Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med mitt köp av tofflor, de är mjuka, fotens storlek och storleken på skomatchen, det är bekvämt att gå, tyget passar och du känner dig varm, bara sulan, för mig personligen, är li... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min Fot har fantastiska skor! Köpte jättebra vinterskor och nu har jag köpt sandaler typ tofflor, sandaler att ha utomhus plus ballerinaskor. Alla känns jättebra för mina fötter. Blir roligt att ha b... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Skorna var utmärkta Glömde skriva FIRA 25 på min senaste beställning då jag fyllde år ! Skrev till er om detta och önskade att ni skulle ändra detta . Tyvärr har ni inte gjort det ! Skorna är utmär... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har köpt flera par skor i olika prisklasser även strumpor, har faktiskt aldrig blivit besviken. Jag har alltid fått fin service och hjälp via kundservice, uppskattas verkligen när man haft frågor elle... Leggi di più

4,4

1 stella

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Bra företag m service

Handlat i flera år, alltid lika smidigt även om leveransen kan ta 3-4 veckor. Går att kommunicera vb

1 novembre 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Elisabeth, tack för din fina recension, vi blir så glada att höra att du är nöjd. Dock är vi generellt betydligt snabbare när det gäller leveranser, oftast 1-3 dagar, så skulle det dröja så länge någon mer gång så hör av dig direkt, för då är det något som är fel. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Bästa rekommendationer till Min fot!

Jag beställde helt underbara vinterkängor, som tyvärr visade sig för smala i lästen. Jag gjorde en retur av båda kängorna och återbetalningen för det ena köpet skedde blixtsnabbt. Tyvärr försvann det andra paret i Postnords hantering, men trots det krediterade Min fot mitt köp innan Postnord var klar med sitt letande.
Bland alla skräpbolag som idag finns på nätet blir man så glad att behandlas så som Min fot gör. Mycket fin kvalitet på produkterna och ett kundvänligt bemötande gör att jag vill lämna de allra bästa rekommendationer till Min fot.
Lisa Persson, Glanshammar

3 novembre 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Lisa, stort tack för ditt fantastiska beröm, vi blir så otroligt glada för det och för att du delar med dig av din upplevelse, tusen tack. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Valutata 1 stelle su 5

Minfot Pim Hög Sneaker Bred…

Jag beställde skon för att den skulle vara en bred sneaker men skorna är helt vanlig läst, och passar inte på breda ömma fötter

26 ottobre 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Linnea, tack för att du har recenserat ditt köp hos oss men det var tråkigt att höra att du inte är nöjd. Ta kontakt med vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare. Du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Perfekt!

Allt från beställning, den vara jag beställde till leverans fungerade perfekt! Mycket bra och proffsigt på alla sätt.

27 luglio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Jag är besviken på stödstrumporna som…

Jag är besviken på stödstrumporna som jag köpte nyligen. De hänger inte uppe utan korvar sig nere över vristen. Enligt storlekstabellen ska det fungera med storleken, men att de inte hänger uppe tycker jag är dåligt.

2 maggio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Brita, och tack för att du har recenserat oss men det var tråkigt att höra att strumporna inte passar, så ska det inte vara. Ta kontakt med vår kundtjänst så ska vi reda ut det hela och hjälpa dig. Du når oss på 0431-72500 (vardgar kl 10-15) eller info@minfot.se. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Snabb och bra service

Jag var inte helt nöjd med strumpor som jag hade köpt och de skickade nya strumpor på en gång. Jag är väldigt nöjd med servicen jag fick från Minfot och kan rekommendera dem.

26 aprile 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Leslie, tack för din strålande recension, den gläder oss verkligen. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt sköna och bra strumpor!

3 aprile 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Eva, så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss, tack för din strålande recension. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Jag upplever att skorna inte har den…

Jag upplever att skorna inte har den dämpningen i sulan som tidigare. Jag har haft Scholls skor under många år. Tack för förklaringen jag fick från er. Det förklarar varför min upplevelse blev lite galen

5 aprile 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Harriet. Tack för ditt omdöme. Så tråkigt att du inte är nöjd med skorna. Scholls skor är lite styvare pga av att dom har ett pronationsstöd. Vi har alltid 14 dagars öppet köp och fria byten om du skulle vilja returnera skorna. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Ann-Louise

Otroligt

Otroligt, varorna levererades 22 timmar efter beställning

30 marzo 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Tommy, tack för din strålande recension, så roligt att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Framförallt färgen

Framförallt färgen, jeansblå, tycker jag om. Storleken passar perfekt vilket är ovanligt. De är mjuka o sköna. Är mycket nöjd.

5 febbraio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Marie-Louise, så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och tack för din strålande recension. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt att handla hos minfot

Det gick lätt att beställa, fungerade utmärkt

1 febbraio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Camilla, så roligt att höra att du är nöjd, tack för din strålande recension. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Håller vad lovar

Alltid bra produkter men om det blir retur fungerar det toppen.

22 febbraio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Kerstin, så roligt att du är nöjd med oss och våra produkter, tack för din strålande recension. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Valutata 4 stelle su 5

Bra och enkel service

Snabb leverans, lätt o snabbt att byta storlekt. Bra produkt.

9 febbraio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Kajsa, tack för din fina recension, det gläder oss att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Mariette

Valutata 3 stelle su 5

Bra snabb leverans

Bra snabb leverans. Inte lika impad av strumporna, har storlek 42, mina 40-42 var trånga, möjligen är nästa storlek bättre.

19 febbraio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Owe, tack för att du har recenserat ditt köp hos oss. Om det är stödstrumpor du har köpt så går man efter måtten på vad och ankel när det gäller storlek, inte efter vilken storlek man har i skor. Men ta gärna kontakt med vår kundtjänst angående detta, du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Den uppfyllde verkligen de…

Den uppfyllde verkligen de förväntningar jag hade med tanke på min halgus valgus fot
Skön !! Äntligen…

18 febbraio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej, och tack för din strålande recension, det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

MIN FOT!

Många alternativ för problem fötter. Snabb leverans ända hem. Inga problem vid byte eller retur. //nöjd kund.

8 gennaio 2023

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Marylene, det gläder oss verkligen att du är nöjd med oss och våra produkter, tack för din strålande recension. Vänliga hälsningar, Minfot.se /Kajsa

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più