Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv å ha søkt etter refinansiering. Jeg må si at jeg har aldri opplevd så ærlighet og fått så god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfølgingen er helt p... Leggi di più
Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte på hva renten på et lån jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt på om de kunne klare å ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... Leggi di più
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig å prate med og litt spøkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornøyd med å ha fått samlet gjeld og gått ned i utgift pr mnd. Ario ringer... Leggi di più
Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i økonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger før du starter prosessen, så går ting kjapt.... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.
Nedre Vollgate 4, 0158, Oslo, Norvegia
- post@mileni.no
- mileni.no
Le persone hanno visualizzato anche
Kevin Bedi
Kevin Bedi
En respektfull og raus fagperson som motiverer kunden til å sammen med han tenke kreativt.
Romraketter og månelanding blir lommerusk sammenlignet med følelsen av å få rett hjelp.
Takk for godt engasjement!
Anbefales!
Utrolig fornøyd
Utrolig fornøyd, de gjorde det beste for å komme ut av situasjonen vi hadde. Mange takk 😊😊
Fra første tlf. opplevde jeg imøtekommenhet.
Fra første tlf. opplevde jeg en imøtekommenhet og en trygghet på å bli ivaretatt som kunde. Paliz er veldig positiv og profesjonell, tenker raskt løsning og formidlet forespørselen på en god måte til Kraft Bank. Hele prosessen har gått veldig på skinner med stor nøyaktighet, ryddighet og oppfølging. Det har gitt glede og inspirasjon å få den fantastiske hjelpen til å nå målet med refinansiering. Anbefaler å velge Mileni ved Paliz for å finne en ny vei videre. Mvh Grethe
Rask hjelp og hyggelig samtale
Anbefales på det sterkeste!!!!
Fikk meget god hjelp her, virkelig til å anbefale!
Fra jeg la inn en søknad til jeg fikk hjelp gikk det veldig fort og effektivt, fikk svar på det jeg lurte på og fikk ordnet alt jeg trengte med bedre betingelser enn det jeg har klart og få til selv, masse takk til kevin for all hjelp😁
Fått utrulig god hjelp til å…
Fått utrulig god hjelp til å refinansiere mitt forbrukslån av Ario.
Veldig imøtekommende og rask…
Veldig imøtekommende og rask behandlingstid, super fornøyd! 🤩
Fantastisk flott medarbeider
Fantastisk flott medarbeider. Meget fornøyd med samarbeidet.
Hei tusen takk for hjelpen .
Veldig fornøyd med både service
Veldig fornøyd med både service, veileder og søknadsprosessen. Kan virkelig anbefales!
Flott hjelp og oppfølging av Kevin Bedi…
Flott hjelp og oppfølging av Kevin Bedi Under hele prosessen. Anbefales på det sterkeste :)
Rask og god servise hyggelig konsulent
Fikk hjelp av Paliz for å rydde opp i…
Fikk hjelp av Paliz for å rydde opp i økonomien. Vi møtte på noen utfordringer underveis, men med så god informasjon og hjelp så klarte han å hjelpe oss. Paliz er utrolig flink til å snakke for seg og gi informasjon om at vi måtte gjøre. Tusen takk for at dere hjalp oss! Dere vil bli anbefalt videre av oss!
Takknemlig 😊
All ære til Paliz. Flinkere kundebehandler finnes ikke 😊
Aldri fått så god hjelp noen gang. God kommunikasjon hele veien på både telefon og mail😊
Anbefales på det sterkeste å ta kontakt om du noen gang havner i økonomisk knipe😊
10 stjerner fra oss😃
Utrolig hyggelig og imøtekommende…
Utrolig hyggelig og imøtekommende kundebehandler, flink til å følge opp
Veldig fornøyd.