Min Lille Kjære Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Jeg trodde produktene var europeiske og produsert i Europa. Det er kinavarer. Kunne kjøpt fra Temu for en mye lavere pris. Produktene jeg bestilte er delt opp i 2 kollier, fikk den første idag. Alt e... Leggi di più

Pakken skulle komme før jul. Så skulle den komme i julen. Den kom ikke før januar. Dette var julegave. Fikk refundert 10%. Det synes jeg var for lite. Leken var mindre enn vist på bildet. Og kofferte... Leggi di più

Brukte nesten to uker på forsendelsen. Viste seg at det var drop ship, sendt fra Kina. Hadde spart penger, og fått den til samme tid, ved kjøp direkte fra kinesiske tilbydere.

Har akkurat montert lampen til lille gullet til Mommo. Lille gull ble helt fascinert og ligger fortsatt etter jeg har gått ut. Mor og Far må sitte på rommet til hun sovner ellers😉 Så noen hadde probl... Leggi di più

1. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Pedagogiske leker for alle aldre. Holdbare, kreative og 100 % sikre og pålitelige.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

181 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Delivery.

Delivery.
Product quality matched expectations.

14 ottobre 2025

Hello Ojan

Thank you for your feedback! We're glad the product met your expectations.

Hvis du er lyst å vente en måned for …

Hvis du er lyst å vente en måned for dårlig kvalitet leker som er sendt rett fra Kina så er dette ditt sted å handle.
Aldri vil kjøpe fra dem igjen.

8 ottobre 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at kvaliteten og leveringstiden ikke levde opp til forventningene dine. Vi anbefaler at du tar kontakt med vår kundeservice via e-post, så vi kan se på saken og hjelpe deg videre.

Leveringstid gått over 3 uker + ! Dropshipping varer..

Jeg kjøpte varer som skulle bli gitt til en bursdag, siden det sto kort leveringstid og estimert var sånn 4-8 dager, så bestilte jeg fortsatt i god tid, men pakken har fortsatt ikke kommet etter 3+ uker.

Det ser ut som en norsk hjemmeside, men det er ikke tydlig at dette er dropshipping (at varene sendes fra utlandet).

Og varene kan man like gjerne kjøpe på ebay eller temu.

Kommer aldri handle der igjen, lureri fra min side.

7 ottobre 2025

Hei Sofie,
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at leveringstiden ble lengre enn forventet og for eventuelle misforståelser. Ta gjerne kontakt med oss på e-post hvis du har spørsmål – vi vil gjerne hjelpe deg videre.

STYR UNNA!

Dette er bare scam! Drittvarer som kommer rett fra Kina, type Temu kvalitet. Ufin håndtering av klager også. Styr unna denne nettsiden. De burde bli tvangsnedlagt.

7 ottobre 2025

Hei Thea,
Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du opplevde problemer med produktet og kundeservicen. Vi tar slike saker på alvor, så ta gjerne kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg videre.

Mitt barnebarn ble veldig fornøyd med…

Mitt barnebarn ble veldig fornøyd med denne leken.

12 settembre 2025

Hei Heidi,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at barnebarnet ditt er fornøyd med leken. Ta gjerne kontakt på e-post hvis du trenger hjelp eller har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!

Vi bestilte 2 varer 17 september

Vi bestilte 2 varer 17 september. Har ennå ikke fått varene og ny dato er 09 oktober. Bare å holde seg langt unna!

17 settembre 2025

Hei Christoffer ,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at leveransen er forsinket. Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg videre med spørsmål eller bekymringer. Vi setter pris på at du gir oss beskjed.

IKKE kjøp produkter herfra

IKKE kjøp produkter herfra, bare svindel.

1 ottobre 2025

Hei Charlotte,
Takk for tilbakemeldingen. Vi er lei for at du har hatt en dårlig opplevelse. Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så kan vi se nærmere på saken og hjelpe deg videre. Vi ønsker å bistå deg så godt vi kan.

Leveringstid på 4-8 virkedager totalt…

Leveringstid på 4-8 virkedager totalt står oppgitt på hjemmesiden, men nå er det straks 3 uker siden jeg bestilte varene og jeg har enda ikke fått dem! Sånt gjør meg irritert, da jeg skulle ha varene til noe spesielt. Elendig sporingsside i tillegg. Nå står det forventet levering mellom 26.09-02.10…. Helt håpløst.

29 settembre 2025

Hei Andrea ,
Takk for din tilbakemelding. Vi forstår at forsinkelsen er frustrerende. Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg gjerne med å se nærmere på leveransen. Vi setter pris på at du gir oss beskjed.

Good customer service

Good customer service, awesome product

10 agosto 2025

hello Nikos

Thanks for your kind words! Happy to hear you’re enjoying the product and our service!

Litt dårlig feste av borrelås på…

Litt dårlig feste av borrelås på filtfigurene og må derfor bruke de ekstra borrelåser som var i pakken.
Ellers veldig flott, skarpe fine farger.

16 settembre 2025

Hej Karin

Tack för din feedback! Kul att du gillar färgerna, och vi tar till oss din kommentar om kardborren.

Rask levering

Rask levering, god oppfølging. Produktet var som beskrevet og av god kvalitet.

16 agosto 2025

Hej Sofia

Takk for hyggelig tilbakemelding! Fint å høre at du er fornøyd med både levering og produkt.

Styr unna!

Påstår at varen er sendt, men finner ingen direkte sporing. Skulle vært levert denne uka. Lukter svindel av hele greia. Angrer på kjøpet!

13 settembre 2025

Hej Malene

Vi beklager at du er misfornøyd med produktet og opplevelsen din. Vi tar tilbakemeldinger på alvor og jobber med å forbedre oss. Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så hjelper vi deg videre!

Dropshipping fra China

Dropshipping fra China. Kan kjøpe dette produktet fra Temu for 1/6 av prisen. Trodde de var seriøse, men totalt useriøst. Produktet fungerte ikke, og hele forretningsmodellen er totalt useriøst. Aldri kjøp herfra, hvis du ikke liker å bli lurt

2 settembre 2025

Hei Erik,
Takk for at du deler din opplevelse. Vi beklager at produktet ikke fungerte som forventet. Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så ser vi hvordan vi best kan hjelpe deg videre. Vi setter pris på din tilbakemelding.

God erfaring

Kjapp levering. Bra produkt.

29 agosto 2025

Hej Trine
Takk for tilbakemeldingen! Så bra at du er fornøyd med levering og produkt!

Supert

Supert, meget fornøyd
Kom fort

25 agosto 2025

Risposta di Min Lille Kjære

Så hyggelig å høre!Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Mottok orderen raskt

Mottok orderen raskt. Men hadde bestilt to ulike ting, men mottok samme vare 2 ganger.

15 agosto 2025

Kjære kunde,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at det har oppstått en feil med bestillingen. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på email, så hjelper vi deg videre.