Dettagli dell'azienda

1. Consulente immobiliare
  2. Servizio di investimenti
  3. Agenzia immobiliare

Scritti dall'azienda

MIRO Dubai Real Estate – Uw Nederlandse makelaar voor een appartement kopen in Dubai, een huis kopen in Dubai en beleggen in Dubai MIRO Dubai Real Estate is de Nederlandse vastgoedexpert in Dubai, gespecialiseerd in het helpen van klanten bij het kopen van een appartement in Dubai, een huis in Dubai, of met beleggen in Dubai. Dankzij onze samenwerking met topontwikkelaars zoals Damac, Emaar, Ellington en Omniyat bieden wij exclusieve off-plan projecten met hoog rendementspotentieel. Wat maakt MIRO uniek? * Appartement kopen in Dubai: strategisch geselecteerde projecten met stevige investeringstoegevoegde waarde, inclusief duidelijk betaalplan met 0% rente. * Huis kopen in Dubai: toegang tot luxe villa’s en woningen in sleutelregio’s met uitstekende waardegroei. * Beleggen in Dubai: slimme investeringsstrategie, compleet met DCF- en IRR-berekeningen, huurmanagement en escrow-bescherming. Voordelen voor u: * Geen onroerendgoedbelasting in Dubai, plus visum- en bedrijfsopties bij vastgoed­aankoop. * Lage instapkosten dankzij off-plan aankopen. * Mogelijkheid tot directe verhuuropbrengsten dankzij sterke huurvraag. * Volledige begeleiding: financiering, verhuur, juridische afhandeling en aftersales. Onze projecten – exclusief en high-end: Wij bieden toegang tot top-projecten zoals Belgravia Gardens, Playa Del Sol, Safa Two, Damac Hills, Emaar Beachfront en meer — allemaal off-plan, luxe en met veel toekomstpotentieel. Waarom kiezen voor MIRO Dubai Real Estate? * Transparant en betrouwbaar: professioneel, persoonlijk en veilig met gebruik van escrow-accounts. * Diepgaande marktkennis: lokale insights en analyses garanderen maximaal rendement. * Volledige service: van selectie tot en met oplevering, inclusief verhuur en financiering. Bij MIRO Dubai Real Estate helpen we u met vertrouwen een appartement kopen in Dubai, een huis kopen in Dubai, of beleggen in Dubai. Neem contact op via onze website of bel ons op 06-28403496 of 06-22254478 voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons samen uw vastgoedportfolio bouwen in de bruisende markt van Dubai.

4,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Allemaal heel professioneel

Uitvoerige financiele analyzes die qua niveau niet moeten onderdoen voor de finance classes die ik volgde tijdens mijn MBA, uitgebreide vergelijkingen tussen locaties, insights in de opkomende projecten nog voordat ze op de markt komen. Ze werken vooral samen met gerenomeerde projectontwikkelaars. Ook zeer tevreden met de uitleg en begeleiding rond de gangbare business praktijken in Dubai, die voor een Nederlander wel wat gewenning vereisen.
Ik heb een optie genomen op een pand. Uiteindelijk om persoonlijke redenen toch niet overgegaan tot aankoop. Het geld netjes teruggekregen binnen 2 weken.

4 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

I was looking to buy Dubai real estate…

I was looking to buy Dubai real estate for investment, and BuyDubai.RealEstate gave me all the insights I needed. Their team made the process seamless, guiding me through every step. If you’re planning to buy property in Dubai, this platform is a must-visit.

6 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik wist eerst bijna niks over hoe…

Ik wist eerst bijna niks over hoe vastgoed in Dubai werkt. Maar toen ik met Milan en Roy sprak, werd alles veel duidelijker. Ze leggen rustig uit wat er anders is dan in Nederland, zoals hoe je betaalt, welke regels er zijn en hoe de projecten in Dubai werken. Nu snap ik veel beter hoe de markt in elkaar zit en weet ik waar ik op moet letten. Ik voel me nu echt zeker om iets te kopen. Heel blij dat ik met hen in contact ben gekomen.

1 luglio 2025

MIRO, echt een aanrader

MIRO heeft bij mij een zeer positief gevoel achtergelaten. Ze proberen je geen overhaaste keuzes te maken en helpen je met wat echt bij je past.

Ik kom zeker terug!

23 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più