Miljöfiskbilen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Utmärkt att kunna köpa ansvarsfullt odlad eller fångad fisk. Jag köpte 2,4 kg landodlad lax och 3 kg vildfångad hälleflundra, inget av detta hittar jag i butiker där jag bor. Ett litet minus för att h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt lagom många sorter i jul-lådan som både räckt till alla och passade allas smaker. Årets nya sill gick snabbt slut. Roligt med nya smaker på sillen varje år. Dessutom får vi med ett mysigt pas... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beautiful fish, every time. Expensive, but worth it. I'm a big fan of the wild-caught salmon because it has a lot more flavor. I grew up in California, where wild-caught Alaskan salmon was normal. The... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De stora räkorna har blivit ett måste på kräftskivan. Varje år får vi kommentarer om räkornas smak och kvalitet. Köper även annan fisk från Miljöfiskbilen och vi är alltid nöjda.

1. Servizio di consegna di prodotti alimentari
  2. Consegna di pasti a domicilio
  3. Mercato di prodotti agricoli
  4. Negozio di alimentari
  5. Negozio di esche
  6. Negozio di prodotti alimentari per gourmet

Informazioni su Miljöfiskbilen

Scritti dall'azienda

Din leverantör av vildfångad fisk och skaldjur direkt till din dörr.
Vårt mål på Miljöfiskbilen har alltid varit att leverera den bästa fisken till dig, men också för miljön. Vi försöker alltid leverera fisk från hållbara bestånd och helst från miljöcertifierade producenter.

Vi jobbar kontinuerligt för att leverera den bästa fisken till våra konsumenter på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi vet att ni kunder är det viktigaste för oss, och att vi inte finns utan er. Vi är stolta över våra produkter och har därför en av branschens bästa nöjd kundgarantier. Om du inte är nöjd hör av dig till oss.

VILDLAX

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Perfekt service o god fisk o skaldjur

Perfekt service o god fisk o skaldjur

14 settembre 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både servicen och att fisken och skaldjuren föll dig i smaken. Det värmer verkligen. Varmt välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Köpte förkokta blåmusslor och räkor

Köpte förkokta blåmusslor och räkor. Väldigt gott och kändes som Medelhavet kom hem till mig.

3 settembre 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vilken härlig bild – att blåmusslorna och räkorna gav en känsla av Medelhavet hemma hos dig gör oss jätteglada. Hoppas vi ses snart igen!

Valutata 5 stelle su 5

God skinnfri lax som inte är odlad och…

God skinnfri lax som inte är odlad och inte ätit antibiotika.
Bra leveransservice.

2 settembre 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Tusen tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det gör oss så glada att höra att du uppskattar vår vildfångade lax utan odling och antibiotika – ren och naturlig fisk är verkligen hjärtat i det vi gör. Kul också att leveransen fungerade smidigt. Varmt välkommen åter!

Säkra leveranser

Säker leverans

31 agosto 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tid att skriva några rader – stort tack! Trygga och säkra leveranser är något vi verkligen värnar om, så det gläder oss lite extra att just det uppskattas. Hoppas vi ses snart igen!

Smidig och precis leverering

Smidig och precis leverering. Inget att klaga på

28 agosto 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vad roligt att leveransen gick smidigt och kom precis som den skulle – det är precis så vi vill att det ska fungera. Varmt välkommen åter!

Fina produkter

Fina produkter. Jätte gott. Super nöjd

27 agosto 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tiden att skriva några rader – tack! Det gör oss jätteglada att höra att du är så nöjd och att produkterna smakade gott. Hoppas vi ses snart igen!

Goda fina fiskar och bra paketering

Goda fina fiskar och bra paketering

24 agosto 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det värmer att höra att både fisken och paketeringen föll väl ut – vi lägger stor omsorg på just det. Varmt välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Räkorna är ett måste på kräftskivan

24 agosto 2026

Risposta di Miljöfiskbilen

Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme! Vad glada vi blir av att de stora räkorna blivit ett måste på er kräftskiva – och att de år efter år imponerar på era gäster. Så roligt också att ni är nöjda med vår övriga fisk. Varmt välkomna åter, vi ses snart igen!

Valutata 3 stelle su 5

Chauffören hade svårt att hitta trots…

Chauffören hade svårt att hitta trots att jag hade skickat en kartbild med markering där jag bor.

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vi beklagar att chauffören hade svårt att hitta fram trots kartbilden du skickat – det förstår vi är frustrerande. Vi tar med oss detta och jobbar på att bli bättre på att hitta rätt direkt. Tveka inte att höra av dig till oss inför nästa besök så ser vi till att det flyter på smidigare. Välkommen åter!

Valutata 5 stelle su 5

Fungerade jättebra.Körde lite fel…

Fungerade jättebra.Körde lite fel pågåend av felinställnin av gps.ett telefonsamtal fixsade till problemet.

Risposta di Miljöfiskbilen

Vad kul att du tog dig tiden att skriva – tack! Roligt att det fungerade jättebra på det stora hela, och skönt att vi kunde reda ut GPS-strulet med ett snabbt telefonsamtal. Tveka inte att höra av dig om något dyker upp nästa gång. Hoppas vi ses snart igen!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket fina råvaror,deras fisk är helt…

Mycket fina råvaror,deras fisk är helt suverän och mycket god. Allt från beställning till leverans fungerade precis som den skulle. Kan verkligen rekommendera miljöfiskbilen.

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vi blir så glada att höra att du tycker råvarorna och fisken är suveräna, och att allt från beställning till leverans fungerade precis som det skulle. Tack för din fina rekommendation – hoppas vi ses snart igen!

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vad bra att höra att leveransen kom precis som utlovat – det är något vi verkligen strävar efter. Välkommen åter!

Bra kvalitet på räkorna

Bra kvalitet på räkorna. Väl packade och snabb leverans

Risposta di Miljöfiskbilen

Så roligt att höra! Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi blir jätteglada att räkorna höll bra kvalitet och att leveransen var både välpackad och snabb. Hoppas vi ses snart igen!

Det fungerar bra.

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vad kul att allt fungerar bra hos oss. Har du någon gång tankar på hur vi kan bli ännu bättre får du gärna höra av dig. Varmt välkommen åter!

Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra fisk, men mycket vatten!

Mycket nöjd med fisken, jätte god och fin. MEN det är jätte mycket vatten i fisken, när man tinar den så är ca 20% av vikten vatten.. det gillar jag inte!

18 agosto 2026
Non scritta su invito

Risposta di Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av dina tankar! Vad kul att du är nöjd med smaken och kvaliteten på fisken. Vi förstår samtidigt att vattenmängden vid upptining inte var som du hoppats – tack för att du berättar, det är värdefull återkoppling som vi tar med oss. Hör gärna av dig till oss direkt om du har frågor, så hjälper vi dig. Välkommen åter!

Risposta di Miljöfiskbilen

Vad roligt att höra, och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Det glädjer oss att beställningen kändes smidig. Varmt välkommen åter!

Mycket stora och fina räkor

Mycket stora och fina räkor

Risposta di Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tiden att lämna ett omdöme – tack för det! Vi blir jätteglada att höra att räkorna både var stora och fina, precis som de ska vara. Välkommen åter!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più