Min Bästa Bok Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på bar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket fina böcker till barn. Mina barnbarn gillar dem och att få sitt namn och det finns andra personer med som också kan få sitt namn i boken, det är mycket uppskattat. Fina böcker med bilder och b... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Libreria

Informazioni su Min Bästa Bok

Scritti dall'azienda

Beställ online och få din personliga barnbok hemskickad

Tillsammans med duktiga författare och illustratörer skapar vi personliga böcker med barnet i huvudrollen. Den personliga informationen som hår- och hudfärg samt annan information från barnets vardag gör böckerna speciella och unika.

En unik presentidé till ett barn du håller kär

Med barnet i fokus berättas fantastiska och unika historier. Du hittar allt från meningsfulla händelser i barnets liv så som skolestart och dop till äventyr med havets djur, i dinosauriernas värld eller historier om sånt som kan vara svårt i vardagen, som till exempel sovrutiner och att sluta med nappen. Vi finns i kundservice alla vardagar och vi vill gärna hjälpa till med att hitta den rätta boken till just ditt barn.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Snabb leverans, fin bok!

4 dicembre 2025

Hej Lovisa

Väldigt fin

Väldigt fin, men tyvärr med vit text vilket försvinner i bild och färg.

28 novembre 2025

Hej Tina,

Tack för din feedback 🌸

Vad roligt att höra att du tyckte att boken var fin och jag hoppas att den kan ge mycket läsglädje. Men såklart tråkigt att du upplever att texten försvinner lite. Jag har noterat din feedback och kommer att ge den vidare till redaktionen.

Lisa

Valutata 4 stelle su 5

Gjorde en reklamation och blev besvarad…

Gjorde en reklamation och blev besvarad snabbt och det hanterades på bästa sätt. Trevligt bemötande!

27 novembre 2025

Hej Anita

Väldigt nöjd

Beställde två böcker med fantastiskt resultat. Vår son kommer bli så glad av att få dessa i julklapp.
Hög kvalité !
Tillverkning och frakttid var rimlig, rekommenderar att beställa.

20 novembre 2025

Hej Pernilla

Valutata 5 stelle su 5

Snabb service och en trevliga personliga barnböcker.

Köpt flera böcker till barnen från Min bästa bok under åren. Det är så kul att kunna göra dem personliga. Det uppskattas under lässtunderna.

23 ottobre 2025

Hej Lars

Tack för din recension ❤️

Vad jätteroligt att höra!

Jag önskar er många mysiga lässtunder.

Valutata 5 stelle su 5

Böckerna jag beställde var jättefina

Böckerna jag beställde var jättefina! Kommer beställa fler ! Tack!

26 novembre 2025

Hej Sandra

Valutata 5 stelle su 5

Köpte 2 julböcker som anlände väldigt…

Köpte 2 julböcker som anlände väldigt fort och de var riktigt fina.

14 novembre 2025

Hej Jenni

Valutata 5 stelle su 5

Fina böcker och fint bemötande

Har köpt böcker ett flertal gånger ifrån min bästa bok. Jätte fina böker som är väldigt uppskattade!

Kundservicen är också extremt bra, de svarar snabbt och hjälper gärna till! Jag gjorde ett misstag och de hjälpte mig på engång!

26 novembre 2025

Hej Moa

Älskar allt om det

Älskar allt om det , hur allt såg ut !! Otroligt bra jobbat

25 novembre 2025

Hej

Valutata 4 stelle su 5

Två böcker för priset av en

Två böcker för priset av en. Trevligt att kunna skriva en personlig hälsning i boken till den som får den.

19 novembre 2025

Hej Ann-Sofie

Otroligt fin bok

Otroligt fin bok! Lätt att beställa och snabb leverans. Kommer att återkomma.

13 novembre 2025

Hej Irene

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och snygg bok!

Snabb leverans och snygg bok!

21 novembre 2025

Hej Natalie

Kan kun anbefale Min Bedste Bog

Det er rigtig god kvalitet. Tykt papir der tåler de små bladrer i den. Gode historier.
Og så synes de, det er rigtig skægt, det er dem der er hovedpersonerne.
Syntes det er rigtig billigt, og super hurtig levering.
Kan kun anbefale.

15 novembre 2025

Hej Linda

Valutata 5 stelle su 5

Superfina böcker i bra kvalite

Superfina böcker i bra kvalite, vi har köpt flera böcker minst fyra år i rad kring jul och barnen älskar att läsa om sig själva i äventyren.

20 novembre 2025

Hej Nathalie

Tack för din recension ❤️

Vad jätteroligt att höra!

Jag önskar er många mysiga lässtunder.

Valutata 5 stelle su 5

Jag tyckte att den var jättefin

Jag tyckte att den var jättefin. Men hon ska få den i julklapp

6 novembre 2025

Hej Catarina

Valutata 1 stelle su 5

Jag mottog inte mitt paket, fick betala ändå

Jag mottog inte mitt paket och när jag skrev till kundtjänst via deras formulär på hemsidan fick jag inget svar. 4 gånger skrev jag. När jag sedan försökte rapportera ett fel via Klarna så var Min bästa bok snabba på att svara klarna att allt var i sin ordning. Jag fick motvilligt betala för 2 böcker jag aldrig mottog och inte ens enda gång har jag fått svar eller hört något från företaget själva.

19 settembre 2025

Hej Denise,

Tack för din feedback 🌸

Först av allt vill jag säga att jag är otroligt ledsen för att du fick denna upplevelse. Vi bryr oss väldigt mycket om våra kunder och svarar alltid och hjälper alltid våra kunder. Vårt kontaktformulär har haft ett tekniskt fel och därför har dina mail inte kommit fram. Det är verkligen beklagligt. Din försändelse står som skickad och mottagen hos postens system.

Vi skulle aldrig be kunder om att betala för något de inte har mottagit och vi hjälper alltid med sådana saker i kundservice. Och nu hade du ju provat att kontakta oss, så jag förstår verkligen att du känner att det blev tokigt. Låt oss hjälpa dig nu. Jag har skickat ett mail till dig idag också och hoppas att du känner att du får den hjälp som du önskar med din order nu. 💖

Lisa

Valutata 5 stelle su 5

Jättefin bok och bra kvalitet.

Jättefin bok och bra kvalitet.
Lätt att beställa och snabba leveranser.

7 novembre 2025

Hej Git

Supernöjd

Passade på att beställa två för priset av ett när det var kampanj. Jättefina personliga böcker till vår sons ettårsdag. Det finns väldigt få barnböcker som har barn som ser ut som vår son så extra speciellt att kunna skapa en bok där huvudpersonen ser ut som honom och heter som han.

11 novembre 2025

Hej Märta

Min Bästa Bok

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più