Min Bästa Bok Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på bar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket fina böcker till barn. Mina barnbarn gillar dem och att få sitt namn och det finns andra personer med som också kan få sitt namn i boken, det är mycket uppskattat. Fina böcker med bilder och b... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Libreria

Informazioni su Min Bästa Bok

Scritti dall'azienda

Beställ online och få din personliga barnbok hemskickad

Tillsammans med duktiga författare och illustratörer skapar vi personliga böcker med barnet i huvudrollen. Den personliga informationen som hår- och hudfärg samt annan information från barnets vardag gör böckerna speciella och unika.

En unik presentidé till ett barn du håller kär

Med barnet i fokus berättas fantastiska och unika historier. Du hittar allt från meningsfulla händelser i barnets liv så som skolestart och dop till äventyr med havets djur, i dinosauriernas värld eller historier om sånt som kan vara svårt i vardagen, som till exempel sovrutiner och att sluta med nappen. Vi finns i kundservice alla vardagar och vi vill gärna hjälpa till med att hitta den rätta boken till just ditt barn.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

145 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Inte gett bort den än

Inte gett bort den än, hoppas på högsta betyg😊

2 marzo 2026

Hej Ilona

Så spännande med presenten, jag hoppas att mottagaren blir glad och att ni får många mysiga lässtunder tillsammans ❤️📚 och vi hoppas också på högsta betyg ⭐️

Valutata 4 stelle su 5

Fin bok!

Kul med en bok där barnet kan känna igen sig, den blev populär! Något enstaka stavfel (inte i texten jag själv bidrog med) men i övrigt fin kvalitet på både text och illustrationer. Kul koncept!

24 dicembre 2025

Hej Hanna

Barnen älskar boken

Idén är väldigt trevlig. Fina och lättolkade bilder även för mindre barn.
Rekommenderas.

14 febbraio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Uppskattade personliga berättelser med barnet i centrum

Beställde för julklapp för mina två barn. Underbart att kunna ge dem personliga böcker som handlar om just dem. Så många olika titlar och fina historier att välja ifrån. Sedan 2019 som jag beställde senast har böckerna jag beställde gjort skillnad för mina barn på 6 år och 8 år att växa i självförtroende och kunna vara stolta över att dem är med i en berättelse.

Kanon bra att även lägga till glasögon i de nyare berättelser

Den enda som är mindre bra är att man inte kan lägga till glasögon i de äldre berättelserna. Detta löses enkelt med att vi ritade dit glasögon i de äldre boken. Boken eller ja alla böcker läses ofta. Barnen fick totalt 3 böcker var inklusive en berättelse med enbart mormor och barnen.

Det enda negativa med upplevelsen är att det inte finns något negativ alls. Allt är bara positivt.

9 febbraio 2026

Hej Valentina

Så fantastiskt att höra, vad glad jag blir!

Jag önskar er många mysiga lässtunder.

Valutata 2 stelle su 5

En liten tunn bok för dyr kostnad

En tunn bok för dyr kostnad. Köpt tidigare från annat företag, med glädje. Rekommenderar inte detta. Tyvärr inte lämnad i tid pg av sen leverans.

11 settembre 2025

Hej Ann-Christin

Tack för din feedback 🌸

Vad tråkigt att höra att ditt köp inte levde upp till förväntningarna. Det är vi såklart ledsna över, men samtidigt tacksam för att du hade lust att dela det med oss.

Vi skriver böcker till barn i åldern 0-10 år och de böcker som är till de minsta barnen har mindre text för att stimulera deras läslust. Alla våra böcker har härliga illustrationer som passar till historien, och för de små är tanken att de får en helhetsupplevelse av att höra texten och samtidigt följa med i illustrationerna.

Du nämner också att ditt paket inte kom i tid. Vi har en väldigt hjälpsam kundservice som gärna hjälper till vid sådana tillfällen. Jag hoppas att du redan har varit i kontakt med oss, och om inte är du varmt välkommen att höra av dig på info@minbastabok.se så hittar vi en bra lösning 💛

Jätte fina böcker

Jätte fina böcker. Uppskattas verkligen av dom som fått böckerna. En flicka skulle sova med sin nya bok.

4 febbraio 2026

Enkelt rakt igenom

Enkel och tydlig hemsida, snabb leverans och fint resultat!

30 gennaio 2026

Hej Elin

Valutata 5 stelle su 5

Snabba och bra vid frågor!

16 dicembre 2025

Hej Marika

Nöjd

Fina böcker.

Hej Amanda

Valutata 5 stelle su 5

Så fantastiskt fina böcker inför julen

Så fantastiskt fina böcker inför julen, så personliga och bra tecknade som lockar små barn att läsa eller lyssna till föräldrar som läser högt. Verkligen rekommenderar dem.

Hej Anette

Supernöjd!

Helt underbart fina och välgjorda böcker 📚. Mina två barnbarn älskade sina julklappar 🎄✨

Hej Catrin

Valutata 2 stelle su 5

Tråkig

Jag och 3-åringen tyckte historien var inte så bra skriven som andra sagor, och inte heller så spännande att hon skulle orka följa historien. Bra idé, dock.

24 dicembre 2025

Hej Maria

Tack för din recension 🌸

Vad tråkigt att höra att det blev så för er. Jag hoppas att ni har lust att återkomma och prova andra böcker hos oss. Vi har många fina böcker som är lättlästa och enkla för 3 åringar att följa med i.

Du är alltid välkommen att kontakta oss i kundservice om du önskar hjälp!

Valutata 5 stelle su 5

Det är roligt att kunna ge en personlig…

Det är roligt att kunna ge en personlig bok till sitt barn eller barnbarn.
Fin bok och snabb leverans. Nöjd 😄

13 dicembre 2025

Hej Annika

Jättefina och underhållande böcker

Jättefina och underhållande böcker! Vår lilla älskar de. Trygg leverans i brevlåda (beställde nog 5 böcker). Rekommenderar helt klart före vanliga standardböcker. Dessa har olika teman och blir personliga. Pott-boken nöts flera gånger om dagen!

19 dicembre 2025

Hej Carola

Super fin gjord

Super fin gjord. Fin julklapp till min systerdotter Nora.

26 dicembre 2025

Min Bästa Bok

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più