Min Lille Kjære Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

Brukte nesten to uker på forsendelsen. Viste seg at det var drop ship, sendt fra Kina. Hadde spart penger, og fått den til samme tid, ved kjøp direkte fra kinesiske tilbydere.

Jeg trodde produktene var europeiske og produsert i Europa. Det er kinavarer. Kunne kjøpt fra Temu for en mye lavere pris. Produktene jeg bestilte er delt opp i 2 kollier, fikk den første idag. Alt e... Leggi di più

Pakken skulle komme før jul. Så skulle den komme i julen. Den kom ikke før januar. Dette var julegave. Fikk refundert 10%. Det synes jeg var for lite. Leken var mindre enn vist på bildet. Og kofferte... Leggi di più

1. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Pedagogiske leker for alle aldre. Holdbare, kreative og 100 % sikre og pålitelige.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

180 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

I’m very satisfied with the help I…

I’m very satisfied with the help I received. I couldn’t find my package, and they followed up on the case and responded quickly whenever I needed assistance.

14 novembre 2025

Hello Semco,
Thank you for your review. We're glad to hear that our team was able to assist you quickly and help track down your package. We appreciate your feedback.

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid, får ikke tak i kundeservice

13 novembre 2025

Hej Wibeche,

Tak for din feedback. Vi beklager, at leveringstiden var så lang, og at du har haft problemer med at komme i kontakt med kundeservice. Vi anbefaler, at du sender os en e-mail, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Bilbane 😁

Barnebarn er veldig fornøyd med bilbanen 👍😁

1 novembre 2025

Hej Katalin,

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at barnebarnet ditt er fornøyd med bilbanen.

Lang leveringstid

Tok litt for lang tid å motta varen, måtte purre på noen ganger

9 novembre 2025

Hej Eline

Takk for tilbakemeldingen! 😊 Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet og setter pris på at du tok kontakt for oppfølging.

Kjempe fornøyde barn

Kjempe fornøyde barn. De elsket lekene 🥰

23 ottobre 2025

Hej Ha
Så herlig å høre! 🥰 Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for at barna dine elsker lekene!

Fin og dekorativ

Fin og dekorativ

6 novembre 2025

Hello Ingrid

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Så fint å høre at du synes produktet er dekorativt.

Dårlig kvalitet og manglende trygghet

Jeg bestilte et «musikalsk og pedagogisk tre-trommesett for småbarn» fra denne nettbutikken, men produktet jeg mottok etter tre uker var av ekstremt dårlig kvalitet.
Treverket var ujevnt og flisete, med limrester, sprekker og dårlig pussing. Malingen på xylofon-delene var ujevn og flasset allerede da jeg åpnet pakken. Dette er ikke et produkt som burde selges som leketøy for småbarn.

På emballasjen står det faktisk at produktet ikke er egnet for barn under 36 måneder, til tross for at det i nettbutikken markedsføres som leke for småbarn.
Jeg finner heller ingen dokumentasjon på at det er trygt eller CE-godkjent i henhold til EU-krav.

Da jeg tok kontakt, ble jeg tilbudt 10 % refusjon, noe som ikke er akseptabelt når varen er så dårlig og potensielt ulovlig å selge.

I tillegg oppdaget jeg at butikken kun viser positive Trustpilot-anmeldelser (4–5 stjerner) på nettsiden sin, noe som gir et feilaktig inntrykk av kundetilfredshet.

Jeg anbefaler å styre unna denne butikken – både på grunn av kvaliteten, kundebehandlingen og måten de markedsfører seg på.

3 novembre 2025

Hej Kornelija,

Takk for at du deler din erfaring. Vi beklager at produktet ikke levde opp til forventningene dine og at det oppsto bekymringer knyttet til kvalitet og sikkerhet. Vi tar slike saker svært alvorlig, og vi vil gjerne undersøke dette nærmere. Vennligst kontakt oss direkte med ditt ordrenummer, så vi kan se på saken og finne en løsning sammen med deg.

Dette er et virkelig svindelfirma

Dette er et virkelig svindelfirma. Etter mye vanskeligheter, firma utgir seg for å være norsk med pedagogiske leker.
Farlige leker, for små barn!!!
Omsider måtte returnere produktene etter alle riktige skritt, betalte kr 220
Firma har ikke hentet produktet, det lå i uker til avhenting i nederland, da det ankom nederland, så nå er den kommet i retur til meg!!! Hvor er politiet???

Altså, etter fått pakken i retur, fra nederland, skriver firma at jeg kan få 20% tilbake av kjøpesum, og beholde varene

Bevares🙉🙉🙉🙋😅🙃

Bare glem alt. Bare så trist at eksisterer så umoralske firmaer, shit
Heldigvis, har gode steder, der handler trygt
Adiø

4 novembre 2025

Hej Kristin,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi forstår at dette har vært en frustrerende situasjon. For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, ber vi deg kontakte oss direkte med ditt ordrenummer. Da kan vi undersøke hva som har skjedd med returen og se hvordan vi kan løse saken.

Rask levering og produkter stemmer…

Rask levering og produkter stemmer overens med bildene.

8 ottobre 2025

Hei,
Takk for din tilbakemelding! Hyggelig å høre at produktene stemmer med bildene. Vi håper levering kan gå raskere neste gang og ser frem til å se deg igjen!

All the products are well priced

All the products are well priced . Very happy with the item i bought as a gift for my dsughter. She loved it.

27 ottobre 2025

Hello Wardah,
Thank you for your feedback! We’re glad to hear you’re happy with your purchase and that your daughter loved it. We hope to serve you again soon!

Good for my child

20 settembre 2025

Hello Manzoor,
Thank you for your feedback! We’re glad to hear the product works well for your child. We hope to serve you again soon!

Manglende stripe til takprojektor

Kjøpte en takprosjektor med forskjellige motiv. I reklamen for dette produktet prosjekterte de dinosaurer. Mitt barnebarn synes de var veldig fine, og jeg bestemte meg for å kjøpe en til ham.
Da den kom, var ikke stripen med dinosaurer med. Stor skuffelse. Jeg skrev til dem og lurte på om de kunne skaffe stripen med dinosaurene. Fikk beskjed om at jeg måtte ta video av produktet og sende til dem.
Forstår ikke hva de skal med video, når det er en stripe som mangler. Jeg skrev til dem igjen ang. den manglende stripen, men fikk det samme svaret.
Må da være en enkel sak for kundeservice å kunne skaffe denne stripen.
Produktet synes å være av dårlig kvalitet. Tynn plast, og deler som er vanskelig å få til å sitte.

13 ottobre 2025

Hej Sidel

Vi beklager virkelig at produktet ikke levde opp til forventningene og at du opplevde problemer med kundeservice. 😔 Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil se nærmere på hvordan vi kan gjøre det enklere å løse slike saker i fremtiden.

Har akkurat montert den til lille…

Har akkurat montert lampen til lille gullet til Mommo. Lille gull ble helt fascinert og ligger fortsatt etter jeg har gått ut. Mor og Far må sitte på rommet til hun sovner ellers😉 Så noen hadde problemer med å montere og brukte ekstra tape, men ingen problemer her.☺️

23 ottobre 2025

Hei,
så hyggelig å høre! Tusen takk for at du deler opplevelsen — så fint at lille gull ble så fascinert! Vi er glade for at monteringen gikk lett hos deg, og ønsker dere mange koselige stunder fremover!

Fikk varen etter ca 4 uker

Fikk varen etter ca 4 uker, og varen stod absolutt ikke til forventningene..det ble en dyr vare, med skikkelig Kina kvalitet.

21 ottobre 2025

Hej Line,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi beklager at varen ikke levde opp til forventningene dine. Ta gjerne kontakt med oss direkte med ditt ordrenummer, så kan vi se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Veldig godt fornøyd med produkt og rask…

Veldig godt fornøyd med produkt og rask levering, kan anbefales av alle som er inne på denne siden 👍😊

6 agosto 2025

Hei Vivian,
Så flott å høre! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen — vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den. Så hyggelig at du er fornøyd både med produktet og leveringen!

Alt i alt godt kjøp👍

Tok litt lengre tid enn forventet å motta bestillingen, men kom akkurat tidsnok fram til bursdagsfeiring. Gaven er flittig i bruk og fremstår av god kvalitet👍

20 ottobre 2025

Hei Ida,
Så hyggelig å høre at gaven falt i smak og kom fram i tide til bursdagen! Tusen takk for at du delte opplevelsen din — det setter vi stor pris på!

Jeg kjøpte en joggedress med lue

Jeg kjøpte en joggedress med lue. Da jeg fikk pakken, manglet lua. Jeg ga straks beskjed om at den manglet. Etter noen dager ble den ettersendt.Det satte jeg veldig stor pris på.

30 settembre 2025

Hei Mary,
Så fint å høre at alt ordnet seg til slutt, og at du fikk lua ettersendt Tusen takk for at du delte opplevelsen din – vi setter stor pris på tilbakemeldingen!

Delivery.

Delivery.
Product quality matched expectations.

14 ottobre 2025

Hello Ojan

Thank you for your feedback! We're glad the product met your expectations.