Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een gietijzeren pan gekocht. Na 6 maanden is de deksel gaan roesten. Ik heb contact opgenomen met bol.com en werd doorverwezen naar MOA. MOA stuurde mij terug naar bol.com Blijkbaar valt roe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In onze vakantie verwisselde dochterlief de vuilniszak van onze sensorprullenbak. Zonder er erg in te hebben gooide ze voor het gemak de binnenring die de zak mooi uit het oog laat verdwijnen ook weg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di elettrodomestici
  2. Negozio di elettrodomestici

Informazioni su MOA

Scritti dall'azienda

Bij MOA streven we ernaar om jouw leven gemakkelijker en stijlvoller te maken met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten die perfect passen bij jouw interieur. Onze uitgebreide collectie bestaat uit stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontworpen. Of het nu gaat om het verrijken van je keuken of het verfraaien van je woonkamer, wij hebben de oplossing voor jou. Bij MOA geloven we in duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak, en we streven er voortdurend naar om producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl.

Vóór 16.00 besteld, morgen in huis! Bij MOA kan je ook binnen 30 dagen gratis retourneren!

Bezoek onze winkel

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Mooi product en betaalbaar

Mooi product, betaalbare prijs en Nederlands fabrikant, top!!

28 ottobre 2024

Risposta di MOA

Hi Denise, bedankt voor je leuke reactie! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dat motiveert ons enorm! Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit

1 novembre 2024

Risposta di MOA

Hi P. Uittenbroek, bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de goede kwaliteit. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe product! Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Geweldige service

Onze hot water dispenser ging 1 maand voor aflopen garantie van 2 jaar stuk, wat een top service. Defecte apparaat opgestuurd en enkele dagen later een nieuwe dispenser in huis. Erg fijn contact met de servicedesk .
Van deze klantenservice kan menig bedrijf een hoop leren

16 ottobre 2024

Risposta di MOA

Hi Ruud, bedankt voor de feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat alles zo snel geregeld kon worden. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Super service

Super service, het rubbertje van mijn mixer is kapot gegaan, ik bel en krijg kosteloos een nieuwe mix deksel met mesjes en rubbertje.

15 ottobre 2024

Risposta di MOA

Hi Wouter, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! We wensen je weer veel plezier met je MOA-blender. Groetjes, Roos – Team moacolors.com.

Wat een top service!!

Wat een top service!!
We maken al jaren gebruik van de blender TB61.
Zeer tevreden over.
Nu was er een onderdeel (schroefdraad van de zwarte ring) kapot. Een mail gestuurd en daar werd heel snel op gereageerd. Kosteloos hebben ze deze naar ons opgestuurd. Hij doet het weer !!!

25 settembre 2024

Risposta di MOA

Hi Menno en Jolanda, bedankt voor de vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de snelle service en de levering van de binnenring. We staan altijd voor jullie klaar. Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Valutata 5 stelle su 5

Een fabrikant die moeite voor je wil doen.

Via de klantenservice van Moa gevraagd of deze binnenring los te krijgen is. Snelle reactie van MOA en gelukkig, met enkele dagen een nieuwe binnenring in huis. Daan, we zijn erg blij met je service die je helaas steeds minder ziet!

3 settembre 2024

Risposta di MOA

Hi Manuel, dankjewel voor je feedback! We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen met de binnenring en dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je complimenten. Groetjes, Roos - Team moacolors.com

Aangenaam en correct

Makkelijk vinden, bestellen en betalen. Beloftes worden strikt nagekomen. Service-afdeling reageert snel en persoonlijk. Oplossingsgericht en vriendelijk…. Maximaal tevreden over deze firma.

6 settembre 2024

Risposta di MOA

Hi Marc! Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We blijven ons best doen om deze ervaring keer op keer te leveren! Groetjes, Roos – Team moacolors.com

DHL leverings probleem

Er waren problemen met de levering door DHL door fouten in de bezorging en distributie. Dit is prima opgelost door moa.

3 settembre 2024

Risposta di MOA

Hi Johan! Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we het goed hebben kunnen oplossen. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Snel heet water

Heetwaterdispencer doet zijn werk goed, snel heet water. Temperatuur water instelbaar zo ook het volume.
Efficienter dan een elektrische waterkoker.

10 giugno 2024

Risposta di MOA

Hallo! Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de MOA heetwaterdispenser! Ik wens jullie nog veel plezier met de dispenser! Groetjes, Daan - Team moacolors.com

Snelleleuk cadeau

Snelle levering leuk cadeau, mooi doosje erbij

29 agosto 2024

Risposta di MOA

Goedemorgen! Bedankt voor je positieve review, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering! Groetjes, Daan - Team moacolors.com

Valutata 5 stelle su 5

Doen wat ze zeggen leveren op tijd en…

Doen wat ze zeggen leveren op tijd en product voldoet aan de verwachting

1 agosto 2024

Hi Ingrid en Jeroen,
Bedankt voor jullie positieve reactie. Wat goed om te lezen dat jullie te vrede zijn over de levering en het product zelf! Wij wensen jullie veel plezier toe van jullie product. Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb de rijstkoker gekocht

Ik heb de rijstkoker gekocht. Na een aantal keren gebruikt te hebben laat de antiaanbaklaag los. Heel eng om te zien dat dit door je eten komt.

23 luglio 2024

Hi Christina,

Wat jammer om te lezen dat je problemen ervaart met je rijstkoker. Dat is uiteraard niet de bedoeling, aangezien wij producten van hoge kwaliteit leveren. Wij willen graag samen met jou naar een gepaste oplossing kijken. Zou je ons willen benaderen via de e-mail van de klantenservice?
Groetjes, Roos – Team moacolors.com service@brandfactory12.com

Mooie prachtige wijnkoelkast

Mooie prachtige wijnkoelkast, wij hebben inmiddels 2 gekocht, 1 voor de speciaal bieren en 1 voor de wijnen. Perfecte levering en goede service.

9 luglio 2024

Hi Stella,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze wijnkoelkast dat je nog een tweede hebt aangeschaft! We wensen je er heel veel plezier mee! Groetjes, Daniel - Team moacolors.com

Valutata 5 stelle su 5

Top aftersale service voor gebroken onderdeel rijstpan

Maandagavond heb ik contact opgenomen met de service van MOA i.v.m. een gebroken deksel knop van een rijstpan. Op dinsdagmiddag al een reactie en een zeer vriendelijk aanbod om een vervangende deksel kosteloos op te sturen met track and trace via PostNL. Woensdag was het al aangekomen in een stevige doos met bubbel verpakking ter bescherming van de nieuwe deksel.

MOA's service is uitstekend en snel, dit is voor mij een hele belangrijke reden om meer huishoudelijke spullen van MOA aan te schaffen.

8 luglio 2024

Hi John,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en je de rijstkoker weer optimaal kunt gebruiken! Groetjes, Daniel - Team moacolors.com

Bester Handy Repair Shop in Berlin

Sehr freundliche, sehr schnelle und kompetente Reparatur meines Handys, in einer halben Stunde.
Der MOA Repair Shop ist sehr schön gestaltet, in hellem Design, sogar mit einem netten Sitzplatz zum Warten.
Meiner Meinung nach der beste Shop in Berlin.

6 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

De medewerkers zijn zo behulpzaam!

De medewerkers zijn zo behulpzaam!
Ik heb een aantal maanden geleden een nieuwe reservoir opgestuurd gekregen.
Ben hier heel dankbaar voor voor jullie snelle respons etc!

25 giugno 2024

Risposta di MOA

Goedemiddag, bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je zo positief bent over onze service. Fijn dat je weer kan genieten van je product. Groetjes, Jeanine - Team moacolors.com

GEWELDIG GOEIE SERVICE

Geweldig bedrijf.
Ik was allang over de garantie periode heen toen
Ik belde voor een nieuw water tuitje voor de heet water dispenser omdat er allemaal kalk op zat.
Er werd mij verteld dat ze een nieuwe toe sturen.
Toen ik begon over een rubbertje en veertje dat het niet meer deed van het water reservoir, vertelde ze dat ik ook nieuwe zou krijgen toe gestuurd.
Toen ik vroeg wat de kosten waren, vertelde ze dat het service is en ik niks hoefde te betalen.

Waar hoor je dat tegenwoordig nog.
Zulke goeie service
Helemaal top 👍🏻

15 giugno 2024

Risposta di MOA

Hoi Gonnie, wij zijn blij om te horen dat je zo goed geholpen bent. Onze klantenservice probeert altijd een goede oplossing te vinden, voor welk probleem dan ook. Groetjes, Jeanine - Team moacolors.com

Valutata 5 stelle su 5

Prima klantenservice & prijs/kwaliteit is top

Klein scheurtje in rubberen ringetje zorgde ervoor dat ik het apparaat niet meer kon gebruiken. Aangezien ik echt net buiten de garantie viel, kon ik geen nieuwe krijgen. Wel in overleg kon ik de rubberen band verwachten. Deze was door leveringsproblemen van de leverancier telkens uitgesteld. Uiteindelijk in overleg een mooie oplossing gekregen. Goed apparaat gezien de prijs/kwaliteit. Thank you!

5 giugno 2024

Risposta di MOA

Goedemiddag! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Wij denken graag met je mee voor de perfecte oplossing! Bedankt voor je positieve feedback. Groetjes, Jeanine - Team moacolors.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più