Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bestille en ellers på billedet (hjemmesiden) en fin kommode og den ankom i fin leveringstid. Den ankom dog i kasser - made in china på skrift udenpå. Her ventede et mareridt med 400 dele og 35 pun... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering der stod 2-3 uger på hjemmeside og den blevet leveret 11 dage efter bestilling. Fik afvide af leverings firmaet 2 dage inden de kom med den. Og dagen før hvad tidsrum ( 2 t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted at handle. Gitte fra Møbellageret ved om nogen, hvad kundeservice handler om. Hun har i forbindelse med mit køb af et skrivebord givet en hel fantastisk kundeservice. Anbefaler gerne a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

God information på websitet i både tekst og billeder og levering til aftalt tid. Fragtmanden var endda så venlig at tilbyde at hjælpe med at bære møblet ind, så også fem stjerner til ham :). Rigtig go... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Super service og vejledning

Super service og vejledning. En rigtigt fin sofa som blev leveret af en virkelig rar chauffører. Virkelig rart at få et begrænset tidsrum for levering og en ekstra sms en halvtime før.

10 febbraio 2022

Hej Henriette

Tak for din anmeldelse😉

Vi er meget glad for at høre du er tilfreds med at handle hos os og håber du bliver glad for din nye sofa

Perfekt service

Købte ny sofa, og har fra start til slut fået super service. Fik endda tilsendt stofprøver, da jeg efterspurgte dette, da jeg var meget i tvivl om hvilke farve jeg skulle købe.

Er super tilfreds med både sofa, levering og kundeservice.

6 febbraio 2022

Hej Anette

Tak for din anmeldelse 😍

Det er dejligt at høre du er tilfreds med vores service og din nye sofa som vi håber du bliver glad for

Vildledende

4 febbraio 2022

Hej Smith

jeg vil selvfølgelig gerne undersøge hvad du har oplevet som skulle være vildledende men kan ikke finde dig i kundekartoteket eller modtagne mail

God dag

Valutata 3 stelle su 5

Det er lidt svært

Det er lidt svært . Hurtig levering og meget sød dame at tale med i telefonen . Men defekte varer og forkert materiale er beskrevet på denne skænk . Jeg køber aldrig varer , der er lavet at spånplade . I ordren er denne skænk lavet med MDF flader , og modtager defekt skænk med spånplade . Jeg ringer ,m og for at vide , at spånplade og MDF er det samme . Det bliver jeg lidt ked af . Nu venter jeg bare at få en skænk , til alle mine ting som var på en reol og smidt ud , og som nu fylder hele mit spisebord

1 febbraio 2022

Fungerede perfekt

Fungerede perfekt. God vare, hurtig levering

31 gennaio 2022

Hej Bente

Tak for din anmeldelse og de fine 5 stjerner som vi er meget glade for😀

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse og flotte stjerne😍som vi er meget glade for

Det er dejligt at høre du er tilfreds med at handle hos os

Vi håber du bliver glad for dit nye skab

Jeg bestilte et bord d

Bestilte et bord d. 9 december og har stadig ikke fået det..Pt. svarer de ikke engang på mine mails når jeg spørger ind til hvor mine varer bliver af?!?
Virkelig dårlig service og ekstremt lange leveringstider kan ikke anbefales...
Jo tak er glad for bordet og det dukkede jo først op efter jeg skrev denne anmeldelse sjovt nok..Og jeg mangler stadig den store plante som i ikke vil svare mig på hvornår kommer ??? Måske i gider svare herinde? I reagerer nemlig ikke på mine mails..Og man kan ikke ringe til jer heller..

27 gennaio 2022

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse

Ja det er ærgeligt men kan se der blev mailet til dig der var ventetid på bordet og forespurgt om du ville vente eller om vi skulle annullere din bestilling du ønskede at vente og bordet blev sendt som aftalt med det samme vi havde modtaget dette

Vi håber du du bliver glad for bordet

Returnering af varer

Jeg sendte mine varer retur d. 27/12-21 og fik afvise at der ville gå 14 dage, så var pengene på min konto…. Og her en hel måned efter har jeg ringet til dem 4 gange, og får afvide at de godt kan se at mine penge ikke er krediteret endnu - men at jeg har pengene indenfor Max 2 dage. Der er sjovt nok, ikke noget i vejen, når de skal trække pengene - siiiiindsygt dårlig service!! Jeg har endda købt andre produkter da jeg sendte de andre varer retur, fordi jeg først havde et godt indtryk af firmaet. Men hold da kæft det er ringe. Jeg får den samme besked smidt i hovedet når jeg ringer, det er simpelthen SÅ dårligt!!! Kæft det er skuffende! INGEN anbefaling eller god omtale herfra! Føj!!

26 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

SUVERÆNT den dårligste service!!

SUVERÆNT den dårligste service jeg nogensinde! Har oplevet !

Vi købte en bænk bestilt i støvet oliven.
Modtager den så i Dark green .
Ringer dertil og får at vide at den ikke findes i støvet oliven, og at det var en fejl på deres hjemmeside, samme dag bliver det så ændret på hjemmesiden at den ikke fås i den ønskede farve, selvom jeg har kvittering på at vi har kunne bestille den i oliven er beskeden fra dem at vi her fået den rigtige farve da det er den farve der findes !! Jeg er målløs over jeres behandling ! Vi kom med et forslag om en refusion af en del af beløbet da vi ikke har fået den rigtige varer, men nej nej , jeres mening er stålfast at vi har fået den varer vi har bestilt da det fremgår på BILLEDERNE på hjemmesiden hvordan den ser ud ?

Jeg forstår absolut hvorfor i har 11% 1 stjerner på trustpilot !! I burde have 0 stjerner og tvangs lukkes !!

Det er en skam man ikke kan vedhæfte billeder så kunne folk få lov at se jeres service !

For Guds skyld ! Hold jer langt væk !

24 gennaio 2022

24 gennaio 2022

Hej Sarah

Tak for din anmeldelse

Vi er meget glade for at høre du er tilfreds med vores service

Everything is good

Everything is good! Recommended! Thank you for a good service.

12 gennaio 2022

Hej Ingeborg

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner som vi er meget glade for

Det er dejligt at høre du er tilfreds med at handle hos os

Vi håber du bliver glad for dine nye møbler

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse

Ja det er beklageligt/ ærgeligt trustpilot sender anmeldelse ud til kunder før de har modtaget dem men det er desværre ikke noget vi kan gøre noget ved og trustpilot har ingen ide om hvornår vores kunder modtager deres varer.

Du er velkommen til at skrive din anmeldelse når du har modtaget dit skab som vi håber du bliver for

Kundeservice.

Valutata 5 stelle su 5

God service - bestilte et skrivebord som blev leveret med fragtmand inden for den aftalte tid. Et par skruer gik i stykker under samle processen og de blev erstattede inden for et par dage,

31 dicembre 2021

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse

Det er dejligt at høre du er tilfreds med vores service og levering

Meget tilfreds

30 dicembre 2021

Hej Oksana

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre du er tilfreds med at handle hos os

Vi håber du bliver glad for dit nye møbel

Umiddelbart god service men

Umiddelbart god service, dog stod der levering mellem 8-10 dage, så bliver jeg ringet op og at de ikke havde den på lagret og der vil gå 2 MÅNEDER før de får den hjemme

29 dicembre 2021

Hej

Tak for din anmeldelse

Vi er kede af den er udsolgt og leveringstiden er en måned

Vi håber du bliver glad for dine nye sofaer

Valutata 2 stelle su 5

Alt for lang leveringstid desværre…

Alt for lang leveringstid desværre bestilte møbler d 15.12 og bliver først leveret d. 27 12 😵

22 dicembre 2021

Hej Morten

Tak for din anmeldelse🎄

Der er oplyst leveringstid 8-10 hverdage og kan se du modtager den på den 7 hverdag da fragtfirmaet ikke kører i helligdage ellers ville du have modtaget den før

Vi håber du bliver glad for dine nye stole

Valutata 2 stelle su 5

Ingen reklamation på skadet vare.

Når der skader på deres vare, vil de ikke refundere eller trække fra i prisen.

De siger gerne tingene ikke er reklamationsberettiget, fordi det ikke har betydning for brugen af produktet.

Store hakker, krydsfinér plader knækket/flækket, der kan være slået hul i bund af skab osv..

Hvem betaler fuld pris for et skadet produkt?
Så der gerne afslag, men ikke her.

Jeg ville fraråde folk at købe herfra, medmindre man er ligeglad med sit produkt kan være skadet.

20 dicembre 2021

Hej

Vi har desværre ikke mulighed for at svare dig da vi ikke kan se hvem du er eller om du har købt noget hos os
jeg kan desværre ikke finde nogen med dit navn.
Hvis du har købt og modtaget noget som du vil reklamere omkring er du
velkommen til at henvende dig på mail da vi ikke kan hjælpe med reklamationer på trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Er forløb med løgne og en beskadiget sofa

Jeg er dybt skuffet over møbellageret.dk

Jeg bestilte en sofa hos dem og fik egentligt en hurtig dato på levering - hvilket var super - men, blev også hurtigt ringet op igen, at sofaen ikke var på lager. Øv øv, så vi aftalte en ny dato, for fejl kan jo ske.

Jeg skiller mig af med den gamle sofa, og venter spændt på at den nye ankommer torsdag eller fredag. Men nej, sofaen ankommer ikke som aftalt.

Jeg ved, at der var en aftale om levering, fordi jeg var nemlig frustreret over, at det skulle foregå over flere dage.
Jeg spurgte direkte, om det ikke kunne snævres ind, da jeg jo også skulle af med den gamle sofa, men det kunne det ikke.

Da det nu er weekend, så må jeg jo vente til mandag 🙄. Jeg ringer mandag, hvortil svaret er, jamen vi havde ikke en aftale om levering. Aftalen var, at de ville ringe enten torsdag eller fredag (hvilket de jo heller ikke gjorde og som er en løgn).

Vi aftaler ny dato og jeg fortalte dem her, at jeg ønskede kompensation, da jeg har stået uden sofa og de på ingen måde har overholdt nogen som helst aftale. Det ville de vende tilbage med - men det gjorde de sjovt nok heller ikke.

Jeg får så sofaen leveret, og opdager efter udpakning et stort hul på bagsiden af sofaen.

Jeg ønsker sjovt nok ikke, at betale fuld pris for en beskadiget sofa og skriver til dem med det samme. Jeg kommer med flere forslag og et af dem er kompensation.

Jeg får her heller intet svar. Jeg ender med, at skal ringe til dem 20 dage senere, og får af vide, at det er helt uden betydning, og at det bare er ærgerligt.

Så et langt og kedeligt forløb med løgne, ignorering og en beskadiget sofa.

Mange tak for det.

20 dicembre 2021

Hej Louise
Tak for din anmeldelse
Det er meget beklageligt hvis der har været misforståelser mellem os og dig med hensyn til leveringen af din sofa
du sender en reklamation som bliver afvist på grund af en plade har fået et tryk Denne plade med tryk i er ikke et bærene konstruktion og er ikke synlig men en afstivelse af stoffet, for at stoffet ikke rynker og derved giver sofaen et flot finish afstivningspladen har ingen betydning for møblets holdbarhed/brugbarhed

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levering og produkter ser ut til…

Hurtig levering og produkter ser ut til å være fin kvalitet ift pris.

12 dicembre 2021

Hej Laura

Tak for din anmeldelse

dejligt at høre du er tilfreds med leveringen og dit nye skab som vi håber du bliver glad for 🎄

Valutata 3 stelle su 5

The webshop is not up to date with the…

The webshop is not up to date with the availability.

10 dicembre 2021

Hej Anne-Marie

Tak for din anmeldelse

Det kan desværre gå stærkt en gang imellem med at få udsolgt men kan forstå du har modtaget bordet som vi håber du bliver glad for🎁

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più