermers, opladers en meer. Vind alle grootste merken tegen lage prijzen. Gratis bezorging. Bezoek vandaag nog Mobile Fun!

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

1,3

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mijn LG G4 en ik zijn zeer tevreden

Snelle bezorging en een hoes die ik nergens anders tegen ben gekomen.
Ik vond de site makkelijk in het gebruik en fijn dat ik met Ideal kon betalen.
De hoes zelf ziet er heel mooi uit en geeft heel effectief bescherming. Er is rekening gehouden met de mooie vormgeving van de LG G4.

6 agosto 2015

Ideaal

Precies het hoesje wat ik nodig had. Lekker dun en gsm met hoesje past daardoor in mijn mapje aan de riem wat ik al had.

5 agosto 2015
Valutata 5 stelle su 5

In 0031 niet verkrijgbare producten...Wel bij MobileFun!

Tot groot genoegen van mijn vader, vriendin en ikzelf meerdere keren cases, hoesjes ed besteld voor smartphones en tablets.
Wat opvalt is dat de producten vrijwel nergens anders te verkrijgen zijn.
Tot nu toe alles van topkwaliteit (vooral de superstootvaste case voor mijn vriendin, zij zat nog in het Nokiatijdperk).
De levering vanuit de UK is ruim voldoende, tot nu toe alles binnen drie werkdagen ontvangen. Klasse!

5 luglio 2015

Goede webwinkel

Goede webshop, mede door het goede assortiment. Veel soorten hoesjes en dergelijke te krijgen die je niet in andere Nederlandse winkels kunt vinden. Hierdoor bestel ik mijn hoesjes hier en heb ze altijd ruim op tijd binnen. Producten zijn ook als omschreven en afgebeeld dus je weet wat je krijgt. Top webwinkel.

28 giugno 2015

Gewoon top!

Dit is mijn tweede bestelling en wederom ben ik tevreden.
Er is veel keuze op de site en de producten worden snel geleverd.
Top site!!

18 giugno 2015
Valutata 3 stelle su 5

Ik wacht geduldig

Ik heb za 23 mei een stylus besteld maar tot op heden nog niks in mijn brievenbus gevonden. 😟 Elke dag denk ik ja zal ie er zijn?! Maar helaas leeg...
Ik lees hier veel reacties met snelle levering en zelf veel in 3/4 dagen, en ik heb een simpele pen en nog niks helaas. De eerst volgende post bezorgdag is dinsdag. Nog langer wachten dus zucht.

30 maggio 2015
Logo di MobileFun.nl

Risposta di MobileFun.nl

Beste Mariska,

Bedankt voor je feedback.

Per reguliere post kan het bij ons 3-6 werkdagen duren voor levering aangezien het pakketje vanuit het Vereningd Koninkrijk verstuurd wordt. Soms is er vertraging door Royal Mail of PostNL, dus houd daar alsjeblieft rekening mee :). Wij raden onze klanten DHL express levering aan als je een bestelling zo snel mogelijk binnen wilt hebben. Heb je overigens al contact opgenomen met de klantenservice? Stuur ze alsjeblieft een mailtje naar klantenservice@mobilefun.nl. Zij helpen je altijd graag verder.

Valutata 4 stelle su 5

Prima! Maar levering mag sneller.

Ik heb een hoesje besteld voor de nog geen maand oude Lumia 640 xl, ik vond het knap dat hun assortiment zo recent is dat dit één van de enige websites was waar ik een hoesje kon vinden die geen 30 euro was. Het hoesje kreeg ik na 7 werkdagen na de bestelling binnen. (6 na de verzending) ik had gehoopt op eerder, maar ze hielden zich aan de 3-6 werkdagen afspraak. Je weet dus waar je aan toe bent. De hoofdrede dat ik klant geworden ben van MobileFun zijn de lage prijzen. Nu ik mijn eerste simpele hoesje van mobilefun binnen heb en merk dat de kwaliteit goed is, verwacht ik binnenkort meer te bestellen! Ga zo door mobilefun!

1 maggio 2015
Valutata 4 stelle su 5

rhino shield note 4

Ik had de rhino shield protector voor de samsung note 4 besteld. De service en bezorging waren super zoals altijd. Ik had hoge verwachtingen ,want vaak hoor ik klachten over tempered glass protectors die niet goed passen. Deze past perfect over het scherm voor dat die afbuigt.Super makkelijk schoon te houden alleen toch niet echt kraswerend.Ik had de note bij mijn sleutels in de broekzak met vertrouwen dat die kraswerend zou zijn zoals in de filmpjes, maar helaas toch een kras. Alleen als het scherm uit is zie je het , maar als het scherm aan is zie je het. volgende keer beter.

9 aprile 2015

Olixar enCharge 15,000mAh Dual USB Portable oplader

Alles supersnel ontvangen vanuit de UK..3 dagen,het bestelde product voldoet goed,alleen is het verzonden in een bubbel envelop, en zit er een deuk in de ijzeren behuizing...vermoedelijk de schuld van de postbode in welk land dan ook....maar gelukkig werkt alles.(nog)
Ik vraag me dan ook af of het zinvol is van Mobilefun om met dit soort zware dingen de consument de keuze te geven op verzending met briefpost gezien de grote kans op beschadiging...de prijs is(blijft) dan wel laag maar grote kans dat het mis gaat net als nu bij mij.

30 min later dan dat ik deze beoordeling schreef heeft Mobilefun al contact met me gezocht en is er al een nieuwe onderweg naar me met DHL...als dit geen topbedrijf is dan weet ik het ook niet meer...300% lof en krediet voor Mobilefun...ik weet waar ik de volgende keer moet zijn,5 sterren dus,hadden er voor mij ook 10 mogen zijn.

2 aprile 2015

Vooral betrouwbaar!

Ook als je bij deze shop een keer iets koopt wat achteraf tegen valt, kan het gewoon gemakkelijk retour. Zelfs als de verpakking de heenweg beschadigd is geraakt. Eenvoudige retour procedure en zonder gezeur! Prijzen zijn ook top en de goederen zeer actueel. Heb je iets nodig kijk dan net als ik altijd eerst bij Mobilefun!

Een echte aanrader!!!!

5 marzo 2015

Spigen Slim Armor Case voor Google Nexus 5 - Champagne Goud

Was op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn Nexus 5. Ik had her en der al goede recensies gelezen over het merk Spigen. Deze is bijna nergens te koop behalve bij MobileFun. Het hoesje komt wel uit Engeland dus vol spanning gewacht voor de brievenbus.

Bleek uiteindelijk een prima keuze te zijn. Hoesje ziet er érg mooi en strak uit. Bied ook een uitstekende bescherming.

20 febbraio 2015

Goede site

Ondanks dat het uit Engeland komt snel geleverd en bezorgkosten zijn ook ok. Product helemaal blij mee!

15 febbraio 2015

niets op aan te merken

Tot nu toe eenmaal gebruik gemaakt van de webwinkel MobileFun. De bestelling betrof een universele telefoonhouder voor op het luchtrooster in de auto, die ik voor een kennis besteld heb. Deze kennis is uiterst tevreden over het produkt en ik ben ook uiterst tevreden over de levering, die binnen de gestelde aflevertijd via Royal Mail, die Engelse PTT, werd bezorgd. Ik heb geen mening over klachtenafhandeling, omdat ik geen klachten had.

7 febbraio 2015
Valutata 2 stelle su 5

Slechte info en bij geld retour niet het gehele bedrag terug

niet volledige info bij artikelen, achteraf blijkt dat er nog het een en ander bij gekocht moet worden om iets te laten werken .
Bij terug zenden van deze producten krijg je niet het volledige betalde bedrag retour,
Dus pas op met betalen . Betaal met credit card zo krijg je altijd het volledige bedrag terug mocht je iets retour zenden en je geld terug willen hebben , heeft mij € 12,- gekost .

30 gennaio 2015
Logo di MobileFun.nl

Risposta di MobileFun.nl

Beste Mirjam,
Onze welgemeende excuses dat je onze service zo ervaren hebt. Op de product pagina staat aangegeven dat je er nog een cover of clip bij nodig moet hebben voordat je deze kan gebruiken. Wij zullen kijken of we dit nog duidelijker kunnen maken. Om het ongemak te verzachten hebben wij je de verzendkosten terug gestort. Mochten er voor de rest nog vragen zijn neem gerust contact op met onze klantenservice.

Betrouwbare en servicegerichte firma

De bestelde gadget is snel vanuit Engeland afgeleverd. Wordt goed geinformeerd over de verzending.
Ik vind het wel jammer dat van de engelse site niet direct alle producten vanuit Nederland te leveren zijn. Je kunt dan vanuit hier niet het product in Engeland bestellen. Daar zou een oplossing voor moeten komen

28 dicembre 2014
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più