Jag är väldigt nöjd med mitt köp av tofflor, de är mjuka, fotens storlek och storleken på skomatchen, det är bekvämt att gå, tyget passar och du känner dig varm, bara sulan, för mig personligen, är li... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min Fot har fantastiska skor! Köpte jättebra vinterskor och nu har jag köpt sandaler typ tofflor, sandaler att ha utomhus plus ballerinaskor. Alla känns jättebra för mina fötter. Blir roligt att ha b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skorna var utmärkta Glömde skriva FIRA 25 på min senaste beställning då jag fyllde år ! Skrev till er om detta och önskade att ni skulle ändra detta . Tyvärr har ni inte gjort det ! Skorna är utmär... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har köpt flera par skor i olika prisklasser även strumpor, har faktiskt aldrig blivit besviken. Jag har alltid fått fin service och hjälp via kundservice, uppskattas verkligen när man haft frågor elle... Leggi di più
Hallandsvägen 19, 26936, Båstad, Svezia
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Handlat i flera år, alltid lika smidigt även om leveransen kan ta 3-4 veckor. Går att kommunicera vb

Risposta di Minfot i Båstad AB
Jag beställde helt underbara vinterkängor, som tyvärr visade sig för smala i lästen. Jag gjorde en retur av båda kängorna och återbetalningen för det ena köpet skedde blixtsnabbt. Tyvärr försvann det andra paret i Postnords hantering, men trots det krediterade Min fot mitt köp innan Postnord var klar med sitt letande.
Bland alla skräpbolag som idag finns på nätet blir man så glad att behandlas så som Min fot gör. Mycket fin kvalitet på produkterna och ett kundvänligt bemötande gör att jag vill lämna de allra bästa rekommendationer till Min fot.
Lisa Persson, Glanshammar

Risposta di Minfot i Båstad AB
Jag beställde skon för att den skulle vara en bred sneaker men skorna är helt vanlig läst, och passar inte på breda ömma fötter

Risposta di Minfot i Båstad AB
Mycket nöjd med produkterna och kundservice!
Snabb och bra leverans!
Rekommenderas!
Supersnabb leverans och bra priser, jättebra helt enkelt
Allt från beställning, den vara jag beställde till leverans fungerade perfekt! Mycket bra och proffsigt på alla sätt.
Mycket snabbt svar på att varorna var skickade.
Jag är besviken på stödstrumporna som jag köpte nyligen. De hänger inte uppe utan korvar sig nere över vristen. Enligt storlekstabellen ska det fungera med storleken, men att de inte hänger uppe tycker jag är dåligt.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Jag var inte helt nöjd med strumpor som jag hade köpt och de skickade nya strumpor på en gång. Jag är väldigt nöjd med servicen jag fick från Minfot och kan rekommendera dem.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Jag upplever att skorna inte har den dämpningen i sulan som tidigare. Jag har haft Scholls skor under många år. Tack för förklaringen jag fick från er. Det förklarar varför min upplevelse blev lite galen

Risposta di Minfot i Båstad AB
Framförallt färgen, jeansblå, tycker jag om. Storleken passar perfekt vilket är ovanligt. De är mjuka o sköna. Är mycket nöjd.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Det gick lätt att beställa, fungerade utmärkt

Risposta di Minfot i Båstad AB
Alltid bra produkter men om det blir retur fungerar det toppen.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Snabb leverans, lätt o snabbt att byta storlekt. Bra produkt.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Bra snabb leverans. Inte lika impad av strumporna, har storlek 42, mina 40-42 var trånga, möjligen är nästa storlek bättre.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Den uppfyllde verkligen de förväntningar jag hade med tanke på min halgus valgus fot
Skön !! Äntligen…

Risposta di Minfot i Båstad AB
Många alternativ för problem fötter. Snabb leverans ända hem. Inga problem vid byte eller retur. //nöjd kund.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.