Sulan har bättre grepp än jag trodde. Har haft loafers som är hala men de här känns stabila. Gick på olika underlag utan problem. Liten detalj men viktigt.
Kundtjänsten svarade när jag frågade om storlek vilket hjälpte. Kände mig inte ignorerad. Hela processen var smidig. Alltid ett plus online.
L'azienda ha risposto
Färgen jag valde stämmer ganska bra med hemsidan. Ibland gör den inte det men här var den rätt. Det gav mer förtroende för köpet. Liten detalj men viktig.
LLL Assets Limited, WeWork, 2 Dublin landings, North Wall, Dublin, Irlanda
- kontakt@min-loafer.se
- min-loafer.se
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
bättre grepp än förväntat
smidig upplevelse från support till leverans
Gillar hur enkla de är att ta på sig
Gillar hur enkla de är att ta på sig. Sparar tid när man har bråttom.
sitter bttre n jag trodde
Var lite osker på att bestlla loafers online men de hr sitter faktiskt bra. Inga konstiga tryckpunkter eller så.
Materialet knns mjukt
Materialet knns mjukt, inte stelt alls vilket jag var orolig fr.
tog de bruna drivers och ja de är rena
tog de bruna drivers och ja de är rena. enkla men sticker ändå ut lite på ett diskret sätt.
ut i verkligheten
ut i verkligheten. Färgen är inte för stark vilket jag gillar. Lätta att matcha med ljusare outfits.
Var lite osäker på storleken men tog…
Var lite osäker på storleken men tog min vanliga och det funkade. Insidan känns bekväm och gav ingen irritation. Har haft dem flera timmar utan problem. Det är viktigt för mig.
Färgen jag valde stämmer ganska bra med…
Beställde skor som inte kan returneras
Beställde skor till ett speciellt tillfälle och det drog ut på tiden till flera veckor, då hade jag blivit tvungen att köpa andra skor så nu vill jag skicka tillbaka dessa som till slut efter 3,5 veckor kom, men ingen mailadress fungerar, mailen kommer i retur, och man måste kontakta dom för att få reda på hur man returnerar sina skor. Vilket otroligt dåligt företag, KÖP inget av dessa!!!

Så dåligt
Så dåligt. Beställning gjord den 2/6 fortfarande inte levererad. Den högst bristfälliga informationen på franska (?). Ej att rekommendera!!!

UNDVIK
UNDVIK, UNDVIK!!! Det har nu gått tre veckor sedan jag beställde ett par loafers och har inte sett röken av dom. Butiken är kinesisk vilket inte framgår på sidan men som först avslöjas i diverse frakt-mail. Kan verkligen inte rekommendera denna butik

counterfeiting
counterfeiting.
Saw some shoes i like in a physical shop but they didn't have my size anymore so I ordered "the same" (same brand, same price) on min-loafer.se.
i got similar shoes tho: not the same material (a cheaper one), velcro replacing a metal loop (not like on the pix), not the same brand written on the shoes. it's clearly a cheaper bad, fake version of the one they're showing online...

Riktigt dåligt företag!!!!
Riktigt dåligt företag som blåser sina kunder.
Beställde ett par skor som fanns i lager!
2 dagar senare sa de att de var slut!
Och jag blev erbjuden en bonuscheck på en del av summan!!!
Pengarna såg jag aldrig mera 💴
Spring ……

VARNING! BLUFF-FÖRETAG!
Bedragare och bluff-företag. Du ser aldrig några skor och får inga pengar tillbaka.
När du beställt påstår de att skorna är slutsålda och erbjuder endast en värdecheck på en liten del av det du betalat. Du får aldrig dina pengar tillbaka. Trots det får du mejl om att skorna ”är på väg” vilket såklart inte är fallet.
Även hemsidan är fejk och deras policy är ren bluff. Har bråkat med dem under lång tid nu.
KÖP INGENTING DÄR!!!
Efter en lång kamp och process med hjälp av polis och bankutredare blev företaget tvingade till återbetalning!

Supernöjd med mitt köp
Supernöjd med mitt köp. Bra passform och väldigt elegant design. Jag kommer absolut att beställa fier par i framtiden. Tack för en smidig shoppingupplevelse!

VARNING!!!
VARNING!!!
Riktigt skojföretag som inte har någon kundtjänst. De lurar av dig dina pengar och du kommer inte få något svar från dem när du kontaktar dem.
Scam company
Scam company. Low quality shoes from china. Returns dont work. Avoid, avoid, avoid.
Köp inte här.
Köp inte här..
Skickar inte varorna och får inte pengarna tillbaka. Bara bluff och båg..
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.