Jag är väldigt nöjd med mitt köp av tofflor, de är mjuka, fotens storlek och storleken på skomatchen, det är bekvämt att gå, tyget passar och du känner dig varm, bara sulan, för mig personligen, är li... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har returnerat skorna p.g.a för små i storleken.Nu väntar jag bara på en kreditering av fakturan som jagännu inte har fått. Jag är besviken på att krediteringen dröjer, då fakturan från klarna har... Leggi di più
Min Fot har fantastiska skor! Köpte jättebra vinterskor och nu har jag köpt sandaler typ tofflor, sandaler att ha utomhus plus ballerinaskor. Alla känns jättebra för mina fötter. Blir roligt att ha b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har köpt flera par skor i olika prisklasser även strumpor, har faktiskt aldrig blivit besviken. Jag har alltid fått fin service och hjälp via kundservice, uppskattas verkligen när man haft frågor elle... Leggi di più
Hallandsvägen 19, 26936, Båstad, Svezia
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Många alternativ för problem fötter. Snabb leverans ända hem. Inga problem vid byte eller retur. //nöjd kund.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Kvaliteten på mina strumpor (Tåstrumpor) är utmärkt och passformen är mycket bra. Jag rekommenderar dem till dem som har besvär av hopklämda tår i vanliga strumpor. Dessutom ser det ganska fräckt ut att ha dem, som ett par fingervantar på fötterna.

Riktigt bra! Tydlig hemsida, bra service och snabb leverans 😊

Risposta di Minfot i Båstad AB
Bra o snabb leverans! Det ända o nämna är själva strumporna är, trots att jag mätte dom för rätt storlek så blev det att hälen på strumporna hamnade för högt upp baktill

Risposta di Minfot i Båstad AB
Otroligt sköna strumpor. Enkelt att beställa och få leverans hem!

Risposta di Minfot i Båstad AB
Delivery went smoothly and within a few days. Product was as described and very good quality. I a m satisfied.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Mycket att välja på, bra utbud.
Lätt att hitta det man söker.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Bra service bra företag bra saker inget att klaga på

Risposta di Minfot i Båstad AB
Jag har fått exakt vad jag var efter, leveransen gick bra.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Så snabb leverans och utmärkt vara, Flawless sandaler👍🙂

Risposta di Minfot i Båstad AB
Bra regnstövlar. Extra plus att jag kan ha i mina inlägg.
Bra att det fanns skospray att köpa till gummistövlarna, som gör att gummit håller längre.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Snabb leverans och bästa stödstrumporna jag haft

Ovanligt snabb leverans.
Kängorna är rymliga och bekväma.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Helt underbara skor från Embla med sulor som gör att man går på moln..

Risposta di Minfot i Båstad AB
En toppenbra strumpa som verkligen håller vad det sägs om den! Snabb leverans och snabbt svar vid återkoppling.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Snabba leveranser, hjälpsam kundtjänst och bra produkter. Köper både skor och stödstrumpor hos Min Fot sedan flera år tillbaka. Kan varmt rekommendera dem, särskilt stödstrumporna i ylle, ljuvligt sköna.

Snabba leveranser
Bra utbud
Bra priser och sköna skor

Risposta di Minfot i Båstad AB
Bra produkter till mina kära fötter.
Köpte ett par gummistövlar men dessa har jag inte testat än.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Mycket bra strumpor av bambu, med förstärkt häl och tå. Efter ett halvårs flitig användning och tvätt i 40 grader (rättvända) har ingen strumpa gått sönder!
Pålitligt företag med snabba leveranser.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.