4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Michael og Thomas gjorde det helt…

Michael og Thomas gjorde det helt fantastisk.

Jeg købte, for nu et par uger siden, en bil hos Michael Jakobsen. Jargonen imellem os var god fra start og jeg følte hurtigt at jeg var velkommen.

Stedet hvor jeg handlede min første bil havde knapt tid til at besvare mine henvendelser og frygten for at dette var en del af det, når man handler bil hos en forhandler var tilstede - men dette fik Michael og Thomas hurtigt modbevist. De tog sig rigtig god tid til at gennemgå alt til de mindste detaljer - den tryghed er vigtig når man står og skal skriver under på et stykke papir, som er utroligt mange penge værd.

Disse papirer glemte jeg desuden på vej ud ad døren - ups - men til min lettelse havde Thomas uopfordret fået dem scannet ind og sendt på min mail, til når jeg ankom hjemme.

Jeg kan kun takke og give denne anmeldelse som et bevis på, at jeg har været yderst tilfreds med at handle bil hos jer.

Desuden er jeg ikke i tvivl om, at får jeg nogle problemer, så står Michael og Thomas der som de første til at vejlede.

Vær forberedt på at tiden godt kan trække ud under besøget, for en hyggelig snak hører sig med... Til dels også fordi det ikke altid går helt hurtigt når Michael skal have gang i sin telefon fra 1990'erne. 🤣

10 ottobre 2025

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Michael Jakobsen og Thomas i forbindelse med købet af min nye Mustang! Fra start til slut har de været utroligt professionelle, imødekommende og tålmodige. De har virkelig haft en engle-tålmodighed med mig – selv når jeg har været en “smule” besværlig. De gik den ekstra mil for at sikre, at jeg følte mig tryg og velinformeret gennem hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer at købe bil herfra!

16 maggio 2025

Seriøs og professionel behandling

Seriøs og professionel behandling, har solgt vores Ford Kuga Phev til Michael i ren handel, fik en fair pris og god behandling, en af de få forhandlere jeg gennem mit billiv vil betragte med tillid, kunne selvfølgelig se hvad de prissatte vores bil til, det var en helt rimelig forskel og føler vi har gået en god pris for bilen, kan kun give dem min bedste anbefaling.

29 marzo 2023

Michael var hurtig til at kontakte os…

Michael var hurtig til at kontakte os og give et bud på vores bil. Han var også hurtig til at få vores papir gjort klar med finansiering af vores nye Ford Kuga. Bilen var i fin stand og klar til afhentning som aftalt. Sælgeren Thomas var god til at give fyldestgørende instrukser i betjening af køretøjet. Vi er meget tilfredse med handlen.

20 marzo 2023

Rigtig god Service!!!

Rigtig god Service!!!
Jeg har igennem flere år købt i alt 12 biler ved Michael Jakobsen med fuld tilfredshed alle gange.
Første handel i 2003.
Kan varmt anbefale det til alle.

17 marzo 2023

Top professionelle!

Michael ved alt om Ford, især Capri. Han har været på TV med sin viden. Sæt dig i lounge-området med en kaffe, som deres opvarter Carsten (kaldet Kaj) straks henter, og lyt til 50 års Capri-erfaring hvis du orker det.

16 marzo 2023

Service på højeste niveau 👍🏻👍🏻👏🏻

Service på højeste niveau 👍🏻👍🏻👏🏻
Jeg har været ude for at købe min første bil, og har igennem hele processen følt mig hjulpet og rådgivet af de venligste sælgere.
Jeg var blevet anbefalet lige netop denne bilhandler, og de levede op til alle mine forventninger.
Kæmpe anbefaling herfra. 😊

17 marzo 2023

Fantastisk oplevelse

Nok det bedste og mest professionel service og behandling man får inde hos jer. Vi købte en Ford Kuga D.26/2-23 og aldrig har vi fået sådan en god service før. Vi takker sælgeren Thomas for en fantastisk handel! Det bliver ikke sidste gang vi køber biler derfra.

26 febbraio 2023

Great experience.

Great experience.
The manner they handled and treated my enquiry and helped me get the car I wanted was really good. Well mannered sales man, Thomas. Fast, complete and accurate dealing. Also happy for the value I got for my trade in car. Thanks and I am happy with the Kuga.
All the best in your business.

22 dicembre 2022

Service på højeste niveau 👍👍

Dette om handler dog ikke en handel, men ros til en serviceminded Michael Jakobsen.
Fredag sidst på eftermiddagen punkterede vi på campingvognen på motorvejen ved Silkeborg, fik drejet fra og fandt en parkeringsplads. Havde reservehjul,dog intet værktøj. Hægtede vognen af, kørte hen til M.J biler.
Værkstedet var gået hjem, men Michael fandt det nødvendige værktøj frem. Kørte sågar med hen til vognen i egen bil, ventede til vi havde skiftet hjul. Ville intet have for ulejligheden. Sagde pænt farvel og ønskede fortsat go tur. Kørte derefter selv retur med værktøj.
Så 5 store stjerner herfra. Med den service og venlighed må den næste bil handel foregå hos jer
Tusinde tak for hjælpen Michael
Mvh Heidi og Lars

14 agosto 2022

En god købsoplevelse

Købte i august en Mondeo st.car. efter første prøvetur meget skeptisk på grund af mærkelige lyde og hoppende kørsel.Kørte hjem. Kom dog igen en uge senere, tog endnu en tur, samme problem. Lod mig dog overtale (han var meget tillidsvækkende) om at det var noget der let kunne fixes.
Købte så bilen, og ved overtagelsen var alt som det skulle være.
Tur til Italien med campingvogn og nu i alt 15000 km som er gået godt. Eneste "problem" en nærlys pære, som skulle skiftes.
Dejlig bil kører super godt.

Glad for at jeg lod mig overtale.
Køber gerne der igen.

11 dicembre 2015