Valutata 1 stelle su 5

Oorbellen zijn van slechte kwaliteit en ik heb er 26 euro ervoor betaald. Precies dezelfde oorbellen kan je bij Shein kopen voor 2 euro. Ik ben erg teleurgesteld!!!

Valutata 5 stelle su 5

Ik koos een paar oorbellen met verenstijl omdat ik iets speels wilde en ze zagen er in het echt nog mooier uit. Licht om te dragen en ze maken een simpele outfit meteen leuker.

Valutata 5 stelle su 5

De herenoorbellen die ik bestelde hadden een nette en zelfverzekerde stijl. Ze stonden goed bij casual kleding maar ook bij een overhemd. De verzending was snel genoeg om ze nog voor het weekend te on... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat ik fijn vond was hoe makkelijk de website te bekijken was. Ik kon zoeken op stijl en kleur in plaats van eindeloos door allerlei pagina’s te gaan. Daardoor had ik snel een goed paar gekozen.

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,8

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik had 2 paar oorbellen besteld en die…

Ik had 2 paar oorbellen besteld en die waren, niet ok. De print was doorlopen en de andere veel te groot (voor een kind). Ik moest ze aangetekend terug versturen naar (de klantenservice) Portugal. Vervolgens eeuwen wachten en contact opnemen nog steeds geen geld en vage mailtjes over dat het is overmaakt! Koop hier niet want je geld ben je sowieso kwijt en contact zoeken is echt een grote ellende! Pfff!!

16 settembre 2025

Stel oplichters

Stel oplichters! Echt NIET hier bestellen! Wacht nog steeds op oorbellen die binnen paar dagen geleverd zouden worden. Het event waar ik ze voor nodig had is inmiddels voorbij. Nu ook geen contact te krijgen. WERKELIJK ALLES WAT ZE BELOVEN OP HUN SITE DOEN ZE NIET! Ik wacht nog steeds op mijn oorbellen!!

9 luglio 2025

Super slechte ervaring

Super slechte ervaring. Oorbellen werden eerst niet verstuurd en vervolgens na contact werden ze verstuurd. Vervolgens bleven ze maar ‘onderweg’. Bij contact krijg alleen hetzelfde antwoord…. Spreken je aan met een verkeerde naam. Hopelijk kan ik mijn geld nog terug krijgen.

5 luglio 2025

17 juni oorbellen besteld

17 juni oorbellen besteld, er werd aangegeven dat ik ze rond 26 juni zou ontvangen. Op tijd voor het doel waarvoor ik ze gekocht had. 24 juni pas een track-and-trace ontvangen en daar gebeurt helemaal niets. De track-and-trace geeft aan dat het pakket nog niet is ontvangen door de verzender.

Ik heb het gevoel dat het pakket niet meer gaat komen en heb na bovenstaande reviews grote vraagtekens bij de kwaliteit als ik het pakket überhaupt ontvang. Ik vermoed dus dat ik straks 30 euro lichter ben voor niks. Gelukkig betaald met creditcard dus ik vorder het terug via de bank.

30 giugno 2025

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, 2 juni een bestelling gedaan en nu nog niet binnen. Op 1 van mijn berichten werd gereageerd, toen werd er gezegd de levering is tussen 8 & 14 dagen. Wat op hun website al anders staat, daar staat 8 tot 12 dagen door heel Europa, ook staat er snelle levering vermeld. Nou ik wacht nu al dik 3 weken en niks, op mails word niet meer gereageerd. Na het lezen van een eerdere revieuw, waar gezegd word dat het ook nog eens aliexpress troep is, ben ik er bang voor. Met de foto van de stitch oorbellen, gezocht bij aliexpress en idd allemaal overeenkomsten. Ben er dus bang voor dat dit gewoon dropshippers zijn en ik €18,- euro betaald heb voor een paar oorbellen van 2 euro. Vraag me af of er überhaupt nog iets geleverd word, ik raad het af om hier te bestellen, pure oplichters!
Update: Na 5 weken eindelijk de oorbellen binnen en helaas waar ik al bang voor was (na de reviews) gewoon aliexpress oorbellen, dit zijn gewoon DROPSHIPPERS!!!!

24 giugno 2025

Oplichters!

Pure oplichting! Niet bestellen! 20 euro betalen voor Ali Express oorbel van 0,89 cent! Klantenservice niet bestaand mailadres / niet bereikbaar. Niet intrappen!

3 giugno 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più