Jeg er svært fornøyd med rask levering og rask tilbakemelding på min henvendelse Tusen takk mvh Liv
Velkommen til butikken min! Jeg heter Astrid og er den stolte eieren av en unik lærveskeforretning i hjertet av Oslo. Etter mange år med planer og drømmer har jeg endelig realisert visjonen min – ikke bare gjennom nettbutikken min, men også gjennom en fysisk butikk hvor jeg kan komme i direkte kontakt med kundene våre. Målet mitt har alltid vært å tilby en nøye sammensatt kolleksjon av tidløse, høykvalitets og stilige lærvesker som feirer individualitet. Enten du handler online eller besøker oss personlig, står vi klare til å hjelpe deg med å finne noe som passer akkurat deg. Takk for at du er en del av reisen min!
Grønland 26B, 0188, Oslo, Norvegia
- kontakt@minelaervesker.co
- minelaervesker.co
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Styr unna denne falske "norske"…
Styr unna denne falske "norske" nettbutikken! I følge annonsen finnes det en butikk i Oslo, men angitt adresse eksisterer ikke, og telefonnummeret går ikke å ringe til. Fikk en grusom billig veske som lukter vondt og ser ut som plastikk, og den tilsvarer ikke i det hele tatt det foto som vises i annonsen. Fant tilsvarende veske på Temu for 68 kr.
Flott kvalitet
Kvaliteten er fantastisk. veldig fornøyd med kjøpet mitt.
Ja 👍🏻 Jeg elsker ❤️ disse veskene 💼
Ja 👍🏻 Jeg elsker ❤️ disse veskene 💼. de er flotte! Herlig kvalitet, tekstur og farge. Jeg kan nesten ikke vente med å bruke dem på en overraskelsesweekend!
Overrasket over kvaliteten og servicen...
Min lær-laptopveske kom nettopp, og jeg er helt overveldet! Læret er førsteklasses, håndverket feilfritt, og jeg elsker den. Jeg glemte først å legge til at jeg ønsket initialene mine på vesken, men da jeg sendte e-post på en søndag, svarte de på bare noen minutter! De sendte til og med et forhåndsvisningsbilde før de leverte den. Vesken kom akkurat som lovet. jeg er mer enn fornøyd!
Utmerket reiseveske 👍 😃 Den kom…
Utmerket reiseveske 👍 😃 Den kom tidligere enn forventet og er den perfekte håndbagasjen for meg!
Grusom veske som ikke har noe med…
Grusom veske som ikke har noe med reklamen å gjøre. Sender deg i retur til mineralvesker i Oslo. Klarna får beskjed om å stoppe betalingen
Veldig fornøyd med produktet
Jeg er veldig fornøyd med dette produktet. min favorittbutikk for vesker!
Dette er en falsk nettbutikk
Dette er en falsk nettbutikk. Varene kom aldri frem. Jeg har prøvd å kontakte dem, men fikk aldri svar. Lenke til sporingsnummer var falsk også. Org.nummer finnes ikke i brønnøysundregisteret og telefon nmr oppgitt på deres nettside eksisterer ikke. IKKE kjøp noe der!
Perfekt weekend- eller håndbagasje...
En fantastisk weekendbag eller klassisk håndbagasje. Mye romsligere enn jeg trodde, og den kommer til å vare i mange år!
Svindel!
Svindel!
Facebook add saying Aatrid closing the shop and selling everything in low price. Leather bags. Totally FALSE AND FAKE.
If you follow the reviews these are either 1 or 5. That means 5 is given only by the paid reviewers.
Dette firmaet er 100 % ekte
Dette firmaet er 100 % ekte. Jeg tok feil tidligere, og det å være ærlig betyr også å innrømme det. Kundeservicen har vært profesjonell og tålmodig med alle mine spørsmål. Nettstedet er ikke en svindel. det er topp kvalitet på både produkter og service. 5 stjerner for kundeservice og 5 stjerner for læret!
Jeg er svært fornøyd med rask levering…
Fantastisk håndverk og kundeservice
Jeg er virkelig imponert over håndverket på lærveskene. Hvert produkt er laget med presisjon, og kundeservicen er i toppklasse. Anbefales på det sterkeste!
Flere nesten identiske firma reklamerte…
Flere nesten identiske firma reklamerte for lærvesker til sterkt reduserte priser. På mail ble det opplyst å ikke være skinn men en " vegansk" variant istedet. Konto pengene går til Rotterdam og varene blir sendt fra Kina!! Annonsen lurer folk å tro firmaet holder til i Oslo og de bruker en dames navn "Astrid Pedersen" .
Jeg trodde jeg bestilte en lærveske
Jeg trodde jeg bestilte en lærveske av en norsk butikk basert på beskrivelsen på nettsiden.
Den var fake og vesken også, den var i plastikk og foret var et grått stivt lerret stoff som ikke var delikat.
Jeg ville returnere varen og da skulle den plutselig til Kina.
Styr unna denne butikken!
Alltid imponert over kvaliteten
Jeg har kjøpt flere lærvesker, og jeg har aldri blitt skuffet. Læret er holdbart og stilig, og hver eneste veske jeg har fått, har overgått forventningene mine.
Svindel
Svindlere som oppgir seg for å være Astrid som skulle legge ned butikken, Hadde god rabatt på skinn vesker,som ikke er ekte.Veskene kommer fra Kina
De skifter navn hele tiden
Svarer ikke på mail
Dette er ren svindel.Vesken er i…
Dette er ren svindel.Vesken er i kunstskinn/plast.Samme veske kan en kjøpe på Temu for litt over 100kr.
Svindel og falsk markedsføring
SJARMERENDE VINTAGE SKINNSKULDERVESKE | TAMAR'S VINTAGE CHARM verdi
2.035 kr Rabatt 384 kr»
Jeg har bestilte en skulderveske, som i følge annonsen skal være i skinn, men den jeg fikk tilsendt er i skai - et syntetisk materiale. Fôret i vesken er udelikat grått og i en papirlignende kvalitet. Ingenting tilsier at vesken skal være verd 2035 kr.
Dette er svindel og uriktig markedsføring jeg sendte klage til firmaet og til Klarna men får beskjed fra Minelaervesker om at jeg må betale returen selv. Retur er til Kina. Klarna stoppet betalingen midlertidig men så er betalingen likevel aktivert.
Hvem er Astrid Pedersen i Oslo som i annonsen må stenge butikken og derfor selger unna veskene?