Mijnmocassin Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Kwaliteit van de schoenen was erg slecht. Gewoon plastic. Door de schoenen te verpakken in een plastic zak ipv een doos, kwamen ze beschadigd aan. We wilden deze retourneren, maar dat kon alleen op e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

“Orthopedische” mocassins… had ik maar eerst op Trustpilot gekeken! Komen rechtstreeks uit China. Keiharde plastic zool, beetje stof erop plakken en je hebt een “schoen”. Weggegooid geld, niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had iets geanuleerd maar kreeg binnen 2 weken mijn 129 euro terug. De communicatie is wat verwarrend maar ze komen hun beloftes zeker na dus ik kom zeker nog terug! Bedankt👍 Brigitta

Valutata 1 stelle su 5

op 8 januari een bestelling gedaan . nog immer niet ontvangen maar wel 68.80 betaald . mail gestuurd met ordernr etc , geen enkele reactie . met moeite bereikbaar , spullen komen uit China blijkt , w... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Oplichters!!

Oplichters!!! Product na 2 maanden niet geleverd. Stuurde de zoveelste mail en dreigde met rechtsbijstand, toen ineens opgestuurd. KOOP HIER NIET!!!

29 giugno 2024

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden vanwege de bijzonder lange levertijd en uw ervaring met onze klantenservice.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en nemen uw feedback ter harte om de opvolging van bestellingen en de reactiesnelheid van onze klantenservice te verbeteren.

We zijn echter blij te horen dat uw bestelling uiteindelijk alsnog is verzonden.

We staan klaar om uw dossier te bekijken en u indien nodig te begeleiden bij het vinden van een passende oplossing.

Oplichters

Na vier weken heb ik mijn bestelling eindelijk ontvangen, echter was deze te laat. Ik wens de producten te retourneren, maar het lukt mij niet om contact op te nemen met uw klantenservice. Mijn mails worden niet beantwoord. De gestelde retourtermijn van 14 dagen blijkt onjuist en uw klantenservice is onbereikbaar. Dit acht ik zeer onprofessioneel en ik ben uiterst ontevreden. Dit is voor mij reden genoeg om nooit meer bij mijnmocassin te kopen of iemand zal adviseren.

8 giugno 2024

Goedendag,

Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot de levertijd en de problemen die u heeft ondervonden bij het bereiken van onze klantenservice en het regelen van uw retourzending

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en nemen uw feedback ter harte om de reactiesnelheid van onze klantenservice en de afhandeling van retourverzoeken te verbeteren.

Wij staan echter nog steeds tot uw beschikking om uw dossier te bekijken en u te helpen bij het vinden van een passende oplossing, indien nodig.

Gewoon keihard gescammed

Gewoon keihard gescammed kan niet anders zeggen. 3 paar schoenen besteld. Ik kreeg een pakketje binnen. Letterlijk een stukje stof. Wil je contact opnemen met het bedrijf. Krijg je een of andere Frans antwoordapparaat. Via de mail hoef je geen antwoord te verwachten.

15 aprile 2024

Goedendag,

Het spijt ons voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling, evenals voor het feit dat de ontvangen artikelen niet aan uw verwachtingen voldeden.

Wij begrijpen uw frustratie over deze situatie en over de moeilijkheden die u ondervond om contact op te nemen met onze klantenservice en een reactie op uw berichten te krijgen.

Wij nemen uw feedback ter harte om de opvolging van bestellingen en de communicatie met onze klanten te verbeteren.

Wij staan echter nog steeds tot uw beschikking om uw dossier te controleren en u indien nodig een passende oplossing te bieden.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Mijn Mocassin

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più