bestelling na 2 weken nog niet aangekomen, blijkt engels bedrijf te zijn, mail van post nl , of ik meer dan 8 euro inklaring wil betalen, case koste maar 15 euro, bestel hier maar niks, kost alleen ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Pas op! Klant wordt gelokt met kortere levertijd dan concurrentie! Daarom op 3/3 bestelling geplaatst, vervolgens al 4 mails gehad dat levering is vertraagd, nu zitten we op bijna 8 weken i.p.v. de be... Leggi di più
Bestelling zou 4-8 werkdagen duren. Nu 13 werkdagen verder en nog steeds niks binnen Update: Verkeerd product ontvangen na 16 werkdagen. Nu mag ik hem retour sturen en de verzendkosten zijn voor m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Koop de beste reeks hoesjes voor smartphones en tablets, schermbeschermers, opladers en meer. Vind alle grootste merken tegen lage prijzen. Gratis bezorging. Bezoek vandaag nog Mobile Fun!
Paesi Bassi
- klantenservice@mobilefun.nl
- mobilefun.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Telefoonhoesje besteld voor Samsung…
Telefoonhoesje besteld voor Samsung s20. Na vier weken nog niet binnen. Ik krijg de indruk dat ze hem ook niet verzonden hebben. Kies bij hun niet voor - de goedkope - gewone manier van verzending. Je hebt dan geen bewijs dat het poststuk nooit verzonden is.
De autohouder is te smal voor de Nintendo Switch
Het product voldoet niet aan de verwachtingen (de Nintendo Switch is net wat te breed voor de mobilefun autohouder). Wij zijn al sinds 23 april jl. bezig om informatie over kosteloos terugzenden te ontvangen. Helaas alleen korte, onvolledige, onduidelijke antwoorden gekregen maar geen antwoordnummer. Wel allerlei informatie + foto's moeten mailen (wat we hebben gedaan) maar nog geen stap verder. Wij zijn ons geld kwijt. Ik ga nog wel de consumentenbond inlichten en ik blijf mails sturen.
Koop hier alleen als je er zeker van bent dat het product zal bevallen!!!
Bestelling nog steeds niet binnen
Nu in deze coronacrisis, heb ik een screenprotector besteld. Normaal duurt zo'n levering 3-6, maar ik zit nu al 11 dagen te wachten op mijn bestelling.Ze zeggen telkens dat het verschepen is, maar verder heb iik niks meer van hun gehoord.
Ook het feit dat je ze alleen kunt bereiken via mail. Echt een super slechte bedrijf is dit zeg, zo onprofesioneel
Oplichters
Oplichters. Product betaald, maar niet ontvangen. Reageren alleen met automatische reply op mail. Doe hier geen zaken mee, want je loopt een groot risico je geld kwijt te zijn!
ZEER SLECHT
Product niet ontvangen maar wel betaald. Meerdere mails gestuurd maar wordt gewoon genegeerd!! Krijg geen enkele reactie, ben € 35,- kwijt en geen product. Zie bij andere recensies op deze site dat Mobile Fun hier wel reageert dus mochten ze dit lezen; lever waar ik voor betaald heb of reageer op z'n minst op mijn mails!!
Heel goede service
Heel goede service. Ik had na maanden van gebruik een defect. Na mailcontact werd er direct toegezegd een nieuw produkt op te sturen. Klasse!!
Uitstekend.
Uitstekende kwaliteit voor een nette prijs.
Aanrader en tot spoedig.
Mobile not so fun
De levering duurde uiteindelijk 6 weken. Product voldeed niet aan de verwachtingen. maar het ergste in nog de arrogante houding van de medewerker van de " helpdesk" . niet klant of service gericht. maar de schuld bij andere leggen.
Perfecte en correcte levering
Respectloze klantenservice!
Belabberde, respectloze en onprofessionele klantenservice... MobileFun neemt geen verantwoordelijkheid voor fouten die ze maken en ze zijn overduidelijk niet capabel om een bedrijf te runnen. Ik heb mijn pakketje VEEL later binnen kregen dan op hun site werd vermeld... als je als grofvuil behandeld wilt worden, dan zal ik de klantenservice Mobilefun zeker aanraden!

Unfortunate experience
initial review:
Don’t use them. It’s been 15 days since I ordered my item and nothing has arrived. I’ve chased them (repeatedly) and daaaaays after asking what’s happening I get a response telling me ‘it will come soon. Don’t worry’.
I’ve asked for a refund. Twice.
DO NOT USE THIS SITE
----------
FOLLOW UP ON 'MOBILEFUN' EXPERIENCE:
eventually I received my refund. It was an agonising fight but eventually they agreed to refund me. From that angle the company do eventually respond. For the record, my item never arrived so the refund is fair and I will draw a line under this. I do however stand by my review to rather use a different company when ordering items online for your phone.

Oortelefoontjes niet ontvangen
Oortelefoontjes niet ontvangen. Mobilefun beweert dat wij een onvolledig adres hebben ingevuld? Maar wij hebben nooit een beveatigingsmailtje ontvangen, als je vraagt om een verzendbewijs reageren ze niet op die vraag. En zeggen de oortelefoontjes pas te posten als zij het door hun verzonden pakketje retour hebben ontvangen. Dat gaat dus nooit meer gebeuren.
Als antwoord op de vraag hieronder: uiteraard heb ik contact opgenomen, meerdere keren zelfs. Maar dan krijgen ik als antwoord dat ze het pas opnieuw versturen als het pakketje retour ontvangen is door mobile fun, het is onze eigen schuld zeggen ze bij de klanten service. Ze gaan ons duidelijk NIET helpen.

Risposta di MobileFun.nl
Goede service, de berichtgeving over de bestelling is erg goed.
Ik heb de batterijen inmiddels ontvangen
Klantenservice neemt verantwoordelijkheid niet.
Pakketje is niet afgeleverd door DHL. Mobilefun weigert verantwoordelijkheid te nemen en verwacht dat ik het met dhl oplos terwijl dat hun taak en verantwoordelijkheid is.
Communicatie via mail gaat door hen in 1 regelige zinnen zonder toelichting.
NB: update nav antwoord mobilefun
Het is de taak van de leverancier om contact te leggen met de koerier en uit te zoeken wat er mis is gegaan. Mobilefun weigert categorisch om zelf actie te ondernemen.
Bovendien kwam het voorstel voor terugbetaling pas na in gebreke stelling.

Top service
Top service, mijn aankoop was optijd bezorgd zeer tevreden 👍

Risposta di MobileFun.nl
Super slecht bedrijf mensen koop hier…
Super slecht bedrijf mensen koop hier geen spullen wordt niet geleverd

Risposta di MobileFun.nl
Bestelling nooit ontvangen en geen reactie op mails
Half oktober Whitestone Dome Glass screen protector besteld; kreeg een week later een mailtje dat artikel is verzonden doch mocht dit nooit ontvangen. Reeds meerdere mails verstuurd naar klantendienst maar tot op vandaag nog geen enkele reactie ontvangen. Telefonisch zijn die ook niet te bereiken.
Een heel ontevreden klant die zijn geld terug wil ( verzending 20732809)

Echt een aanrader
Echt een aanrader, service top.
Een klant er bij.
Prima geholpen
Prima geholpen. In de oorspronkelijke levering was iets niet goed gegaan. 1Keer contact was voldoende: twee dagen later lag artikel alsnog thuis te wachten. Top!
Top!
Ik heb gekregen zoals belooft. Een telefoon hoes binnen 4-8 werkdagen. Gratis verzending is extra top!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.