Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bestille en ellers på billedet (hjemmesiden) en fin kommode og den ankom i fin leveringstid. Den ankom dog i kasser - made in china på skrift udenpå. Her ventede et mareridt med 400 dele og 35 pun... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering der stod 2-3 uger på hjemmeside og den blevet leveret 11 dage efter bestilling. Fik afvide af leverings firmaet 2 dage inden de kom med den. Og dagen før hvad tidsrum ( 2 t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted at handle. Gitte fra Møbellageret ved om nogen, hvad kundeservice handler om. Hun har i forbindelse med mit køb af et skrivebord givet en hel fantastisk kundeservice. Anbefaler gerne a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Overordnet set en okay oplevelse

Overordnet set en okay oplevelse.

Varen er som forventet og leveringstiden acceptabel i forhold til det oplyste.

Jeg synes dog kommunikationen halter en smule. Jeg oplever også varen hårdt håndteret af fragtfirmaet.

Det ville have været rart med en besked om at varen var afsendt den dag man trak pengene.

I stedet måtte jeg dagen efter pengene var trukket, selv spørge kundeservice om der var noget på vej. Fik også hurtigt svar at varen var sat til levering 3 dage senere.

Aftenen inden levering fik jeg en sms og først der et tracking link, der dog viste sig ikke at virke.

En hårdhændet chauffør, der ikke orkede at køre liften på bilen ned, men istedet “vippede” sofaen ud over kanten. Og heldigvis stod jeg der til at gribe den.

Håber møbellageret vil bruge anmeldelsen konstruktivt.

27 luglio 2022

Flinke

Flinke, høflige og ikke uden humør. Det var begge de unge mænd, der leverede sengen.
Ikke sidste gang, jeg bruger dem.

Vibeke

20 luglio 2022
Valutata 2 stelle su 5

Meget lang leveringstid og totalt kuk i…

Meget lang leveringstid og totalt kuk i leveringen, modtog kun en del af min levering 1. gang og måtte vente 4 dage før resten af leveringen endelig kom..
Produktet er "ok" men den annoncerede maling af fyrretræ i modsætning til laminat er minimal og udgør max 20% af møblet. Møbellageret bør virkelig overveje at anvende et mere sikkert leveringsfirma. Desuden vil det være rart, at man få oplyst korrekt materialevalg på de forskellige dele af det enkelte møbel.

1 giugno 2022

Kritisabel levering

Selve handlen forløb elegant og gnidningsløst. P.gr.af nogle misforståelser fra sælgers side blev leverancen rykket med en uge.
Jeg bor på 2.sal og havde bestilt (og betalt for) indbæring. Da fragtmanden ankommer, er det en udenlandsk mand i halvtredserne som man har sat til SELV at bære en pakke på 200x40x90cm og med en vægt på omkring 70 kg op på 2.sal.....!!!! Det er saftsusemig ikke i orden at misbruge mennesker på den måde.
En pakke på den størrelse kræver 2 voksne mænd. Det er forøvrigt heller ikke lovligt i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelser, at lade een mand udfører dette arbejde.
Jeg håber virkeligt at sælger vil erkende sig sit objektive ansvar for deres leverancer og i fremtiden være mere kritiske over for deres transportør.

28 maggio 2022

Meget tilfreds

God information på websitet i både tekst og billeder og levering til aftalt tid. Fragtmanden var endda så venlig at tilbyde at hjælpe med at bære møblet ind, så også fem stjerner til ham :). Rigtig god orientering om leveringsdag og -tidspunkt. Handler gerne på møbellageret igen.

18 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fik den vare jeg bestilte i en fin tid…

Fik den vare jeg bestilte i en fin tid 👍 men der viste sig desværre at der var en ridse i den ene skuffe 😔 men kontaktede firmaet med billeder af problemet 👍 men det løste man hurtigt med at sende en ny 👍 så stor ros herfra 😁

29 aprile 2022

Meget skuffet over service

Meget skuffet over service!
Vi modtog en sofa, som er brækket i ryggen. Da vi reklamerede gik der lang tid før, at vi fik respons. Herefter skriver de til os, at møblet var pakket godt ind, og at vi skulle tage billede af indpakningen, efter vi har pakket det ud, hvor vi opdagede fejlen. Jeg skriver, at jeg går ud fra, at når jeg køber en ny sofa, at den er intakt, hvorefter jeg får beskeden “at skaden ingen betydning for sofaens holdbarhed, og det er ikke en synlig skade, da pladen kun er til at afstive stoffet på ryggen. Man kan sætte et stykke gaffa tap, hvis du synes men det er slet ikke nødvendigt.” Jeg syntes, at det er for dårligt, når man vælger at købe en ny sofa til så mange penge, at man får sådan en besked. Jeg reklamerer igen, hvor møbellageret vil give 300 kr i kompensation, hvilket jeg skriver ikke er tilfredsstillende, hvorefter jeg ikke kan opnå kontakt til serviceportalen længere..
Køber ALDRIG noget her igen!

20 marzo 2022

Fragt

Vi bestilte et bord ved jer som skulle afleveres i sidste uge men fragtmanden ringede og sagde jeg har skrevet forkert husnr nr 90 istedet for 89 på var inde at se om jeg have skrevet forkert husnr men det havde jeg ikke da jeg så ringer til jer siger i det er forkert adresse jeg har skrevet sønder randsigvej 89 6800 Varde og der bor jeg har ikke haft andre fragtfirma der ikke kunne finde adressen men i ville have 349 kr for at få det leveret igen det er sku ikke iorden så sidste gang vi handler ved jer

16 marzo 2022

Hej Randi

Tak for din anmeldelse

Vi er meget kede af at høre du er utilfreds med leveringen
da vi talte i telefon med dig forklarede vi at chaufføren ikke kunne finde adressen da det er stavet forkert som du selv forsøgte mens vi talte med dig kunne du heller ikke få adressen frem på den oplyst stavemåde det er jo vigtigt adressen er korrekt som også oplyst tager fragtfirmaet fragt for genkørsel når der er kørt forgæves

Vi håber du bliver glad for dit nye bord

Meget dårlig kundeservice.

Indrømme nu bare at I har lavet en fejl og komme videre - Kunden har altid ret...

I dette tilfælde lyver I når I skriver at I har betalt for fragt til Aalborg, og alt muligt andet
Her er bevis for jeres løgn:

Ordrenr : 57429
Ordredato : 01-02-2022 01:27
Transaktions nr. 8463

Antal Varenr./Vare Stk. pris Total pris
________________________________________
1 Stk 8341 - Como Sovesofa - Mørkegrå stof / skrift på ryg hynder - D:150 x L:200 cm
Ryghynden er med skrift 3.196,00 3.196,00

4.752,80 DKK Moms udgør
0,00 DKK Total incl. moms
4.752,80 DKK

________________________________________

Som alle kan se, har jeg selv oprindelig betalt for fragt til Aalborg for samlet ordre.

Meget dårlig kundeservice.

Fik min ordre, hvor der manglede to varer.

Jeg har så modtaget en ny forsendelse fra Royal arctic line (RAL), hvor møbellageret er påført som afsender, hvilke jeg formoder er de manglende varer men jeg har ingen informationer modtaget fra møbellageret om at der var sket en fejl eller ændringer.

Det er kritisabelt som leverandør, at man ikke informerer kunden om fejl, ændringer og evt. forsinkelser.

Jeg er derfor meget skuffet, og hvis man kunne give nul stjerne, vil jeg give det.

Mvh.
Derek

10 marzo 2022

Hej Derek

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af at høre du føler du har fået en dårlig service.
Du bestiller varer hvoraf der er leveringstid på de to reoler som var oplyst på hjemmesiden der er på enkelte varer længere leveringstid da de venter hjemkomst.
Vi sender dine vare af to omgange hvor kun er 8 dage imellem forsendelserne frem for at sofa skal opbevares til reoler kommer på lager .
kunden betaler søfragten ud fra m3 og kg.og vi betaler fragten til Aalborg Møbellageret står som afsender på begge forsendelser da det er os der afsender og du står som modtager på begge faktura som der skal stå

Vi håber du trods alt bliver glad for dine nye møbler

Valutata 5 stelle su 5

Tæppe bestilt på møbellageret.

Hej.

Foreløbig en god oplevelse, med en henvendelse pr mail. Venlig tone.
Mit tæppe skulle først komme Senere i denne uge.
Og jeg venter spændt.
Resten af stjernerne, får i når tæppet er kommet.

Så kom mit tæppe, som virkelig er et skønt tæppe - som jeg er super glad for.

Det tog sin tid, men alt i alt en god oplevelse.

14 febbraio 2022

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for at høre du er glad for dit nye tæppe og du har haft en god oplevelse ved at handle hos os

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più